Vaak wordt er gezegd dat vrouwen van Venus komen en mannen van Mars en dat vrouwen niet te begrijpen zijn. Maar begrijp jij jezelf als vrouw eigenlijk wel?

Wij vrouwen hebben onze eigen cyclus, maar zijn hier vaak het contact mee verloren. Doordat we het contact met onze cyclus zijn verloren, zijn we ook het contact met de natuurlijke cyclus verloren en dus de verbinding met Moeder Aarde.

In tijden dat we nog contact hadden met de godinnen, zoals bijvoorbeeld Isis, Hathor en Freya, waren we nog heel nauw verbonden met onszelf en onze heiligheid en heelzijn. We leefden met de natuurlijke cyclus en verbonden met onze eigen maancyclus. Hierdoor was het leven totaal anders als dat we nu gewend zijn.

De maatschappij is gericht op prestatiedrang, macht en controle, maar gelukkig leven we nu in een tijd dat de balans heel langzaam hersteld wordt en dit vraagt werk. Van onszelf.

Het is heel belangrijk dat we deze disbalans in onszelf mogen herstellen. Hiervoor bied ik verschillende reizen, waarin ik heel graag je reisbegeleidster wil zijn.

Deze innerlijke reizen helpen je om tot je diepste kern te komen en jezelf weer te verbinden met de Levenskracht. Je levenskracht zit verborgen in je bekkengebied en is al jaren aan het slapen bij veel vrouwen. In deze tijd is het belangrijk om deze weer wakker te maken.

Door je te beseffen hoe krachtig je levensenergie is, word je jezelf bewust van je ware potentieel en je gaat voelen waarom je daadwerkelijk op deze aarde bent ‘neergezet’. Ik geloof dat elke ziel hier iets te brengen heeft.

Ook jij!

De innerlijke reizen zijn gericht op het belichamen van deze Levenskracht. Jezelf te voeden op lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en seksueel vlak. In feite horen de laatste twee bij elkaar, maar dit is ooit losgetrokken. We mogen weer ontdekken dat spiritualiteit samen gaat met onze seksualiteit. Heelheid ervaren.

Er rust nog veel taboe op seksualiteit en ik heb samen met al vele vrouwen aan den lijve ondervonden, wat er gebeurt wanneer je jezelf bevrijdt van de angst, schuld en schaamte op dit thema.

Op alle vlakken in je leven gaat alles stromen.

Er zijn gratis reizen om kennis te maken met mij en mijn methodieken en daarnaast hele waardevolle, vernieuwende betaalde reizen.