Ze is een erg verlegen meisje en heel rustig, kregen mijn ouders te horen toen ik op de basisschool zat. Ja, dat klopt, want ik was een kei in aanpassen en kon geen grenzen aangeven. Ik wilde altijd heel graag anderen tevreden houden en soms is dit nog een valkuil. Alleen wordt de kuil steeds kleiner.

Luisteren naar mijn gevoel deed ik niet, want ik was er niet eens mee verbonden. Alleen wanneer ik stond te zingen op mijn kamer.Wanneer ik me teruggetrokken had van die overweldigende buitenwereld. Zo ervaarde ik het toen.

Ik wist totaal niet wat mijn behoefte was en kon geen beslissingen nemen voor mezelf, omdat ik altijd bang was de verkeerde beslissing te nemen.

We willen vaak allemaal wel dat dingen anders gaan, maar vergeten te leven in dit moment. Bezig met zorgen dat anderen het goed hebben, niet onszelf echt laten horen, niet aangeven en soms niet eens kunnen voelen wat we nodig hebben.

Wel bezig zijn met wat we willen, waar we naar verlangen, die stip op de horizon en te weinig kijken naar wat er nu is. Te weinig in verbinding staan met onszelf. En dan in het cirkeltje door blijven draaien. Zo jammer van de tijd waarin je zou kunnen genieten.

We worden regelmatig terug gefloten, wanneer er lichamelijk klachten ontstaan. Waardoor je wellicht een stapje terug moet doen of zelfs helemaal tot stilstand gebracht wordt.

Deze dag ga je even helemaal bewust stilstaan. Ga je je verbinden met je ware stem en de kracht van je eigen stem ontdekken. Ga je leren hoe je door middel van je eigen stem je leven kunt veranderen.

Door middel van stembevrijdende oefeningen, ademhalingsoefeningen, bekken- heupoefeningen en visualisatie ga je leren om in verbinding te staan met wie jij werkelijk bent. Leren je grenzen aan te geven, je behoeftes voelen en luisteren naar je gevoel.

Door jezelf in beweging te zetten, ga je je weer energieker voelen en genieten van wat het leven te bieden heeft.

En echt, je zult er versteld van staan wat er kan gebeuren deze dag.

KLAAR OM JOUW WARE STEM TE LATEN HOREN?

Na deze dag:

 • Kun jij je grenzen voelen en deze duidelijk aangeven, zodat je meer energie hebt
 • Durf je te vertellen wat je nodig hebt en hier ook voor te kiezen, zodat je balans ervaart
 • Ben je weer verbonden met je gevoel en durft je gevoel te volgen, wat ervoor zorgt dat jij kunt creëren wat jij graag wilt ontvangen
 • Heb je ontdekt hoe je kunt spelen met je stem, zodat jij jouw stem ook durft te laten horen
 • Ervaar je hoe de verbinding tussen je bekken- en keelgebied ervoor kan zorgen dat je creativiteit weer stroomt en je dit ook weer tot uitdrukking kunt brengen. Van idee naar actie.
 • Voel je weer vertrouwen in datgene wat je kunt en doet, zodat je dankbaarheid voelt
 • Leer je hoe je los kunt kunt laten
 • Heb je belemmerende overtuigingen omgedraaid, waardoor je weer gelooft in jezelf
 • DURF JIJ JE WARE STEM TE LEVEN!

WIL JIJ DIE KOLIBRIE ZIJN, DIE ALLES UIT HET LEVEN HAALT?

mg_4334-1

Mijn naam is Nathalie en ben al vanaf jong meisje bezig met stem. Als kind zong ik ontzettend veel. Door mijn gevoeligheid pikte ik van alles op en kon hier niet goed mee omgaan. Ik vond dat het leven niet vaak lief voor me was. Zingen was op dat moment mijn uitlaatklep.

Wanneer ik me niet lekker voelde, verdrietig was, dan ging ik naar mijn slaapkamer en zette de muziek aan. En ik zong mee met de mooiste nummers van Celine Dion. Ik voelde me lichter en blijer wanneer ik zong. En wat me telkens  opviel, wanneer ik aan het zingen was, dat de prachtige warme zonnestralen mijn kamer binnen kwamen dansen. En mijn hart danste mee. Zelfs als het nog zo bewolkt leek. En wat voelde ik me verbonden, verbonden met dat licht en die warmte. Het gaf mij heel veel kracht.

Mijn kracht zit voornamelijk in het afstemmen in het moment. Ik stem me af op jouw energie en verbind me met de basis. Vanuit hier ontstaan de inzichten vanzelf. Dit is wat ik door mag geven.

Ik mag werken als energetisch werker, voicehealer en zangeres en help vrouwen om (weer) verbinding te leggen tussen bekken- en keelgebied, zodat creativiteit weer stroomt en je deze vervolgens tot uitdrukking kan brengen.

Hoe ziet de dag eruit?

Datum

3 november 2018

Tijdstip

10.00-16.00 uur

Locatie

Hanzeweg 4 in Denekamp

Investering

Je betaalt nu tot 31 oktober maar €75,- (excl.btw)! Daarna gaat de prijs omhoog voor deze hele dag.

Voor wie?

Deze dag is voor maximaal 10 enthousiaste vrouwen, die zich (weer) willen verbinden met hun creatiekracht en intuïtie. Dat je datgene wat je voelt ook tot uitdrukking kunt brengen.

SCHRIJF JE SNEL IN! AANBOD GELDT NOG
 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds