In Magical Movement

Aangezien ons verboden wordt om leuke plannen te maken voor Pasen en om toch in de sfeer van eieren eten en eieren zoeken te blijven, introduceer ik bij deze het yoni ei.
 
Misschien weet je al hoe dit ei eruit ziet en de werking ervan, maar ik weet ook zeker dat veel vrouwen en mannen niet weten wat dit eitje is en wat ze kan betekenen.
 
Het yoni ei, oftwel het vaginale ei is in het geval waar ik het over heb een edelsteen in de vorm van een ei met of zonder een klein doorboord gaatje, die je kunt inbrengen in je yoni/vagina.
 
Het yoni ei werd 3000 jaar geleden als een geheime beoefening onder de vrouwen in het Chinese Keizerrijk gebruikt. Deze kennis is heel lang als een groot geheim bewaard gebleven, zoals vele wijsheden op het gebied van seksualiteit bewust en soms onbewust geheim gehouden zijn.
 
Het yoni ei kwam op mijn pad, omdat ik tegen belemmerende overtuigingen aanliep op het gebied van mijn seksualiteit. Overtuigingen die mij niet dienden en die mijn levensenergie in de weg stonden en het contact met mijn vrouwelijke essentie in de weg stonden.
 
Het yoni ei is dus een eivormige edelsteen, die je in verschillende maten en edelstenen kunt aanschaffen. Het is aan te raden om met een medium ei van jade te starten. Maar je hebt ze ook in rozenkwarts, obsidiaan, bergkristal en bijvoorbeeld carneool. Iedere steen heeft een eigen werking op het lichaam, maar in de fase van kennismaken met het ei, kies dan voor jade.
 
Op dit moment worden we heel erg getriggerd op het stukje angst en veiligheid. Ons energielevel en levensenergie wordt hierdoor beïnvloed. Misschien merk je wel meer spanning in je bekken, baarmoeder en vagina. Merk je dit niet, ga dan eens voor jezelf voelen hoe dit gebied voelt. En voel ook hoe je kaken en keel voelt, want dit gebied is verbonden met je bekken.
 
Het yoni ei kan je helpen om, zoals ik eerder beschreef, belemmerende overtuigingen en gedachten op het gebied van seksualiteit veranderen. Maar ook voor bekken-bodemtraining, een betere doorbloeding, helpen bij menstruatieklachten.
Het zorgt er ook voor dat je meer contact hebt met je vagina, dat deze sensitiever wordt, waardoor je je vuur weer voelt. Je levensenergie weer voelt stromen. Het opent weer een hele nieuwe dimensie in jezelf.
 
Bij regelmatige beoefening word je ook orgastischer en je verhoogt je libido. Je kan makkelijk een orgasme ervaren en deze energie die vrijkomt, kun je met een hele mooie oefening zoals de Micro Kosmische kringloop in je hele lichaam ervaren. Op deze manier stimuleer je je immuunsysteem, je voelt diepe ontspanning in je lijf en je levensenergie neemt toe.
 
Wij zijn ontstaan uit die orgastische energie, wij zijn orgastische wezens en wanneer je dit weer gaat openen, toelaten en ervaren, juist in deze tijd, helpt dat je om jezelf heel fijn en energiek te blijven voelen. Dit gaat niet alleen jezelf veel opleveren, maar ook je seksleven en relaties met jezelf en anderen worden hierdoor beïnvloed.
 
Wanneer je dit gaat beoefenen, is het belangrijk om hier een moment voor jezelf voor in te plannen. Hier gaat namelijk eerst een prachtig ritueel aan vooraf en niet zoals met Pasen, dat je een ei snel verstopt in het gras en klaar. Zoeken maar.
Juist het ritueel, samen met de beoefening met het yoni ei, kan je in deze tijden helpen.
 
Wil je hier graag meer over weten, laat het me weten. Dan zal ik hier zeker de komende tijd meer over delen.
Recent Posts

Leave a Comment