Vanaf 1 september ben ik gestart met het geven van Yoni Yoga lessen in blokken van 8 weken.

Vanaf november is er weer een nieuw blok Yoni Yoga op de woensdagavond van 19.30-20.30 uur.

Deze lessen zijn voor vrouwen:

*die meer balans willen
*die meer vanuit hun natuurlijke cyclus willen leven
*die hoofd, hart en bekken willen verbinden
*die meer (levens)energie willen hebben
*die meer uit het hoofd willen en meer in het lijf
*die beter willen ontspannen
*die minder last willen hebben van pms- en/of menstruatieklachten
*die bekken- bodemspieren willen verstevigen i.v.m. (lichte) incontinentie na o.a. bevalling, eventuele verzakking, maar ook omdat ze weet hoe belangrijk dit is

Wanneer je een yoni ei hebt, kun je deze ook heel mooi voor de lessen gebruiken, maar dit is niet noodzakelijk.

Wil je direct een proefles ontvangen, ga dan hier naartoe en ontvang deze in je mailbox.

REVIEWS

Ik vind de Yoni Yoga heel fijn. Én heel nodig. Loslaten, contact maken met mezelf, de lessen uit level 1 écht integreren. Iedere week weer!

Het leven sleurt je makkelijk mee en dan is de yoni yoga heel goed om je te herinneren om bij je kern te blijven. Te voelen wat er echt toe doet.

*Bianca*

Zo fijn de 3e les! Ik was gisteren ontzettend onrustig en had veel adrenaline; vroeg wakker geworden en veel in mijn hoofd over wat er nu speelt in NL. Voel nog steeds de druk op mijn borst een beetje… Mijn intentie was rust en ontspanning dus het thema vertragen kwam precies op het goede moment! Ik ga deze les zeker nog een keer doen deze week 🙂

*Beanne*

Yoni yoga lesje was echt weer heerlijk! Interessant wat je deelde over de cyclus & heel fijn om mezelf te masseren. De voetmassage doe ik zelf ook regelmatig, gisteren was echt wel fijne timing. Buikpijn en misselijkheid verdwenen.

Ooooh Nathalie, ik heb eind vd middag de les van gisteren gedaan en oh wat voel ik me daarna een lichter energieker persoon, terug naar binnen, naar mezelf. 🧘‍♀️Heel veel dank! 💫Liefs voor jou!

*Kyra*

 

 

 

REVIEWS

Vanuit zachtheid, liefdevol en ontspanning ben ik de 1e Yoni Yoga les ingegaan.

De lessen werken voor mij openbarend en transformerend. Het helpt me te kalmeren, mijn energie te herstellen en me elke keer weer te verbinden met mijn lichaam en vrouwelijke kracht. Het brengt me nieuwe inzichten en intensiteit. Het gevoel alsof alle cellen in mijn lichaam opnieuw geprogrammeerd worden naar meer sensatie, energie en liefde. Ik voel en ervaar sinds ik gestart ben met de Yoni yoga meer liefde voor mijn lichaam, energieker en lekkerder in mijn vel en meer contact met mezelf.

Ook super waardevol om de lessen in mijn eigen leeromgeving terug te kunnen kijken en dit samen met een grote groep vrouwen te mogen doen, en ervaringen te delen als je daar behoefte aan hebt.

*Petra*

De lessen zullen op de woensdagavond plaatsvinden van 19.30-20.30 uur. Mocht je  niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je in je eigen omgeving(waarvan je een inlogcode krijgt) de les terugkijken.

Je investering voor deze 8 weken is €80,-.

Maar tot en met 17 oktober 00.00 uur betaal je maar €70,-!!

Gebruik de kortingscode: ILOVEYONIYOGA