Veel vrouwen hebben last van problemen in het bekkengebied. Van verzakkingen, incontinentie, pms- en menstruatieklachten tot klachten op seksueel gebied.

Trauma en spanning slaat zich op in ons bekken. Hierdoor kunnen bovenstaande klachten worden veroorzaakt. Bij trauma hoef je niet alleen aan hele grote trauma’ te denken, maar dit kan ook veroorzaakt zijn doordat je misschien als klein meisje door je ouders naar school gebracht werd voor de allereerste keer en dit een hele nare ervaring was, omdat je leerkracht vreselijk was en je verschrikkelijk moest huilen. Dit is een ervaring die we al in ons bekkengebied opslaan.

Daarnaast kun je natuurlijk ook trauma’s op het gebied van seksualiteit ervaren hebben. Een te vroege penetratie is in feit al een trauma. En omdat vrouwen denken dat dit normaal is, wordt de blokkade bij iedere keer intimiteit alleen maar groter.

Yoni eieren oftewel energie eieren zijn mineralen in de vorm van een ei. De techniek en beoefening van het yoni ei is al eeuwen oud en werd in het oude China toegepast door de Koningin en de concubines. Het draagt bij aan de algehele gezondheid en vitaliteit van de vrouw. Het vergroot de levensenergie en versterkt het hele bekkengebied. Het helpt je ook om creatiever te zijn en om je te bevrijden op het gebied van je seksualiteit en helpt bij eerder genoemde klachten en er kan zelfs heling plaatsvinden op een hele vrouwenlijn van trauma en blokkade.

Ze zijn in verschillende mineralen te koop. Het advies is om te starten met een jade ei. Vanwege de harmoniserende en zuiverende werking. Dit is een milde steen om mee te starten. Als vervolg wordt de obsidiaan en rozenkwarts aangeraden.

Mocht je meer info willen over het yoni ei, kun je hier een online lezing bekijken of doe mee met een gratis online workshop:’Wordt blij van een ei!’

Wil je op een verantwoorde manier en vanuit vertrouwen hiermee onder begeleiding aan de slag gaan, dan kun je meedoen met één van mijn reizen. 

1 MAAND: YONI LOVE=HAPPY LIFE= een mooie kennismaking met het yoni ei

3 MAANDEN: WOMAN, IT’S TIME TO RISE!~LEVEL 1 = transformerende reis die op alle vlakken van je leven verandering gaat brengen

 

Je ontvangt je yoni ei binnen 3-5 werkdagen.

Is een artikel niet naar wens of wil je het omruilen? Dan kan het eenvoudig binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, wat de reden ook is, mits het product niet is aangebroken, gebruikt of beschadigd.