Het traject Sacred Feminine Wisdom Experience duurt een half jaar. Op basis van het eerste half jaar kunnen we als de behoefte er is nog meer verdiepen in een volgend half jaar.  We starten op zaterdag 1 februari 2020 in een groep van max. 6 vrouwen. Deze livedagen zijn van 10-16 uur of van 10-14 uur.

Tijdens deze livedagen gaan we aan de slag met meditatie/visualisatie, energetisch werk, lichaamswerk, ademwerk en stemwerk. De oefeningen krijg je allemaal digitaal, zodat je hier thuis ook mee aan de slag kunt gaan. Je krijgt ook een map met informatie.

Daarnaast deel ik inspiratie in een speciale Whatsapp groep en waar nodig geef ik een extra webinar. Ik ben altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of wanneer je ergens tegen aanloopt. Hiervoor plan ik iedere week een uur per persoon. En jij bepaalt of je dit nodig hebt.

Het traject is gebasseerd op het Keltisch levenswiel. Zie afbeelding hieronder. Daarnaast gaan we werken met de cycli van de maan en ook je eigen maancyclus(menstruatiecyclus).

We gaan ook terug in de tijd en kijken en ervaren waar de vrouwen toen stonden, want dat is totaal anders dan de situatie nu. Waar de oorsprong ligt en hoe we weer met deze vrouwelijke energie en kracht verbinding krijgen. De oorsprong van de oervrouw. We aan met hele mooie, krachtige energie oefeningen aan de slag om ons dit weer te herinneren. Te ervaren.

Vrouwelijke energie staat voor zachtheid, wijsheid, intuïtie, creatie. Verbinding maken met levensenergie, creatieve energie oftewel seksuele energie.

Deze eerste 2 maanden staan dus in het teken van CLEANSING. Opruimen en zuiveren. Zowel op lichamelijk niveau als op emotioneel en mentaal niveau. Op naar lichter leven vanuit overgave en zelfliefde.

Cleansing op het fysieke gebied(voeding,beweging) mentaal(gedachten) en emotioneel(emoties de ruimte geven om nog meer te verbinden met jeZELF).

Maand 3 en 4 staan in teken van RECONNECTING. Op nieuw afstemmen op de vrouwelijke energie, van waaruit creatie mag ontstaan.

 

De laatste 2 maanden staan voor INTEGRATE. Hierbij gaat het over het nieuwe diep integreren in je eigen systeem.

Dit traject kan je helpen om in de diepere lagen van je systeem te werken en datgene te transformeren, zodat jij het leven leeft vanuit overgaven en op de manier die bij jou past. Dat je het leven leeft dat jij wilt en dat je in je leven creëert wat je wilt creëren, doormiddel van je energie. Je leert de wet van aantrekking gebruiken.

Door deze innerlijke reis aan te gaan, ga je echt merken dat je uiterlijke wereld gaat veranderen en dat hetgeen zich aandient wat je nodig hebt.

Ben jij 1 van de 6 vrouwen die deze reis samen wil maken?

Neem dan contact met me op.

Normaal kost dit traject €2225,- en nu kun je nog meedoen voor €1995,-!

Tot en met 11-1-2020 geldt er dus een speciale korting van €230,- op het hele traject + BONUS(Online Mindfulness training)

 

 

REVIEWS

 

Ik heb Nathalie ontmoet tijdens mijn deelname aan het prachtige traject de Sacred Feminine Wisdom Experience. Nathalie heeft een warme, sprankelende, open persoonlijkheid, die mij een veilig en geborgen gevoel gaf; een plek om volledig te zijn en te delen zonder oordeel. In combinatie met haar bijzondere, krachtige en mooie stem als instrument die altijd datgene deed wat op dat moment nodig was, zorgde dit ervoor dat ik oprecht geraakt werd tot in het diepste van mijn zijn waardoor ik diepe rust en ontspanning mocht ervaren wat weer zorgde voor nieuwe inzichten, hoe daar mee om te gaan en deze te accepteren. Het heeft mij meer innerlijke rust en vertrouwen (in het proces zelf) opgeleverd.

Een traject wat ik iedere vrouw gun!

Sonja