In Magical Movement

ℝℕ ℤℕ ℕ ℝ ℍℕ ℝℂℍ

In mijn gesprekken met vrouwen kom ik dit telkens tegen. Ze durven bepaalde dingen niet aan te gaan, omdat er een diepe angst onder schuilgaat. De angst voor hun eigen kracht.

Veel vrouwen vragen zich af wat er gebeurt als ze met zichzelf ‘aan het werk’ gaan. Gaan ontdekken wat er allemaal opgeslagen ligt in hun hele bekkengebied. Dat ze hun baarmoeder als vuilnisvat hebben laten functioneren, dat er heel veel spanning opgeslagen ligt in hun yoni(vulva/vagina).

Soms rommel van henzelf, maar heel vaak de rommel van anderen. Heb jij nu werkelijk zin om de rommel van anderen mee te zeulen en daardoor niet volledig je potentieel te kunnen benutten.

Want die potentiële kracht, is wat het zo spannend maakt voor veel vrouwen. En euh….joe joe….. ik ken dit maar al te goed.

Hoe gaat mijn leven eruit zien, wanneer ik deze delen in mezelf heel? Wanneer ik mijn volledige kracht durf toe te laten. Als vrouw, als orgastisch wezen. Want deze orgastische energie is de katalysator. De katalysator van je leven. De magneet. En deze magneet heeft een onwijze aantrekkingskracht. Dit is de universele magneet, die de poorten voor je opent, die je zelf niet zag.

De mogelijkheden die zich ontvouwen, die je zelf niet voor mogelijk had gehouden.

Maar daar schuilt soms ook de angst in een hoekje van dit deel. En dan? Wat als ik het helemaal toelaat? Wat gebeurt er dan in mij? En met mijn leven? Maak ik dan andere keuzes? Ga ik dan andere stappen zetten?

Die kracht kun je ook stapje voor stapje gaan ontdekken. Het hoeft niet zo te zijn, dat de deksel er ineens afschiet als een raket die de lucht in gaat en dat er een immense kracht uit de doos komt. En niet de doos van Pandora, maar doos als in yoni(vulva/vagina)

Durven toelaten, ruimte durven maken in alles wie je bent en heel erg belangrijk in je hele bekkengebied.

Stapje voor stapje om de schatkist in jezelf te openen en één voor één de schatten eruit te halen. Met deze schatten leef jij het leven zoals jij het heel graag wilt leven. Los van de maatschappelijke normen en verwachtingen. Los van het oordeel, maar vanuit je hart en je ziel.

Stapje voor stapje dichter bij je kracht. Het is er al. Durf het toe te laten.

‘Our deepest fear is not that we are inadequate.

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness

That most frightens us.’

Kort stukje uit een gedicht van Marianne Williamson.

Doe mee met de gratis online 5 daagse van 1 tot en met 5 februari a.s. ’From Mother to Sexual Goddess’ en nee, je hoeft geen moeder te zijn, maar wanneer je een diep verlangen voelt om de kracht in jezelf toe te gaan laten en de Sexual Goddess te gaan belichamen, omdat je voelt hoeveel potentie hierin ligt, doe dan mee.

‘And as we let our own light shine,

We unconsciously give other people permission to do the same.

As we’re liberated from our own fear,

Our presence automatically liberates others.’

Meld je hieronder aan voor de gratis online reis van 5 dagen. 

Recent Posts

Leave a Comment