In Magical Movement

Kijk eens, kijk eens wat ik heb gemaakt!! Luister eens, luister eens naar dit prachtige werk!!Iedereen mag het horen. Jong, oud, groot en klein, bewust, onbewust, man, vrouw! Dit is mijn creatie! Yes, mijn hele ziel en zaligheid zit erin. Dit is zo wie ik BEN!

Bovenstaande is een andere realiteit, dan de realiteit waar ik in zit/zat. Groeiende, ontdekkende.

Met heel veel liefde heb ik de cd ‘Share it with the world’ gecreëerd. Ik voel de emotie in mijn lijf wanneer ik de doos met cd’s openmaak om deze daadwerkelijk te kunnen voelen, bekijken, vasthouden. ‘Eigenlijk zit hier mijn hele leven tot dit moment in’, zeg ik tegen John. Ik voel de tranen komen. Alle hobbels en bobbels die ik heb mogen overwinnen, alle angst, pijn, verdriet, boosheid overwonnen om heel dicht bij mezelf te komen. En te laten zien en horen wie ik BEN. Wat ik te doen heb. De energie die om ons heen is vanuit alle lagen die er zijn omzetten in klank. Oeroud, verbonden, zielsbewustzijn. Mijn stem is het instrument van het universum. Ik hoef alleen maar te ZIJN, MOEITELOOS.

Maar ik durf het niet te laten zien aan jong, oud, groot, klein, man, vrouw en onbewust. Ik laat het alleen zien en horen aan mensen die bewust zijn van zichzelf en van alles wat er is. Ik zoek de veiligheid op. Ik durf niet te laten horen en zien wie ik werkelijk BEN.

Ik voel de pijn in mijn hart. Voel de blokkade, neem waar, dans met haar, zink in haar, omarm haar.

De pijn van het weer veroordeeld worden, verketterd te worden, op de brandstapel te worden gegooid, te lijden. De pijn vanuit het dogmatische, vanuit het niet vrouw mogen zijn, mezelf niet hoorbaar te mogen maken, niet ècht mezelf laten zien, maar buigen voor de macht.

Dieper verbind ik me met deze pijn, boosheid en verdriet. Oke, oke, we zijn nog niet klaar met ons opruimproces. Ik spreek me uit naar John, de pijn, waar het vandaan komt. En voel dat er ruimte mag ontstaan. Het is niet wie ik BEN.

De ruimte die ontstaat schept rust, kalmte, sereniteit, vertrouwen en kracht.

De energie verandert. Mijn realiteit verandert.

Ik word gebeld.

Door de organisatie van het Rode Maanfestival. ‘We willen je heel graag vragen om de zaterdagavond bij te dragen. Degene die we gekozen hebben, kon helaas niet( in eerste instantie hadden ze iemand anders gekozen in plaats van mij en dit was natuurlijk helemaal oke). Dank je wel universum.

Na overleg met John, omdat er ook een band in de tuin staat en ik het spannend vond om hierin MIJN ruimte te nemen, voelt hij mee en ga ik spelen op het Rode Maanfestival.

De volgende dag word ik benaderd door 2 ondernemers uit Ootmarsum, die hun 1 jarig bestaan vieren. Of ik wil optreden. Ondanks dat dit niet doorgaat, wat ook helemaal oké is, merk ik dat de verandering in energie datgene op mijn pad brengt, wat zo is wie IK BEN.

Ik ben groeiende

Ik mag nog meer in vertrouwen zakken

Nog meer verbinden met Zelfliefde

Ik BEN

Recent Posts

Leave a Comment