Wauw, wauw, wauw🌟

Ik heb net op bed met oortjes in jouw Voicehealing beluisterd.

En ook al is het niet met woorden te omschrijven en snapt mijn hoofd niet wat je zegt, zingt of waar de ze klanken vandaan komen… mijn hart en iedere cel in mijn lichaam heeft alles verstaan.

Kippenvel over heel mijn lijf en ik voel een activatie van mijn benen en bekken. Tintelingen en diepe healing als reactie daarop.🙏

Sommige woorden en klanken brachten mij beelden van vervlogen tijden, andere naar gezichten en verbinding van volkeren die ik in dit leven nog niet ken of heb ontmoet.

Een diep weten en bij vlagen een gevoel van thuiskomen en herkenning. Ik ga deze Voicehealing vaker beluisteren want het doet zoveel meer dan een meditatie of standaard frequentie soundhealing.

Wauw! Ik had al wel een idee dat jij dit prachtig vorm kon geven , maar deze audio heeft dat echt bekrachtigd. 🌟

Dankjewel lieve Nathalie, dat jij het lef en de moed hebt om deze codes, oerklanken en taal te ontvangen en door te geven.

*Femke*

*************************************************************************************

Tjongejonge… Wat een prachtige en bijzondere en intense klanken 🎶🙏💗

1 keer de Voicehealing geluisterd…Ik brak volledig en heb alleen maar gehuild. 😢🦋🌟

Zeker nodig om deze vaker te doen.

Ik ga en mag steeds beter aanvoelen wat mijn lichaam nodig heeft. Echt er klank aan geven vind ik nog lastig maar komt wel. 😘😘😘😘

*Petra*

*************************************************************************************

Wow, lieve Nathalie….dank je wel voor deze prachtige, krachtige en liefdevolle Voicehealing 🙏.

In het begin voelde ik stromen van energie door me heen gaan. Daarna kwam een hele liefdevolle energie binnen die ik wel wilde knuffelen…vervolgens raakte ik ontroerd omdat het was alsof ik mezelf begon te ‘zien’.

Tegelijkertijd voel ik dat ik deze voicehealing vaker mag gaan luisteren omdat ik nog wat weerstand voelde om deze healing ten diepste te ontvangen.

En jouw boodschap (ik vind dat nl. heeel,heeel moeilijk) en kaarten hadden niet treffender kunnen zijn, zó passend bij het proces waar ik nu in zit.

Al een paar maanden heb ik last van mijn schouders en nu heb ik te maken met de naweeën van het ‘virus’ waardoor ik gedwongen word om los te laten en te gaan voelen wat ik nu echt wil en nodig heb. Wát een proces…..maar daar weet jij alles van 😉

Nogmaals bedankt, lieverd dat je jouw gave en boodschap met ons deelt!!

*Erna*

*************************************************************************************

Wow lieve Nathalie, wat een prachtige ervaring was de persoonlijke voicehealing die je voor mij hebt gemaakt.

In het begin zat ik nog erg in mijn hoofd. Maar toen ik dat eenmaal los kon laten, voelde ik een sensatie van kippenvel over de hele linkerhelft van mijn lijf. Precies de helft waar ik steeds spanningen opbouw. Daarna volgde een golf van emoties, verdriet, boosheid en frustratie, die ik nog los mocht laten. En mijn lijf kwam in beweging, alsof mijn rug opnieuw uitlijnde.

Na de healing ben ik nog even blijven liggen, omdat er nog onrust en beweging was. Uiteindelijk kwam ik in een hele diepe rust. Net alsof de wijsheid die ik in dit en alle vorige levens heb opgebouwd, ineens allemaal in mijn lijf kwam.

Ik merk dat ik er steeds over wil nadenken, wat is er nu precies gebeurd? Maar dan leid ik mezelf terug naar mijn lichaam. Want daar zit de echte wijsheid, zonder woorden…

Dankjewel voor deze bijzondere en diep helende healing!

*Annemarie*