In Magical Movement

Het wordt tijd dat we seks de waarde weer terug geven die het werkelijk hoort te krijgen. Wat het van oorsprong in zich draagt, maar de waarde die letterlijk misbruikt is aan alles wat in de huidige tijd aan deze waanzinnige energie, want dat is seks, kleeft.

Ja, seks is sacred, seks is heilig. Het helpt ons om die diepe connectie met het goddelijke in onszelf te ervaren. Het is niks anders dan een lijntje naar de bron. Source, daar waar we alle kracht uit mogen putten, wat ons ten volle laat genieten van het leven. Moeiteloos. Maar doordat we er zoveel lading op gelegd hebben, vanuit o.a. opvoeding, onderwijs en pornowereld, zijn we vergeten dat seks heilig is. De snelweg naar die goddelijke verbinding. De kern van wie we ZIJN.

Denk je, wat een gezwets. Ga onderzoek doen en dan eeuwen terug in de tijd, waar krachtige heilige vrouwen initiaties gaven aan mannen via hun seksualiteit en sensualiteit. Want dat is ook wat vrouwen in essentie zijn. Seksueel en sensueel. Maar waar allerlei oordelen op zitten en wat niet schijnbaar niet hoort en niet mag.

Maar wanneer je dit stuk her-innert , nou dan kan ik je vertellen dat er poorten voor je open gaan, waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Wanneer je gaat leren om vanuit die heiligheid met seksualiteit om te gaan, je eigen seksualiteit en in verbinding met je partner, dan ga je sky high.

Dan is ‘the sky no limit’ meer. Je gaat ‘beyond your imagination’. En dit is werkelijk transformerend. De tijd is nu.

In het sanskriet noemen ze een penis een lingam. Dit is niet voor niets. Lingam betekent pilaar of zuil van licht. En yoni heilige tempel of oerbron. Omdat deze delen voor heiligheid, sacredness staat. En wat hebben we hier een oordeel op. Het is niet mooi genoeg, perfect genoeg. Het aantal vrouwen dat bijvoorbeeld schaamlipcorrecties doet, stijgt enorm en mannen zijn onzeker over hun afmetingen.

Het is heilig en deze 2 brengen samen de mannelijke en vrouwelijk energie weer in balans. In jezelf en samen met je partner. Eenheid.

Deze delen mogen aanbidt worden. In eerste instantie voor jezelf. Kijk er met liefde naar en gebruik je zintuigen door te voelen, horen, proeven, ruiken. Weet je dat je de gezondheid van je lichaam kunt meten aan de smaak van het vocht van je vagina. Voel je weerstand….. Haha! Got you! Ga maar voelen in die weerstand!

Weet je dat je met je yoni kunt praten? Zij vertelt precies wat je nodig hebt. ‘Maak het niet te gek, Nathalie!’ Ja echt! Zij weet wat er nodig is.

Laten we deze heiligheid terug brengen in ons leven. In onszelf en samen met de ander. Daarom kan het Taoïsme en de Tantra een mooie weg zijn om deze delen in jezelf te ontdekken.

Er valt veel meer uit het (seks)leven te halen, dan wat je nu denkt en ervaart. Het gaat hierbij om diep verbinden, connecten en afstemmen op jezelf en de ander in een moeiteloos stromende krachtige energie. Waarbij er niet eens woorden nodig zijn, maar je jezelf laat leiden door die levensenergie die door jezelf en de ander stroomt. Dit is heel zijn, onvoorwaardelijke liefde en eenheid

Wanneer jij als vrouw dit wil gaan herontdekken is de reis met het yoni ei super waardevol en krachtig voor jou!

Ik neem je graag mee wanneer ik vlieg. Want dat gaan we doen. Vliegen, met humor en krachtig verbonden met moeder aarde.

Are you joining my flight?!

Ga dan mee met de reis ‘Woman, it’s time to rise!

 

Recent Posts

Leave a Comment