In Magical Movement

Onze jongens krijgen best veel ‘andere’ informatie mee door de kennis die ik deel over seksuele energie. De kennis die ik zo ontzettend belangrijk vindt om te delen. Omdat hier empowerment in zit. Het helpt onszelf te bekrachtigen. We hebben onze kracht in handen gelegd van externen. Kijk maar om je heen. Anderen bepalen hoe jij erbij moet lopen in een winkel of dat je wel of niet in elkaars nabijheid mag zijn. Dit zijn maar even twee voorbeelden.

Net als dat anderen voor ons hebben bepaald hoe seks eruit moet zien. Wanneer kinderen al heel jong op zoek gaan, dan komen ze dingen tegen waarvan je als ouders niet wilt dat ze dat tegen komen. Want dat is het beeld dat zij krijgen van seksualiteit. Dat wordt hun normaal.

In onze maatschappij ligt de nadruk op de doelgerichtheid. In dit geval een orgasme en zoals in onze cultuur is een orgasme voor mannen, de ejaculatie. Maar weet je dat je deze los van elkaar kunt maken en dat dit veel krachtiger is en veel levensvervullender? Letterlijk en figuurlijk.

Waar vrouwen emoties opslaan in hun bekkengebied en alles wat daar woont, doen mannen dat ook. Veel mannen slaan daar woede en frustratie op en tijdens een ejaculatie voelen ze vaak de opluchting. Ook voor vrouwen kan dit het geval zijn. Om te ontladen.

Om leren gaan met emoties kan heel waardevol zijn, maar ook ontdekken dat in dit geval de lingam/penis veel meer is, dan een zwellichaam waarmee je seks hebt, mee urineert of masturbeert. Het is een prachtige poort tot je hart, tot je organen. Omdat de penis uit verschillende reflexzones bestaat en je deze op een hele mooie manier kunt activeren, zodat je bijvoorbeeld stagnerende energie in je nieren weer laat stromen en hierdoor bepaalde angsten heelt of de energie in je lever weer in balans brengt, waardoor de woede verdwijnt.

Lingammassage zijn helende massages, die soms ietwat pijnlijk kunnen zijn, doordat er trauma en emoties liggen opgeslagen, maar ook een intens en zalig genot kunnen brengen en een totaal andere ervaring dan de doelgerichte masturbatie. Na zo’n massage willen mannen alleen nog maar dit. Echt!

Ik ga eenmalig online een lingammassage workshop geven. Hierin vertel ik informatie over het belang van deze massage, de reflexzones bijbehorende organen en emoties en technieken. Ik ga uitleg geven over het belang om dit bij jezelf te doen en hoe je dit bij iemand kunt toepassen.

Deze is op 21 februari a.s. online om 20.00 uur. Mocht je dit interessant vinden, maar er niet bij kunnen zijn, dan ontvang je de herhaling. Deze kun je alleen of samen met je partner volgen. Alleen ik ben zichtbaar, samen met mijn model. 😜🍆

Laten we dit onze kracht weer maken en onszelf empoweren. Baas zijn over onze levensenergie en deze op een krachtige en gezonde manier gebruiken voor onszelf en de wereld.

MELD JE HIER AAN VOOR DE EENMALIGE WORKSHOP!🌟

Recent Posts

Leave a Comment