Kinderen in deze tijd hebben het niet altijd makkelijk. Dit ervaar ik als leerkracht in het basisonderwijs, maar ook als moeder heb ik dit ervaren. In het onderwijs vind ik dat er veel van kinderen wordt gevraagd en dat er te veel nadruk ligt op het cognitieve deel en op wat er niet goed gaat.

Bij bovenstaande wil ik zeker een kanttekening plaatsen, want de leerkracht maakt altijd het verschil.

Vanuit dit oogpunt, mijn ervaring als kindercoach, jarenlange ervaring als kinderyogadocent en mijn passie voor het omgaan met kinderen, heb ik deze bundels ontwikkeld.

Ik heb een bundel gemaakt van 5 visualisaties. Je kunt deze hier aanschaffen.

Wil je er eerst 1 proberen voor je kind, dan kun je hieronder je gegevens achterlaten en dan ontvang je direct 1 Visualisatie van de Slaap Lekker Bundel.