zaal turquoise 7 Meditatie in Denekamp

Al vanaf 2008 geef ik in Denekamp kinderyoga en ben in ongeveer 2011 gestart met yoga en meditatie voor volwassenen. Steeds meer mensen vinden de weg van yoga en meditatie en ervaren wat dit hun brengt. Veel mensen merken zelfs na één les al verandering in hun lijf of geest. En ik vind dit soort veranderingen altijd een cadeautje en dat maakt het lesgeven ook zo ontzettend mooi.

WAT DOET MAGICAL MINDFUL YOGA EN MEDITAITE MET JE?

Door yoga en meditatie te beoefenen verbeter je je weerstand, krijg je meer balans, een flexibel lichaam, een sterk lichaam en rust in je hoofd. Yoga is een bewustwordingsproces. Je voelt waar de spanningen zich in je lichaam ophopen, wat je  aandachtsplekken zijn en hoe je hier beter naar kunt luisteren en handelen. Je leert de grenzen van je lichaam kennen en kunt hierdoor ook beter je eigen grenzen in het dagelijks leven aangeven. De yoga voor volwassenen die wij bieden is gebaseerd op Raja yoga en worden de technieken gebruikt vanuit het Taoïsme en Tibetaanse meditatie. Tijdens deze lessen wordt er aandacht gegeven aan de houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisatie en meditatie.

Het beoefenen van yoga en meditatie is voor iedereen geschikt. Of je nu beginner of gevorderde bent. Jong of oud. Het doet er niet toe. Iedereen kan aan yoga en meditatie doen. Jij bepaalt zelf of de vorm die wij doen, bij je past.

Ik merk zelf, dat yoga en meditatie nog steeds met zweverige en misschien zelfs ‘geiten-wollen-sokken-mensen’ geassocieerd wordt. Dit is natuurlijk niet de realiteit. Twijfel je om deel te nemen, vanwege dit beeld, ga het gewoon eens een keer zelf ervaren en doe mee met een proefles.

Een proefles is gratis.

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar yoga@magicalmovement.nl

Klik hier om je aan te melden!

Lestijden:

Locatie:Hanzeweg 4 in Denekamp.

Maandagochtend(4 plekken vrij) 9.00 – 10.00 uur
Maandagavond(2 plekken vrij) 20.00 – 21.00 uur
Dinsdagavond(6 plekken vrij) 19.30 – 20.30 uur
Woensdagochtend(4 plekken vrij) 9.00 – 10.00 uur
Woensdagavond(vol) 19.30 – 20.30 uur