In de Mayakalender is 25 juli de dag buiten de tijd en vanaf 26 juli start er een nieuwe cyclus. Een Mayacyclus is verbonden met de 13 volle manen die we hebben. Een jaar telt dus 13×28=364 dagen en de 365ste dag is de dag buiten de tijd. Een feestdag voor verbondenheid, waarop het oude word losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet.

Naar aanleiding van de start van een nieuwe cyclus, namelijk het jaar van de Storm, ga ik deze openen op mijn manier. We laten het jaar van de Tovenaar achter ons en starten een nieuwe cyclus. En storm zegt het al. Het zal nog steeds stormachtig blijven, maar door je bewust te zijn van je intenties, die je voor dit nieuwe jaar zet, creëer je je eigen realiteit. Een jaar van opruimen en transformatie.

Ik zal dit jaar openen om 11:09 uur, omdat 26 juli Kin 119 heeft. De opening zal zijn door middel van een Voicetransmissie. Mijn systeem stemt zich af op de energie van Blauwe Storm, de energie van de komende cyclus en zal nieuwe patronen in jezelf activeren. Ik zal deze transmissie ook opnemen, zodat je deze later toegestuurd krijgt. Deze kun je dan nog later beluisteren, maar wacht hier niet te lang mee. Aanwezig zijn op dit moment is het krachtigste.

Er komt ook een digitale opname van. Als je deze wilt ontvangen kun je dat aangeven in je bevestigingsmail.

Hieronder kun je jezelf inschrijven.