In mijn werk kom ik vaak vrouwen tegen die tegen hun menstruatie pijnlijke borsten en/of tepels hebben, maar ook vrouwen die totaal geen verbinding hebben met hun borsten. Ze hebben er vaak eerder een oordeel op.

Niet mooi genoeg, niet groot genoeg, niet gevoelig, tè gevoelig.

Onze borsten zijn verbonden met ons hartcentrum en ook met onze baarmoeder. Het is niet voor niets wanneer een vrouw borstvoeding geeft, de baarmoeder hier direct op reageert door te slinken richting oorspronkelijke vorm.

We slaan ook emotie op in onze borsten en dit kan soms klachten veroorzaken, zoals gevoeligheid en ook ongevoeligheid. Het is belangrijk om de levenkracht in je lichaam te doen stromen en ook op deze bijzondere en prachtige plek.

Je hart te openen en liefde laten stromen. De energie van het leven te laten stromen.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen leren hoe ze hun borsten in balans kunnen houden. 1 op de 7 vrouwen ontwikkelt borstkanker. Hier spelen verschillende factoren een rol. Maar ook zeker de binding die je hebt met je borsten en wat je hebt opgeslagen in deze prachtige containers van liefde.

Dinsdagavond 21 februari 2023 geef ik 1,5 uur lang de Online Workshop Borsten in balans.

Dit is een informatieve en actieve workshop, waar jij lekker in je eigen bubbel kunt zijn en mij kunt volgen via een online omgeving.

In deze workshop neem ik je mee in een ‘Borstenreis’.

Je leert:

☯Verbinden met je borsten
☯Je borsten energetisch zuiveren
☯Ademtechnieken
☯De kracht van je borsten
☯Massagetechnieken voor je borsten
☯Tools die je dagelijks kunt gebruiken om je borsten gezond te houden

Aan deze workshop heb je wat voor de rest van je leven en wanneer je dit wekelijks gaat toepassen, ga je merken dat je meer energie in je lijf voelt stromen en dat je jezelf bewust zijn van de liefde die ligt opgeslagen in je borsten.

Datum: 21 februari 2023

Tijd: 19.30-21.00 uur

Waar: Online

Investering: €49,95

*Er komt een opname, mocht het je niet lukken om er live bij te zijn*