In Magical Movement

‘Weet je, ik heb al drie keer eerder voor deze beslissing gestaan en ik heb steeds weer voor het leven hier gekozen. Ik heb net als alle andere mensen ervoor gekozen om hier op deze Aarde te leven om vrede, wijsheid en het verruimde bewustzijn te brengen.’

Een stuk tekst uit het boek ‘Christina, tweeling als licht geboren’, dat ik op dit moment lees.

Bovenstaande tekst is ook echt  ‘a story of my life.’ Mijn thema al sinds ik hier het eerste levenslicht mocht zien en ik mijn eerste ademteug mocht nemen. En hier ging het eigenlijk al ‘mis’, althans, waarschijnlijk was het de bedoeling, maar je hoopt dat je landing hier op aarde wat gemoedelijker verloopt, zodat je niet veel trauma meezeult.

Een aantal jaren geleden mocht ik energetisch opnieuw geboren worden, toen ik mezelf heb ondergedompeld in een weekend in Middelburg, waarin ik bij werd gestaan door Alima Ruf, die meerdere poorten open gekraakt heeft d.m.v. de-armouring, regresssie en tantrische oefeningen.

Het was ook echt nodig om op nieuw geboren te worden, aangezien mijn landing hier niet zo soepel verliep, zoals ik al zei.

Mijn ziel heeft er namelijk voor gekozen om op aarde te komen met een navelstreng om mijn nek. Niet 1 of 2 keer, maar ach doe maar, 4x er omheen gewikkeld. Als we ervoor gaan, dan maar vol.

Je kunt je voorstellen dat dit niet een fijne eerste ontmoeting is met moeder aarde en dat het je adem beneemt en ik kwam dus niet als een mooie vlezige roze baby ter wereld, maar babyblauw/paars. Dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling, maar in mijn leven wel.

Maar schijnbaar heeft mijn ziel er op dat moment toch voor gekozen om hier te blijven en wellicht niet zonder reden. Ik had natuurlijk ook gewoon terug kunnen gaan. Daar waar het licht, liefdevol en fijn is.

Dit is wel een thema in mijn leven, want zo zijn er meerdere momenten geweest in mijn leven, dat ik wéér bewust mocht kiezen voor het leven hier. Te verbinden met mijn lichaam. In de Tzolkin ben ik Rode aarde toon 11. Nou, aarden is wel een dingetje hier en moet zeggen dat het me steeds beter afgaat, met name door waanzinnige oefeningen vanuit de Tao. Ik merk dat dit me nog meer helpt met mijn lichaam verbinden.

En soms word ik echt nog op bepaalde ‘oude’ stukken uitgedaagd, waardoor het weer even heel donker kan worden en ik het liefst naar ‘huis’ ga, maar toch weer kan voelen waarom ik hier ben.

Kiezen voor het leven hier. Maar dan ook voluit. No holding back.

Soms dacht ik weleens: ‘Kon ik maar zo zijn als haar. Zij denkt nergens over na. Voelt niet zoveel en leeft heerlijk onbezorgd, oogkleppen op en gaan.’

Maar ik houd van de loopings in mijn achtbaan. Soms wat heftig, soms gillend gek worden of genieten van de kriebels in mijn buik. Soms ga ik alleen door de looping en af en toe neem ik John of iemand anders mee. Bofferds!

Herken jij dat thema ook, net als ik. Wees je er dan bewust van dat jij hier ook niet voor niets bent. Ik mag hier ook mensen wakker schudden dat het niet allemaal is wat het lijkt en dat we nog dieper mogen zakken in wie we werkelijk zijn. En ik doe dat op mijn manier met een beetje hulp van mijn ‘spiritvrienden’.

 

Recent Posts

Leave a Comment