In Geen categorie

Ik sta voor de spiegel in onze kleine badkamer. Kijk mezelf in mijn ogen en zie de tranen omhoog komen. Langzaam vullen de tranen mijn ogen en voel de snijdende pijn in mijn hart. Alsof er iemand anders in me zit en voel de woede. ‘Hoe kun je nu zooo stom zijn. Sukkel. Voor de tweede keer gezakt voor je rijexamen. Hoe dom kun je zijn’. Voel de pijn in schokken door mijn hele lichaam.

Voor dit soort momenten heb ik mijn hulpmiddel bij de hand. De woede en pijn is niet te verdragen. Ik voel me zo gigantisch minderwaardig en dom. Ik ben het niet waard. Ik kan niks. Helemaal niks. Niet eens slagen voor mijn rijexamen.

Ik pak het mesje en zet het op mijn linkerarm. De druk die ik uitoefen kerft een snee in mij gevoelige huid. Langzaam ebt de heftige emotie weg en het stroomt weg met het stromen van het bloed uit deze zelfgekerfde snee. Een litteken op mijn ziel.

Het litteken op mijn ziel dat ik mocht helen. Jarenlang nog dieper zakken in mezelf. Met ups en heel veel diepe downs. Maar het is het waard. Wanneer je weer gaat voelen wat er werkelijk toe doet.

Me weer verbonden voelen met mezelf, zoals ik ben, maar ook met het universum, de bron of God zoals velen het noemen. Het boeit niet welke naam we eraan hangen. Het gaat erom wat er gevoeld wordt. Van daaruit voel ik de inspiratie in mij en weet ik wat ik hier mag doen.

Nog meer zakken in Zelfliefde. In het liefdevol accepteren van de lichte, maar ook de donkere stukken. Door het zakken in Zelfliefde kom ik los van de angst, van de onzekerheid. Ga ik er totaal anders mee om wanneer het de kop opsteekt. Of het altijd makkelijk is? Nee, maar ik geniet. Ik mag genieten van wat ik doe. Op een andere manier kijken en voelen wat er daadwerkelijk gebeurt, wanneer ik geraakt wordt.

Ik mag hier zijn, ik ben het waard, ik word blij van wat ik mag doen, wat mijn taak is hier.

Met vallen en opstaan.

Mijn stem gebruiken waarvoor het gebruikt mag worden. Mezelf laten horen en laten zien! De afgestemde energie omzetten in klanken en bij de luisteraars brengen. De beweging, verbinding en transformatie. Die  nodig is in deze tijd.

Om te voelen wie je werkelijk bent. Om opnieuw geboren te worden.

Wil jij het gevoel hebben opnieuw geboren te worden?

Voelen dat je verbonden met en werkelijk LEEFT?

Kom dan op 1 november naar de cd release/Ceremonieel Concert in Zenderen.

Plek reserveren kan hier.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment