In Magical Movement

“There’s nothing wrong with loving who you are”
She said, “‘Cause he made you perfect, babe”
“So hold your head up girl and you’ll go far,
Listen to me when I say”

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes
I’m on the right track, baby I was born this way

Don’t hide yourself in regret
Just love yourself and you’re set
I’m on the right track, baby
I was born this way (Born this way)

 

Voordat ik dit blog ging schrijven moest ik aan het nummer van Lady Gaga denken. ‘I was born this way’. Een prachtig nummer, waarin je ontzettend voelt dat je mag shinen, dat je jezelf mag laten zien. Laten zien wie je bent. Ongeacht hoe je eruit ziet en zonder al je onzekerheden. Just show up!

Zo voelde het afgelopen zaterdag, tijdens mijn allereerste georganiseerde evenement. Magical Movement Event, maar eigenlijk Magical Movement in Concert. Ja, in concert. Want het was een prachtig concert, maar dan nog meer dan een concert.

Met een hele mooie groep, bijzondere en unieke mensen hebben we deze dag beleefd op een prachtige locatie. Namelijk de Zwanenhof in Zenderen. Waar een akoestiek is, om door een ringetje te halen. Alsof je je even helemaal in een magische wereld van engelen en feeën beweegt. En om dan op deze plek muziek te mogen maken…. Wonderlijk en magisch! Ik had het gevoel alsof ik gedragen werd die dag. Aan het begin van de week kreeg ik een beetje last van griepverschijnselen, mijn stem zat niet lekker. Maar telkens hoor ik het stemmetje, dat ‘ze’ me wel helpen. Ik hoef me niet druk te maken en dat doe ik ook niet. Ondanks dat de weersvoorspellingen ook nog niet meewerken. Ik heb er vertrouwen in, maar in de media wordt veel angst gezaaid. Gelukkig mag dat de pret niet drukken en is bijna iedereen gewoon aanwezig.

Tijdens deze dag had ik een prachtig Magisch Inzichtenboek voor de deelnemers, van waaruit we bepaalde opdrachten gingen maken. Mooie visualisaties, waarin ze werden meegenomen naar hun ideale leven en waarin dankbaarheid gevoeld werd voor waar eenieder nu staat op dit moment.

Ook heel erg belangrijk…. Tevreden zijn met hoe het nu gaat en hoe je je nu voelt. En wil je graag verandering, dan is er maar 1 persoon die hier verandering in kan aanbrengen. En dat ben jij. Of dat nu in je privésituatie is of in je zakelijke leven. Persoonlijke ontwikkeling heeft invloed op zowel je privésituatie als op je zakelijke leven. Of je nu een bedrijf hebt of in loondienst werkt.

Hoe fijn is het wanneer je met je allerdiepste verlangens en dromen bezig kunt zijn. Zet ze eens op papier. Wat is jouw allerdiepste verlangen?

Om voldoening te ervaren in je leven is het essentieel dat je je talent/kracht kunt inzetten, zonder angst. Dat je je eigen missie voelt en je passie kunt delen met anderen. Vaak voor een groter doel. Ik ben hier niet alleen voor mezelf…. Maar ik wil een bijdrage leven aan een mooiere en lichtere wereld. Wow… there I said it! En dat kun jij ook door je kracht in te zetten en te voelen wat je allerdiepste verlangen is.

Vaak worden we belemmerd door allerlei angsten om dat te doen, wat we te doen hebben.

Zo had ik vaak de volgende stemmetjes:

  • Wie denk je dat je bent om daar te gaan staan?
  • Je bent niet goed genoeg
  • Wie zit er op jou te wachten?

Maar oh wat voelt het fijn als je die stemmetjes kunt laten voor wat ze zijn. Een lange neus maakt, even bedankt en gewoon dat gaat doen waar je hiervoor bent.

Dat gevoel heb ik ervaren afgelopen zaterdag. Een lieve vriend, die aanwezig was, vroeg wat mijn verlangen was.

Mijn verlangen is om mijn muziek en klank te mogen delen, samen met liefdevolle mensen, zodat iedereen weer het licht en de liefde in zichzelf gaat voelen….. Pfff…… dat is eruit! Daarom ben ik hier.

En daarom staat voor volgend jaar(2018) 6 januari gepland als een volgend Magical Movement in Concert. En er zijn ook plannen om eerder dit jaar ook nog weer wat te doen. Ben jij er bij?

Wil jij ook meer je kracht voelen en je passie kunnen delen om misschien ook wel de wereld een stuk mooier te maken, samen met heel veel andere mensen?

Wees je bewust van je eigen talenten/kwaliteiten? Waar ligt jouw kracht? Soms is het prettig om daar een lijst bij te hebben, waarin je kunt aankruisen waar je talenten/kwaliteiten liggen. Je kunt ook mensen in je omgeving vragen of zij kunnen vertellen wat jou uniek maakt.

 

Wanneer je door je eigen stemmen of door stemmen van anderen belemmerd wordt, is dat juist een reden om het toch te doen. Begin klein, stapje voor stapje. Weet dat de stem in je hoofd niet van jou zelf is. Dat is niet wie jij bent.

 

Gewoon zijn zoals je bent. Heb vertrouwen in jezelf! Geloof in jezelf! Elke stap die je zet is goed. Het is goed genoeg.

 

Wat is jouw allergrootste passie? Durf jij het te delen met mij?

Misschien vind je het prettig om even nieuwe inzichten te krijgen in dit nieuwe jaar. Dan bied ik een gratis magische sessie aan, waarin je gaat voelen welke richting je uit wilt. Durf jij het aan?

Liefs,

 

Recent Posts

Leave a Comment