In Magical Movement

Ik onderneem zelf al meer dan 8 jaar en het is een proces van vallen en opstaan. Groei en beweging. Gevoelens van vertrouwen en angst.

Ik ben niet begonnen met ondernemen, omdat ik nu zo graag een eigen bedrijf wilde hebben of omdat ik vrijheid wilde ervaren. Ik ben begonnen vanuit de intentie om kinderen te helpen, mensen te helpen. Te helpen om te leren omgaan met de prikkels om ons heen en om het geluk te voelen in onszelf. Vanuit die intentie ben ik gestart met het geven van kinderyogalessen en uiteindelijke yogalessen voor volwassenen en Mindfulnesscursussen. Ook ik groei nog steeds. Iedere dag weer. Met dagen dat ik me heel goed voel en ook een enkele dag dat ik op zoek ben naar die steen om onder te kruipen en het vertrouwen door mijn vingers heen glipt.

Misschien herken jij dat ook wel als gedreven ondernemer met magische dromen. Ben je ook continu zoekende welke kant je uit wilt en welke van de duizend ideeën je nu tot uitdrukking brengt.

Naast dat ìk mijn eigen bedrijf heb, heeft ook John,mijn man een eigen bedrijf. Een dubbele uitdaging. 🙂

Vooral toen hij in 2013 de showroom van zijn Tegeldomein tot ons grote verdriet moest sluiten, omdat het niet meer rendabel was. Een hele pittige periode, maar ook weer zo’n verschrikkelijk pijnlijk groeiproces waar we allebei in kwamen. Ik heb in deze moeilijke periode geleerd dat je persoonlijke groei samen gaat met je zakelijke groei. Het één staat niet los van het ander. We wisten ook dat dit het punt is waar aan gewerkt mocht worden. Niks crisis….ja, crisis in jezelf. Veel gesprekken gehad om te gaan voelen waar de pijnpunten zitten en waarom dingen niet zo lopen als je graag zou willen.

Ook ik heb die pijnpunten ervaren wanneer er in het begin kinderen gingen stoppen met de yoga. Daar schoot ik in de kramp en voelde ik angst. Hoe zorg ik dat ik voldoende inkomen houd? Straks stoppen er nog meer? Dit waren gedachten die dan door mijn hoofd speelden en ja hoor, er stopte weer een kind. Self Fulfulling Prophecy…..

Vanaf dat moment voelde ik, dat ik me niet zo wilde voelen en ging ik er beetje bij beetje meer op vertrouwen dat als er iemand stopt, daar weer wat anders voor terug komt. Op welke manier dan ook.

Door middel van de 4 stappen merk ik dat ik veel beter in het vertrouwen kan blijven en voelen welke kant ik uit mag gaan. Soms heb ik het gevoel dat dingen ook echt gestuurd worden.

Ook merk ik dat in een eigen bedrijf veel tijd gaat zitten. Vooral omdat ik erg blij word van wat ik doe, maar dat ik het wel heel erg belangrijk vind dat er balans is. Vooral wanneer je, in mijn geval, ook nog moeder bent van twee lieve, stoere jongens van 9 en 7 jaar. Dus iedere dag voelen wat belangrijk is en wat ik nodig heb is het eerste dat ik doe.

Doordat ik aandacht besteed aan de 4 stappen

  1. Lichamelijk
  2. Mentaal
  3. Emotioneel
  4. Spiritueel

en de kracht van klank en muziek gebruik, lukt het me om vertrouwen te hebben en om evenwicht te krijgen in mijn bedrijf en privé.

Ook John is niet gestopt met ondernemen. Nadat zijn showroom dicht moest heeft hij voor twee verschillende tegelbedrijven gewerkt en is hierdoor gegroeid. Maar het ondernemersbloed stroomt toch door zijn lijf en toen zich weer een kans aandiende van een nieuwe showroom en hij ook niet bij het tegelbedrijf kon blijven, was de keus niet moeilijk. Nu heeft hij sinds augustus 2016 weer een prachtige showroom.Hij wordt gelukkig van zijn eigen Tegeldomein en dan gaan we daar samen voor. Met alle lessen die hij heeft gehad, gaat het nu heel goed met zijn bedrijf.

En zo komen wel telkens uitdagingen tegen en vooral in het ondernemerschap.

Ik leer nog steeds iedere dag. Om bij mezelf te blijven, om te doen waar ik me goed bij voel en om dienstbaar te zijn.

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer mensen na de yogalessen en cursussen met een gevoel van voldoening en blijdschap het pand verlaten. Dat maakt dat ik doe wat ik doe!

Omdat ik weet dat ik gedreven ondernemers kan helpen d.m.v. van de 4 stappen, heb ik een speciaal traject voor misschien wel jou. Voel je het kriebelen?Resoneert het?

Ik heb een traject voor 1 maand en een traject voor 3 maanden. Een speciaal traject gericht op je persoonlijke ontwikkeling en hoe je dit weer terug ziet in je bedrijf. 

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail voor een Magische sessie. Ik luister naar je behoefte als ondernemer en kan je meer  vertellen over dat wat ik te bieden heb. 

Aarzel niet, stuur gerust een mail. 

En nee….ik ben geen businesscoach, maar ik begeleid je transformatie.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment