NIET MEER GRAVEN IN JE VERLEDEN

NIET MEER TERUG NAAR DE TRAUMA’S

GEEN LICHT OP DE SCHADUWKANTEN LATEN SCHIJNEN

 

BRENG JE AANDACHT NAAR DE NIEUWE TIJDLIJN

De Soul Song Voicehealing is een manier om je te verbinden met de nieuwe tijdlijn. Jouw Zelf in een andere tijdlijn. De tijdlijn waar jij je Heelheid en Eenheid her-innert en belichaamd.

Hier kan van alles in verscholen zitten. Je missie en bedoeling hier op aarde. De manier waarop jij jezelf uit te drukken hebt. Onvoorwaardelijke liefde en eenheid. ZIJN.

Simpeler is het niet.

Deze Soul Song Voicehealing is bestemd voor jou als je:

even niet meer weet welke kant je uit moet. Welke keuzes je dient te maken en welke koers je verder wilt varen

voelt dat er iets borrelt en bruist in je, maar je komt er niet bij. Het word steeds maar niet zichtbaar

voelt dat je tegen een plafond zit en er niet doorheen komt. Oude overtuigingen en patronen ineens weer omhoog poppen

op de diepe lagen van je dna de shift door wilt voeren, zodat je jezelf een totale reset geeft

 

De kracht van klank is al eeuwenoud. Klank=frequentie=helend. Klanken werken in op alle diepe lagen van ons hele ZIJN en het transformeert en reset ons dna, mits we het op een zuivere manier gebruiken. Door klank te gebruiken in plaats van woorden, gaan we uit ons brein en kunnen de frequenties hun ‘werk’ uitvoeren in de lagen van ons onderbewustzijn.

 

Wanneer je de Soul Song Voicehealing aanvraagt, neem ik de tijd om op jouw af te stemmen. Ik neem de Voicehealing voor je op en jij ontvangt deze als mp3 bestand, zodat jij deze ten alle tijde kunt beluisteren om je te her-inneren aan je Heelheid, Liefde en Kracht in jezelf. Want ècht, jij bent grootser dan je voor mogelijk houdt!!

Reactie op de Soul SongVoicehealing

Wauw, wauw, wauw

Ik heb net op bed met oortjes in jouw Voicehealing beluisterd.

En ook al is het niet met woorden te omschrijven en snapt mijn hoofd niet wat je zegt, zingt of waar de ze klanken vandaan komen… mijn hart en iedere cel in mijn lichaam heeft alles verstaan.

Kippenvel over heel mijn lijf en ik voel een activatie van mijn benen en bekken. Tintelingen en diepe healing als reactie daarop.

Sommige woorden en klanken brachten mij beelden van vervlogen tijden, andere naar gezichten en verbinding van volkeren die ik in dit leven nog niet ken of heb ontmoet.

Een diep weten en bij vlagen een gevoel van thuiskomen en herkenning. Ik ga deze Voicehealing vaker beluisteren want het doet zoveel meer dan een meditatie of standaard frequentie soundhealing.

Wauw! Ik had al wel een idee dat jij dit prachtig vorm kon geven , maar deze audio heeft dat echt bekrachtigd.

Dankjewel lieve Nathalie, dat jij het lef en de moed hebt om deze codes, oerklanken en taal te ontvangen en door te geven.

*Femke*

Meer reacties vind je hier.

De investering voor de Soul Song is nu €50,- i.p.v. €111,-.