We hebben te maken met een wereld die op dit moment op de kop staat. We worden vanuit alle kanten uitgedaagd om niet meegesleurd te worden in negativiteit en dus negatieve gevoelens. Misschien herken jij dat nu ook op dit moment.

We zitten inmiddels al heel wat jaren in een patriarchale samenleving en hebben we een hele geschiedenis doorgemaakt van onderdrukking van vrouwen, maar ook mannen hebben hier nadeel van ondervonden.

Onze samenleving is voor een overgroot gedeelte gericht op mannelijke energie. Actie en gewoon doorgaan. Hard werken, want dan presteer je wat. Dan ben je succesvol.

Veel mannen en vrouwen gaan hier aan onderdoor.

In de jaren van zelfonderzoek en de kennis die ik heb opgedaan vanuit de Tao, Tantra, mijn eigen proces en de trajecten voor vrouwen die ik geef, weet ik hoe ontzettend belangrijk het is dat wij vrouwen, weer volledig in die vrouwelijke energie kunnen staan. Dit heeft alles in mijn eigen leven veranderd. Op het gebied van mijn relatie, mijn persoonlijke ontwikkeling en ook binnen mijn bedrijf.

In deze reis van een maand maak je kennis met het yoni ei. Hoe je haar kunt gebruiken, welke ‘oefeningen’ je met haar kunt doen en hoe je de energie die mogelijk vrijkomt kunt sturen door je lijf.

WAAROM ZOU IK DIT DOEN?

Omdat je voluit wilt genieten van het leven

Omdat je minder last wilt hebben van pms- en/of menstruatieklachten

Omdat je meer vrijheid in je seksualiteit wilt ervaren

Omdat je meer connectie met jezelf wilt

Omdat je aan alles voelt dat het NU de tijd is!

r2a7917

Ik heb jaren geleden geworsteld met mezelf. Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn.

En heb zelf de zwaarte van het leven ervaren. Doordat ik zelf gevoelig ben voor sferen en prikkels om me heen, is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Vooral mijn puberteit was een heftige periode. Ik koos voor de weg naar binnen. Door antwoorden in mezelf te vinden, zodat ik me weer gelukkig zou kunnen gaan voelen. Door middel van yoga, weten hoe energie werkt en hoe ik zelf invloed hierop kan uitoefenen. Wij hebben invloed op onze realiteit.

Ik merkte vooral na het krijgen van mijn kinderen dat mijn seksualiteit veranderd was en voelde de noodzaak om dit aan te pakken. Zo zijn de Tao en Tantra op mijn pad gekomen.en hiermee ook het yoni ei, die in deze reis in het middelpunt staat.

Deze kennis en wijsheid heeft me nog meer opengekraakt en me bevrijd van heel wat overtuigingen die ik te overwinnen had. Mijn reis is nog lang niet ten einde, maar ik voel dat het nu de tijd is om te delen.

Juist nu in deze tijd is het belangrijk dat wij vrouwen onze vrouwelijke essentie weer gaan belichamen.

Omdat ik zelf weet hoe krachtig dit is, gun ik jou dat ook zo erg.

HOE ZIET DE REIS ERUIT?

Je ontvangt na aanmelden je inloggegevens

Je ontvangt 4 weken lang eenles met verschillende materialen (video’s, mp 3 en pdf)

Vragen kun je stellen in een speciale groep, waarvoor je gegevens ontvangt bij aanmelden. 1:1 begeleiding is ook mogelijk.  Daarvoor ontvang je een link in de mails die je ontvangt.

De reis duurt in totaal 4 weken

Je investering voor de reis is maar €97,- (excl.btw). Je houdt altijd toegang tot je materialen en je ontvangt nog een waanzinnige BONUS!

Zie hieronder. 🎁🔥

EXTRA BONUS!

SUPER KRACHTIGE BAARMOEDERHEALING!!

IN INTENSE CEREMONIE, DIE JE HEEL GOED AAN HET BEGIN VAN DE REIS KUNT DOEN!💗🔥💃💎