In Magical Movement

We leven in een bizarre tijd momenteel. Een tijd waarin ik me soms machteloos, verdrietig en verloren voelde.
Deze tijd vraagt veel. Zelfreflectie, waar sta ik, waar geloof ik in, wat kan ik betekenen, wat is de bedoeling, wat is mijn rol? Misschien denk jij er totaal niet over na, maar ik dus wel.

Er wordt ontzettend veel op ons afgevuurd aan negatieve berichten, iedere keer weer een soort van stroomstoot, die iets in beweging zet. Of niet. Dan ben je een bofferd!

Zoals ik laatst al aangaf zijn er meerdere realiteiten en ik geloof dat we in een E-NOR-ME transitie zitten, waarin weer balans dient te komen. Van macht en verdeeldheid, naar gelijkwaardigheid en saamhorigheid. Meer zachtheid, meer liefde. Ik weet niet of jij het weet. Maar ik ben een andere jij en andersom. In L’akech zouden de Maya’s zeggen. Alles wat ik mezelf aandoe, doe ik ook jou aan en andersom.
Onder andere de Maya’s, de Hopi indianen en zoveel Ancient Wisdomkeepers hebben dit allang voorspeld. Zij staan zo in verbinding met de aarde en de oorspronkelijke bron en dit is waar we weer naar terug mogen. Een shift maken. Transformatie.

En dit begint eerst in jezelf. Mijn uiterlijke wereld is een afspiegeling van mijn innerlijke wereld. En ik ben echt al een oude rot in het opruimen van mijn shit, maar ik kan je zeggen dat deze tijd een uitdaging is en ik ga ook steeds meer genieten van iedere looping waar ik weer doorheen mag.

Wanneer je denkt dat jij niets kunt doen, machteloos bent, is dat een verkeerde opvatting.
Want jij kunt wel degelijk iets doen. We hebben namelijk allemaal een gift, een gave, die ervoor kan zorgen dat de frequentie shift en wij een andere realiteit creëren, een andere wereld. Want uiteindelijk weet ik zeker dat 99% van de wereldbevolking maar 1 ding voor ogen heeft en dat is vrede, harmonie, gelijkwaardigheid, liefde en verbinding.

?
1. Neem alles wat je ziet op het nieuws en andere media niet zomaar voor lief en ga zelf ook op onderzoek via andere kanalen.

2. Sluit niet je ogen voor het ‘donker’, maar wees je bewust en blijf er niet in hangen.

3. Wees jezelf bewust van je eigen gedachten. Veroordeel/beoordeel jij jezelf of de ander? Praat jij onzuiver over jezelf of een ander? Doe jij een ander of jezelf onbewust of bewust kwaad?

4. Gedachten zijn krachten. Dat wat jij denkt en/of uitspreekt zend je de wereld in als een steentje die op het water ketst en kringen veroorzaakt. Houd je gedachten daarom positief en zuiver.

5. Word je emotioneel geraakt door iets, ga naar binnen. Voel wat het met je doet? Wat wordt er aangeraakt? En neem je verantwoordelijkheid. Ruim je shit op.

6. Heel jezelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

7. Dans, lach, zing, bevredig jezelf, knuffel, heb seks(vanuit verbinding) en sta stil bij waar je dankbaar voor bent. Iedere dag! Iedere dag? Ja, iedere dag? ❤

8. En wees je zo ontzettend goed bewust dat jij een werkelijke Creator bent en dat je grootser bent dan je denkt. Een gemiddeld mens gebruikt maar 10% van zijn hersencapaciteit en wanneer jij je frequentie gaat verhogen openen zich nog veel meer gebieden.

9. KEEP YOUR VIBES HIGH AND CHANGE YOUR (INNER) WORLD!

De verandering begint in jou!

 

Vraag dan mijn gratis Minireis ‘ !’

 

 

Recent Posts

Leave a Comment