YONI LOVE=HAPPY FEELINGS

START 21 AUGUSTUS A.S.

MAXIMAAL 15 VROUWEN

We hebben te maken met een wereld die op dit moment op de kop staat. We worden vanuit alle kanten uitgedaagd om niet meegesleurd te worden in negativiteit en dus negatieve gevoelens. Misschien herken jij dat nu ook op dit moment.

We zitten inmiddels al heel wat jaren in een patriarchale samenleving en hebben we een hele geschiedenis doorgemaakt van onderdrukking van vrouwen, maar ook mannen hebben hier nadeel van ondervonden.

Onze samenleving is voor een overgroot gedeelte gericht op mannelijke energie. Actie en gewoon doorgaan. Hard werken, want dan presteer je wat. Dan ben je succesvol.

Veel mannen en vrouwen gaan hier aan onderdoor.

In de jaren van zelfonderzoek en de kennis die ik heb opgedaan vanuit de Tao, Tantra, mijn eigen proces en de trajecten voor vrouwen die ik geef, weet ik hoe ontzettend belangrijk het is dat wij vrouwen, weer volledig in die vrouwelijke energie kunnen staan. Dit heeft alles in mijn eigen leven veranderd. Op het gebied van mijn relatie, mijn persoonlijke ontwikkeling en ook binnen mijn bedrijf.

In deze bijzondere reis van 2 maanden neem ik je stap voor stap mee op een bijzonder avontuur.

In deze reis maak je kennis met het yoni ei. Hoe je haar kunt gebruiken, welke ‘oefeningen’ je met haar kunt doen en hoe je de energie die mogelijk vrijkomt kunt sturen door je lijf.

Je maakt kennis met krachtige rituelen en ceremonies, die je kunt doen, met of zonder yoni ei.

Dit gaat een mega bijzondere en transformerende reis worden en het zal je op een hele liefdevolle manieren openen, waardoor alles in je leven veel meer gaat stromen.

WAAROM JE DEZE 2 MAANDEN MEE ZOU REIZEN

Omdat je voluit wilt kunnen genieten op dit moment

Omdat je meer vrijheid in je eigen seksualiteit wilt ervaren

Omdat je minder last wilt hebben van je menstruatieperiode

Omdat je meer connectie met jezelf wilt

Omdat je jezelf orgastischer wilt voelen

Omdat je de belemmerende overtuigingen en trauma’s in je bekkengebied wilt veranderen

Omdat je meer van jezelf en dus je lichaam wilt houden

Omdat je in je eigen vrouwelijke essentie wilt zijn

Omdat je voelt aan alles in je systeem dat het NU de tijd is!

r2a7917

Ik heb jaren geleden geworsteld met mezelf. Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn.

En heb zelf de zwaarte van het leven ervaren. Doordat ik zelf gevoelig ben voor sferen en prikkels om me heen, is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Vooral mijn puberteit was een heftige periode. Maar waar ik koos voor de weg naar binnen. Door antwoorden in mezelf te vinden. Zodat ik mezelf weer gelukkig zou kunnen gaan voelen. Door middel van yoga, weten hoe energie werkt en hoe ik zelf invloed hierop kan uitoefenen. Wij hebben invloed op onze realiteit.

Ik merkte vooral na de kinderen dat mijn seksualiteit veranderd was en voelde de noodzaak om dit aan te pakken. Zo is de Tao en Tantra op mijn pad gekomen en hiermee ook het yoni ei, die in deze reis in het middelpunt staat.

Deze kennis en wijsheid heeft me nog meer opengekraakt en me bevrijd van heel wat overtuigingen die ik te overwinnen had. Mijn reis is nog lang niet ten einde, maar voel dat het nu de tijd is om te delen.

Juist nu in deze tijd is het belangrijk dat wij vrouwen onze vrouwelijke essentie weer gaan belichamen.

Omdat ik zelf weet hoe krachtig dit is, gun ik jou dat ook zo erg.

IK REIS MEE!

HOE DE REIS VAN 2 MAANDEN ERUIT GAAT ZIEN

2 x per maand een online bijeenkomst van 90 minuten

Een privégroep waarin er inspiratie gedeeld wordt vanuit mij en waarin je je eigen reis mag delen

De mogelijkheid om een privé afspraak te boeken

Je kunt altijd mailen of appen voor vragen of wanneer je vastloopt

WE GAAN BIJNA VERTREKKEN!
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

REVIEWS

Mijn inzichten tot zover:

Door deze reis herinner ik mij weer, mag ik weer zijn wie ik ben, leven vanuit authenticiteit. Ik voel de kundalini energie weer stromen en ik voel me blij, moedig, krachtig, opener en lichter. Ik ga weer steeds meer dansend door het leven.

*Marloes*

Inmiddels een maand onderweg met een groep prachtige vrouwen en reisleidster Nathalie. Door het werken met diepe ontspanning, visualisatie oefeningen, bekkenbodem, baarmoeder en yoni- oefeningen, ademhalingsoefeningen, stem en klank, zit mijn lichaam nu al vol kracht, plezier en intense vreugde (blij ei)  Ik mag voelen, onderzoeken, beweging ervaren zodat ik kan omarmen of loslaten. Vertrouwen in mijn lichaam voelen in dat wat ik nodig heb.

Deze reis sterkt  mij in mijn vrouw-zijn. Brengt mij steeds weer in contact met mijn krachtbron, mijn levensenergie/ seksuele energie. In het dagelijks leven kan ik het blijven voelen: ‘Ik Ben’.

Luisteren naar je yoni en baarmoeder is een 1e stap naar vol in je krachtcentrum/vrouwenpower te gaan staan.

Ik gun deze reis aan alle vrouwen! Een ontmoeting met jezelf…in alle zachtheid..

Women, It is time to rise!!

*Liefs Petra*

JAZEKER! zou ik het andere vrouwen aanraden. Het is zó bevrijdend! Het geeft zoveel ruimte en nieuwe inzichten. Mogelijkheden en ook komt er veel ‘oud zeer’ naar boven. Dat kan dan mooi de ruimte krijgen. Ik zei vanmorgen nog tegen mijn man, het voelt al her-programmeren, waar ik nu mee bezig ben.

Welke inzichten heeft het gegeven en welke effecten in mijn lichaam, en/of emotioneel, mentaal en seksueel? Oeps, dat is veel…..

– Hieruit voortvloeiend komt er: “hou je maar stil!” Dit vind ook z’n doorwerking in mijn werk (Dru yoga/meditatie) Ook daarin merk ik dat ik het spannend vind me volledig te laten zien/horen. Bijzonder!

– Het inzicht dat ik sensueel mag zijn voor mezelf. Dat niemand daar iets mee hoeft.

– De synchroniciteit is zo merkbaar. Alles ‘klopt’, loopt zoals het moet lopen. Zo ook bv bij de reading die ‘opeens’ in het eerste chakra slierten van misbruik laat zien. Heel bijzonder!

– Dat het contact met baarmoeder en vagina weer gemaakt kan worden. En ontdek dat het heel onbekend is geweest. En op sommige momenten nog.

– Ik ben liever voor mijn lijf geworden, kan er (meestal) met meer compassie naar kijken en het aanraken. Waarderen zonder meteen een oordeel te vellen. Zachter ook.

– Meer aandacht voor mijn lijf

– Kwetsbaar voelen geregeld. Dat is oké. Erbij blijven als er iets gevoeld wil worden. En ook de neiging tot erbij weg willen gaan voelen.

– Het wel ‘aangaan’. Zoals bv het gesprek met mijn man over wat er speelt bij me. (dat deden we altijd al wel) maar het gaat ook nu door. Ook intieme dingen die ik eerder misschien niet voelde of meer voor mezelf hield, komen nu eruit. Zoals bv nog duidelijker aangeven wat ik fijn vind. Dat natuurlijk ook omdat ik dat zelf duidelijker voel. Dingen in het dagelijks leven en ook op seksueel gebied. (merk toch enige schroom om het over seksualiteit te hebben)

*Angelien*

De vorige reis is ontzettend waardevol geweest en daarom start ik 21 augustus a.s. met veel enthousiasme een tweede groep.

Deze reis is ook niet bestemd voor iedereen. Wanneer je deze pagina gelezen hebt, dan voel je wanneer je erbij hoort wel een kriebel of een duidelijke JA! vanbinnen.

Je gaat hele duidelijke en fijne mp3 bestanden en video’s ontvangen, zodat je stap voor stap begeleid wordt in deze 2 maanden.

Er zijn 4 bijeenkomsten van 1,5 uur online via Zoom.

Je mag me altijd benaderen voor vragen en die probeer ik z.s.m. te beantwoorden.

Je hebt altijd toegang tot de materialen

 

Je betaalt nu €695,-(excl.btw) i.p.v. €749,-(excl.btw) om mee te doen met  deze reis.

Je ontvangt bij deze 2 maanden reis GRATIS een yoni ei. Mocht je zelf een jade ei hebben, ontvang je een yoni ei van rozenkwarts.

De eerste 5 ontvangen nog een extra verrassing!

LET OP: ER KUNNEN MAXIMAAL 15 VROUWEN MEEDOEN

IK REIS MEE!