Herken jij je hierin?

Je voelt je regelmatig onrustig en hebt het gevoel allerlei ballen tegelijk op te moeten houden.

Je hebt weinig tijd voor jezelf en hebt het gevoel dat er veel van je verwacht wordt.

Er spelen veel gedachtes door je hoofd die je belemmeren om daadwerkelijk te kiezen voor geluk en ontspanning.

Dan is de online cursus ‘Van piekeren naar overgave’ wellicht wat voor jou. Dit is een 7 weekse onlinecursus, waarin je leert te ontspannen en te voelen wat wel en niet bij je past. Doordat het online is, kun je de cursus indelen op een tijd die voor jou past

Je ontvangt gedurende deze 7 weken iedere dag een les met en video, informatie en geluidsbestanden. Na deze 7 weken heb je een mooie basis gelegd voor het doel waar je naartoe wilt werken. Mocht je vragen hebben, dan kun je die ten alle tijde naar me toe mailen en ik beantwoord ze graag.

Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld waar de volgende aspecten van groot belang zijn:

  1. Lichamelijke deel
  2. Emotionele deel
  3. Mentale deel
  4. Spirituele deel

Wanneer voldoende aandacht is voor deze 4 aspecten, functioneer je het best en ben je op alle vlakken in balans. Wanneer al deze aspecten in balans zijn, zie je dit ook terug in je huidige (werk)leven.

Door een combinatie van  mindfulness, mindset, yoga en meditatie/visualisatie e, gaan we aan de slag met deze aspecten die zo ontzettend belangrijk zijn.

De geluidsbestanden van de cursus blijven altijd beschikbaar.

Deze cursus is voor iedereen die meer behoefte wil hebben aan rust en balans in je leven, meer evenwicht in je werk en privésituatie en wilt ervaren wat mijn methode jou kan brengen, geef je dan gerust op. Je zult merken, doordat jij je prettiger voelt ook de mensen in je omgeving zich prettiger gaan voelen.

Online cursus Mindfulness

dit veld niet invullen s.v.p.


 


Ervaring cursus:

Voor deze cursus heb ik me opgegeven, omdat ik het gevoel had dat het klikte met jou en ik had het gevoel dat ik er verder mee kwam tijdens mijn helingsproces.

Tijdens deze cursus was het afzien, fijn en vooral leerzaam. Ik heb veel geleerd. Met name wat betreft ademhaling en de tijd voor jezelf nemen waar nodig.

Nathalie is een gevoelig persoon. Dat had ik direct al door. Vond het fijn een cursus van haar te mogen volgen.

Ellen


Ik wilde graag de cursus volgen, omdat ik als coach regelmatig in de situatie beland waarin ik mindfulness kan toepassen. Voor mezelf en voor mijn client. Ik heb diverse handvatten gekregen, zowel praktisch als theoretisch.

Birgit


Online cursus Mindfulness

dit veld niet invullen s.v.p.