HIERONDER VIND JE DE PRACHTIGE ‘SLAAP LEKKER’ VISUALISATIES VOOR KINDEREN. EN STIEKEM ZIJN ZE OOK PRACHTIG VOOR ‘GROTE’ MENSEN.

Zorg ervoor dat wanneer het kind hier naar luistert op een rustige plek kan liggen of zitten. Ze zijn echt bedoeld om voor het slapen gaan te doen. Op deze manier vallen ze rustiger in slaap en slapen dieper. Ze zullen de volgende dagen hier ontzettend veel profijt van hebben.

Laat ze de visualisaties luisteren met een koptelefoon. Dit, omdat er bepaalde muziek gebruikt wordt, die nog veel beter zijn werk kan doen, wanneer er gebruik wordt gemaakt van een koptelefoon of oordopjes.

Ik ben ook heel benieuwd naar de reacties. Dus schroom niet om ze met me te delen. Ik ben juist heel erg benieuwd naar je feedback.

Spaghettilijf
Dit is wat volwassenen kennen als een bodyscan. Stap voor stap worden kinderen zich bewust  van hun lichaam en kunnen lekker ontspannen. Deze is heel fijn om te doen voor het slapen gaan, omdat ze dan lekker ontspannen gaan slapen.

Wolkenwitjes
Wolkenwitjes helpt om de piekergedachten en zorggedachten te laten gaan. Zo kunnen kinderen met een licht en ontspannen hoofd en lijf lekker gaan slapen. Met een warm gevoel van binnen door de fijne gedachten.

Magische Droomplek

In deze visualisatie worden kinderen meegenomen naar hun eigen magische droomplek. Deze visualisatie brengt rust, veiligheid, kracht en stimuleert de fantasie.

Blije bij
Dit is een prachtige dankbaarheidsoefening. Kinderen worden meegenomen in een prachtige wereld, waarin ze zelf als bij de mooie momenten van die dag mogen opslurpen.

Slaap lekker Instrumentaal
Tijdens deze ontspanningsoefening worden kinderen meegenomen op een reis van de klanken van klankschalen, een rainstick, oceaandrum en koshi’s. Op deze manier kunnen ze lekker ontspannen.