In Magical Movement

 

Het is de tijd om jezelf niet meer klein te houden. We zijn hier om onszelf tot uitdrukking te brengen. En ieder op de voor haar of zijn eigen manier. Maar ga het wel doen. No more holding back!

Wat ons vaak tegenhoudt, zijn de gedachten die we erover hebben. ‘Wat zullen mijn ouders wel niet zeggen wanneer ik dit pad opga. Hoe reageert mijn omgeving als ik daadwerkelijk ga doen wat ik wil doen. Vinden ze me nog wel aardig als ik de dingen zeg, die ik te zeggen heb. Vinden ze me raar als ik dit ga delen.’

Allemaal belemmerende gedachten die je tegenhouden om daadwerkelijk te gaan DOEN. Ik ken ze maar al te goed en nog steeds vind ik het soms spannend om mijn kop boven het maaiveld uit te steken en mezelf uit te spreken over bepaalde onderwerpen. Onderwerpen, waarvan ik voel dat ze het licht mogen zien en gedeeld mogen worden. Omdat het essentieel is voor het geluk van onszelf en een waardevolle bijdrage heeft voor de wereld. Ja, groots! Heel groots! Ja papa, ik ben nou eenmaal een ‘wereldverbeteraar’.  Ik kan niet anders. Daarom ben ik geboren in deze chaotische tijd. Om verandering te brengen. In mijn eigen omgeving.

I am not a drop in the ocean, but an ocean in a drop. Ja, je leest het goed. Ik houd van deze quote en op dit moment voel ik dit zo onwijs sterk. Terwijl ik de afgelopen week mezelf niet krachtig heb gevoeld. Waarin ik deelde over mijn hyperventilatie aanval, die mijn hele systeem opgeschud heeft en me echt even uit balans heeft gebracht. Maar soms zijn er aardbevingen nodig om weer wat in beweging te zetten en nieuwe ruimte te maken voor iets groots en meeslepends.

Misschien herken jij die aardbevingen ook wel in je eigen leven. I have been there, done that. And again, and again, and again. But I will alway rise again. Dat dus!

Ik weet dat ik ook jou daarmee heel goed kan helpen!

Ik ken het donker.

Ik ken het licht.

Ik omarm het donker.

Ik omarm het licht.

En kies.

Telkens opnieuw.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment