IN SEPTEMBER 2020 BEN IK GESTART MET HET GEVEN VAN YONI YOGA NA MEER DAN 10 JAAR LES TE HEBBEN GEGEVEN IN MIJN YOGASTUDIO IN ONS DORP.

Deze lessen zijn voor vrouwen:

*die meer balans willen
*die meer vanuit hun natuurlijke cyclus willen leven
*die hoofd, hart en bekken willen verbinden
*die meer (levens)energie willen hebben
*die meer uit het hoofd willen en meer in het lijf
*die beter willen ontspannen
*die minder last willen hebben van pms- en/of menstruatieklachten
*die bekken- bodemspieren willen verstevigen i.v.m. (lichte) incontinentie na o.a. bevalling, eventuele verzakking, maar ook omdat ze weet hoe belangrijk dit is

Wanneer je een yoni ei hebt, kun je deze ook heel mooi voor de lessen gebruiken, maar dit is niet noodzakelijk.

Wil je direct een proefles ontvangen, ga dan hier naartoe en ontvang deze in je mailbox.

De Yoni Yoga lessen zijn op woensdagavond van 19.30-20.45 uur en mocht je op dit tijdstip niet kunnen, dan ontvang je een herhaling van de les.

Vanaf januari zijn er vier mogelijkheden om deel te nemen.

  1. Maandabonnement Yoni Yoga Basis

Hier volg je de lessen op het tijdstip zoals aangegeven en/of je ontvangt een  herhaling. Wanneer je je maandabonnement opzegt zijn de                                     herhalingslessen niet meer beschikbaar.

2. Maandabonnement Yoni Yoga Extra

Hier volg je de lessen op het tijdstip zoals aangegeven en de lessen zijn terug te vinden in een speciale Online Leeromgeving van de Magical Movement Academy. Deze blijven voor je beschikbaar, zolang je Maandabonnement Yoni Yoga Extra loopt. Het is ook mogelijk om vanuit Extra weer naar het Basis abonnement over te gaan. Maar dit wil je natuurlijk niet.🤪

3. Jaarabonnement Yoni Yoga eenmalige betaling

Hier volg je de lessen op het tijdstip zoals aangegeven en de lessen zijn terug te vinden in een speciale Online Leeromgeving van de Magical Movement Academy. Deze blijven voor je beschikbaar, zolang je Jaarabonnement Yoni Yoga Extra loopt. Je ontvangt een extra maand als korting + 10% korting op Ceremonies, Workshops en andere Activiteiten die er georganiseerd worden.

4. Jaarabonnement Yoni Yoga per maand betalen

Hier volg je de lessen op het tijdstip zoals aangegeven en de lessen zijn terug te vinden in een speciale Online Leeromgeving van de Magical Movement Academy. Deze blijven voor je beschikbaar, zolang je Jaarabonnement Yoni Yoga Extra loopt. Je ontvangt 10% korting op Ceremonies, Workshops en andere Activiteiten die er georganiseerd worden.

De investering die je doet in jezelf is:

  1. Maandabonnement Yoni Yoga: Normaal €40,- Algemene voorwaarden
  2. Maandabonnement Yoni Yoga Extra: Normaal €50,- Algemene voorwaarden
  3. Jaarabonnement Yoni Yoga eenmalige betaling: Normaal €440,- Algemene voorwaarden
  4. Jaarabonnement Yoni Yoga per maand betalen: Normaal €40,- Algemene voorwaarden

REVIEWS

Ik vind de Yoni Yoga heel fijn. Én heel nodig. Loslaten, contact maken met mezelf, de lessen uit level 1 écht integreren. Iedere week weer!

Het leven sleurt je makkelijk mee en dan is de yoni yoga heel goed om je te herinneren om bij je kern te blijven. Te voelen wat er echt toe doet.

*Bianca*

Zo fijn de 3e les! Ik was gisteren ontzettend onrustig en had veel adrenaline; vroeg wakker geworden en veel in mijn hoofd over wat er nu speelt in NL. Voel nog steeds de druk op mijn borst een beetje… Mijn intentie was rust en ontspanning dus het thema vertragen kwam precies op het goede moment! Ik ga deze les zeker nog een keer doen deze week 🙂

*Beanne*

Yoni yoga lesje was echt weer heerlijk! Interessant wat je deelde over de cyclus & heel fijn om mezelf te masseren. De voetmassage doe ik zelf ook regelmatig, gisteren was echt wel fijne timing. Buikpijn en misselijkheid verdwenen.

Ooooh Nathalie, ik heb eind vd middag de les van gisteren gedaan en oh wat voel ik me daarna een lichter energieker persoon, terug naar binnen, naar mezelf. 🧘‍♀️Heel veel dank! 💫Liefs voor jou!

*Kyra*

 

 

 

REVIEWS

Vanuit zachtheid, liefdevol en ontspanning ben ik de 1e Yoni Yoga les ingegaan.

De lessen werken voor mij openbarend en transformerend. Het helpt me te kalmeren, mijn energie te herstellen en me elke keer weer te verbinden met mijn lichaam en vrouwelijke kracht. Het brengt me nieuwe inzichten en intensiteit. Het gevoel alsof alle cellen in mijn lichaam opnieuw geprogrammeerd worden naar meer sensatie, energie en liefde. Ik voel en ervaar sinds ik gestart ben met de Yoni yoga meer liefde voor mijn lichaam, energieker en lekkerder in mijn vel en meer contact met mezelf.

Ook super waardevol om de lessen in mijn eigen leeromgeving terug te kunnen kijken en dit samen met een grote groep vrouwen te mogen doen, en ervaringen te delen als je daar behoefte aan hebt.

*Petra*