Lingam, de zuil van licht, de penis, fallus, piemel, Herman, hoe je ‘m ook wilt noemen. Maar het is niet zomaar iets. De zuil van licht is helend, maar slaat ook emotie en trauma op net als dat vrouwen dit doen in hun bekkengebied. Dit geldt dus ook voor mannen.

Lingam is een woord dat uit het sanskriet komt en betekent zuil van licht of pilaar van licht. Dat klinkt toch mooier en poëtischer dan penis, piemel of lul. Laten we eerlijk zijn.

Deze waanzinnige workshop heb ik al een paar jaar geleden gegeven. Het was een workshop vol met nieuwe informatie en heel veel humor!

De lingammassage voor mannen. Maar ook ik ga hier uit mijn comfortzone, maar ik voel het belang van het doorgeven van deze informatie. Ik heb deze workshop eenmalig online gegeven, maar ik wil ‘m je eigenlijk niet onthouden. Want dit is werkelijk magisch, wat er gebeurt wanneer je de massage geeft en/of ontvangt.

Het zorgt ervoor dat mannen hun sensitiviteit in dit orgaan terug krijgen, loskomen van het platte aftrekken/masturbatie en gaan voelen dat deze massage helend is.

De lingam heeft net als de vagina reflexzones, die je tijdens de massage activeert. Ik vind het belangrijk dat je dit zelf leert te doen, maar ook dat je dit samen met een partner kunt doen.

Ik benoem in de workshop de reflexzones aangeven, wat de effecten zijn en je de technieken van de lingammassage leren, zodat je deze zelf kunt toepassen en samen.

Er gaat werkelijk een nieuwe wereld voor je open en zeker een nieuwe ervaring in je hele lichaam. Zowel fysiek als energetisch.

Heb nu een toffe aanbieding! Je betaal maar €29,95 i.p.v. €49,95 voor deze ruim 2 uur en 15 minuten durende workshop.

Hieronder kun je ‘m aanschaffen!

Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open!