Na het succesvolle concert van Nathalie en Jeroen op het allereerste HEAVENT van Nederland (thefountainacademy.nl) voelde het dat we dit aan mensen in heel Nederland wilde geven.
In 2023 zal er dan ook een tour door heel Nederland worden gegeven van deze prachtige voicehealing concerten onder leiding van Nathalie en Jeroen
Het eerste concert zal plaatsvinden in de kloosterkapel in Vorstenbosch op 27 januari 2023.

Jeroen en Nathalie willen je uitnodigen om je te laten onderdompelen in de krachtige frequenties van de klanken, die zij samen als kanaal door mogen geven. Waarin je ook de uitnodiging krijgt om helemaal jezelf te ZIJN deze avond.

Het gaat om het aanwezig ZIJN en te ontvangen. Je mee te nemen op een bijzondere innerlijke reis die geopend wordt door de klanken die gezongen worden.

* Ervaar hoe het is om je mee te laten nemen door de helende klanken van Nathalie en Jeroen!
* Ervaar hoe het is om je vrij te voelen in jouw unieke klank en beweging!
* Ervaar hoe het is om de verbinding te voelen met universele liefde en de mensen om je heen!

jeroen

“Door klanken langdurig te herhalen, kun je in een vrije staat van zijn komen waarbij je alleen nog geluk en liefde voelt.”

Het gaat erom dat we door het zingen weer proberen in het hart te komen waar alle energie van liefde ligt opgeslagen. Liefde is de meest krachtige energie in het universum en hier is alles uit opgebouwd en ontstaan. Als deze energie kan stromen kan er een totaal andere werkelijkheid gecreëerd of ervaren worden.

Jeroen laat jou dit samen met Nathalie graag ervaren om zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

r2a7917

“De transformatie die klank brengt is al eeuwenoud en de frequenties van klank werken diep door in alle lagen van het bewust- en onderbewustzijn.”

Als kind ontdekte Nathalie de kracht van zingen al. Op het conservatorium merkten ze iets in haar stem op, maar konden er niet de vinger op leggen wat het was.

Nathalie ontdekte dat ze zich alleen maar hoeft te openen om energie te ontvangen en deze om te zetten in klanken. Haar lichaam en stembanden als instrument dienstbaar te laten zijn.

De transformatie die klank brengt is al eeuwenoud en de frequenties van klank werken diep door in alle lagen van het bewust- en onderbewustzijn.

Nathalie mag als Voicehealer een kanaal zijn voor de frequentie van energie. Klanken die anderen mogen ontvangen. Klanken die zelfs op dna niveau heling kunnen brengen.

Een Voicehealing kan je op allerlei manieren ondersteunen in je leven en de plek waar je nu bent. Het kan een doorbraak brengen in stukken waar je al tijden tegenaan liep en je weer in beweging zetten. Het is mogelijk om deze 1 op 1 te ontvangen of in een groep.

Tijdens het Concert zal ze je dit ook samen met Jeroen laten ervaren.

Belangrijk informatie

Datum en tijdstip

27 januari 2023

Van 19.30- 22.00 uur

Locatie

Kloosterkapel Vorstenbosch in Vorstenbosch

Ticket investering

€25,-