In Magical Movement

Ik denk dat het nu de tijd is om te gaan herijken. Misschien neem je de chaos om je heen waar en lukt het je gelukkig nog om in het oog van de storm te blijven. Of word je wellicht ook soms meegesleurd in alle bizarre regels die op dit moment gelden. Logisch verstand is soms ver te zoeken, maar wat kunnen we eraan doen en wat doet dat met jou?

Deze periode vanaf maart, dat ik niet meer mijn ding mocht doen, zoals ik dat graag wil, is een periode van naar binnen gaan geworden. En ik ben deze tijd + vakantie heel veel oude shit aan het opruimen geweest. Misschien herken je dat wel. Lekker jòh!

Ik merk aan mezelf dat ik me veel vrijer voel in mezelf. En het liefste loop ik de hele dag ook naakt rond, want ook dit draagt bij aan de vrijheid in mezelf. Maar af en toe naakt en veel halfnaakt is ook prima voor nu.

Wanneer je me een tijdje volgt, weet je dat ik nu nog middenin een 21 daagse uitdaging zit en ook hierdoor gebeurt er ontzettend veel en hier ga ik nog meer over delen, want ik denk dat het jou ook kan helpen naar ruimte en vrijheid in jezelf en vooral ook de oude programmeringen te veranderen. Taking responsability, noem ik het maar.

De programmeringen over wie je werkelijk bent, hoe je je leven hoort te leven, je werkelijke missie. Mooie en interessante levensvragen, waar ik mijn hele leven al mee bezig ben.

John maakte gisteren nog lachend een opmerking toen ik weer een filosofietje had: ‘Waar jij ook allemaal zo over nadenkt….’ Tja, dat is wie ik ben. Ik ben een dromer en een denker en voor de doener, maak ik extra goed contact met mijn lijf. Zorgen dat ik goed geaard ben, aangezien we het toch hier te doen hebben. En ik voel heel sterk dat ik hier ‘iets’ te doen heb.

Het is tijd voor de naakte waarheid. Durf jij werkelijk te zijn wie je bent of pas jij je nog aan, omdat je erbij wilt horen of aardig gevonden wilt worden. Durf jij je eigen waarheid uit te spreken, terwijl je jezelf niet druk maakt of een ander je misschien een ‘gekkie’ vindt of misschien wel afstand van je neemt.  Taboes doorbreken.

Ook in relaties zie ik vaak dat mensen niet zichzelf zijn. Niet hun echte naakte waarheid laten zien. Omdat ze bang zijn. Voor de afwijzing misschien. Dat je niet meer geliefd wordt. Dat iemand je verlaat. Al deze angsten zijn irreële angsten. Wat is het ergste dat er kan gebeuren wanneer je je eigen waarheid uitspreekt en wanneer je ècht jezelf bent?

Ik had een keer een goede vriend aan de telefoon en terwijl zijn partner binnenkwam, veranderde er iets en had ik ineens een ander persoon aan de lijn. Haal ik mijn telefoon van mijn oor en kijk naar het scherm en zie nog steeds de naam staan van degene die ik aan de telefoon had. Ik rol dan werkelijk met mijn ogen en creëer er weer een paar rimpels bij. Bizar!

‘Wat doe jij nu? Wie ben je nu werkelijk? Waar ben je bang voor?’

Of wanneer je met vriendinnen of collega’s bij elkaar zit en er lacherig gedaan wordt over iemand die niet goed in haar vel zit en jij eigenlijk hetzelfde ervaart, maar dit dus niet durft te delen, omdat je bang bent. Bang voor afwijzing? Bang dat ze je niet meer aardig vinden en zo ook over jou gaan praten?

Wanneer stap jij nu eens in je naakte waarheid. Letterlijk en figuurlijk. Trouwens, over naakte lichamen valt ook nog genoeg te schrijven, want hier vinden we ook allemaal wat van.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat jij je naakte waarheid leeft, authentiek bent, je kracht laat zien. Het is geen tijd meer voor verstoppertje. Kom op! Je bent hier niet voor niets.

Wat zou jij doen als je in je naakte waarheid zou stappen?

Wat zou jij zeggen als je in je naakte waarheid zou stappen?

Wat heb jij te delen als je in je naakte waarheid zou stappen?

Hoe ziet je leven eruit als je in je naakte waarheid zou stappen?

Solve the shit

Turn it into light

Share it

*********************************************************************

ZET DE EERSTE STAP EN SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS MINIREIS ‘VERSTERK JE LEVENSKRACHT EN VROUWELIJKE ENERGIE!’Recent Posts

Leave a Comment