In Geen categorie, Magical Movement

Oke, het liefst trek ik helemaal geen schoenen aan, zoals je misschien wel weet. Maar als je dan schoenen aantrekt, bepaal dan zelf welke je aantrekt.
Kies ik voor mijn comfortabele Dr Martins of ga ik voor de ‘uit mijn comfortzone’ , ongemakkelijke pump.🤪 Ik heb ervoor gekozen om voor de ‘ uit mijn comfortzone’, ongemakkelijke pump te gaan.
Waarom? Omdat ik mezelf niet later wil afvragen hoe het gegaan was als ik het toch gedaan had.
Omdat ik denk dat ik een meerwaarde ben en heb voor anderen. Omdat ik andere dingen wil ervaren en spelen met de ruimte die er is.🔥 Ik heb me ingeschreven bij Consent, een scholenstichting. Zoals je misschien weet ben ik eeuwen geleden afgestudeerd als Leerkracht basisonderwijs.
Er is een tekort en hoe belangrijk is inspirerend onderwijs.Welke inspiratie kunnen we kinderen meegeven om zich te ontwikkelen tot gelukkige mensen, die hun kwaliteiten en talenten benutten en volledig zichzelf kunnen zijn.

Vind ik het spannend?
Ja….
Krijg ik er kriebels van in mijn buik?
Ja….
Ga ik het desondanks doen?
Ja…. Ik hoop dat ik in de toekomst als invalleerkracht op school inspiratie mag zijn wanneer ik met mijn ‘gingerharen’ door de school kom waaien. 🌬

Welke schoenen trek jij aan?

Ga je voor veilig en comfortabel?

Of durf jij een uitdaging aan te gaan?

Recent Posts

Leave a Comment