ONLINE REIS MET HET MAGISCHE (YONI) EI!

WORDT BLIJ VAN EEN 🥚!

START 31 JANUARI A.S!

DIT IS EEN ONLINE CURUS VOOR  DE BEWUSTE VROUW, DIE JE ONDERSTEUNT BIJ HET MAKEN VAN EEN INNERLIJKE REIS OM JE TE VERBINDEN MET JE LEVENSKRACHT, JEZELF TE OPENEN OM VOLUIT TE DURVEN LEVEN

 

ONTDEK IN 3 MAANDEN HOE DE KRACHT VAN HET YONI EI JE BRON VAN LEVENSKRACHT ACTIVEERT EN BIJDRAAGT AAN EEN LEVEN VANUIT VERBINDING

We hebben te maken met een wereld die op dit moment op de kop staat. We worden vanuit alle kanten uitgedaagd om niet meegesleurd te worden in negativiteit en dus negatieve gevoelens. Misschien herken jij dat nu ook op dit moment.

We zitten inmiddels al heel wat jaren in een patriarchale samenleving en hebben we een hele geschiedenis doorgemaakt van onderdrukking van vrouwen, maar ook mannen hebben hier nadeel van ondervonden.

Onze samenleving is voor een overgroot gedeelte gericht op mannelijke energie. Actie en gewoon doorgaan. Hard werken, want dan presteer je wat. Dan ben je succesvol.

Veel mannen en vrouwen gaan hier aan onderdoor.

In de jaren van zelfonderzoek en de kennis die ik heb opgedaan vanuit de Tao, Tantra, mijn eigen proces en de trajecten voor vrouwen die ik geef, weet ik hoe ontzettend belangrijk het is dat wij vrouwen, weer volledig in die vrouwelijke energie kunnen staan. Dit heeft alles in mijn eigen leven veranderd. Op het gebied van mijn relatie, mijn persoonlijke ontwikkeling en ook binnen mijn bedrijf.

In deze bijzondere reis van 3 maanden neem ik je stap voor stap mee op een bijzonder avontuur.

In deze reis maak je kennis met het yoni ei. Hoe je haar kunt gebruiken, welke ‘oefeningen’ je met haar kunt doen en hoe je de energie die mogelijk vrijkomt kunt sturen door je lijf.

Je maakt kennis met krachtige rituelen en ceremonies, die je kunt doen, met of zonder yoni ei.

Dit gaat een mega bijzondere en transformerende reis worden en het zal je op een hele liefdevolle manieren openen, waardoor alles in je leven veel meer gaat stromen.

WAAROM JE DEZE REIS ZOU MOETEN MAKEN!

Omdat je voluit wilt kunnen genieten op dit moment

Omdat je meer vrijheid in je eigen seksualiteit wilt ervaren

Omdat je minder last wilt hebben van pms- en/of menstruatieperiode

Omdat je meer connectie met jezelf wilt

Omdat je de belemmerende overtuigingen en trauma’s in je bekkengebied wilt veranderen

Omdat je meer van jezelf en dus je lichaam wilt houden

Omdat je in je eigen vrouwelijke essentie wilt zijn en levensenergie wilt versterken en inzetten voor je algehele gezondheid

Omdat je voelt aan alles in je systeem dat het NU de tijd is!

r2a7917

Ik heb jaren geleden geworsteld met mezelf. Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn.

En heb zelf de zwaarte van het leven ervaren. Doordat ik zelf gevoelig ben voor sferen en prikkels om me heen, is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Vooral mijn puberteit was een heftige periode. Maar waar ik koos voor de weg naar binnen. Door antwoorden in mezelf te vinden. Zodat ik mezelf weer gelukkig zou kunnen gaan voelen. Door middel van yoga, weten hoe energie werkt en hoe ik zelf invloed hierop kan uitoefenen. Wij hebben invloed op onze realiteit.

Ik merkte vooral na de kinderen dat mijn seksualiteit veranderd was en voelde de noodzaak om dit aan te pakken. Zo is de Tao en Tantra op mijn pad gekomen en hiermee ook het yoni ei, die in deze reis in het middelpunt staat.

Deze kennis en wijsheid heeft me nog meer opengekraakt en me bevrijd van heel wat overtuigingen die ik te overwinnen had. Mijn reis is nog lang niet ten einde, maar voel dat het nu de tijd is om te delen.

Juist nu in deze tijd is het belangrijk dat wij vrouwen onze vrouwelijke essentie weer gaan belichamen.

Omdat ik zelf weet hoe krachtig dit is, gun ik jou dat ook zo erg.

HOE ZIET DE REIS ERUIT?

Je ontvangt na aanmelden je inloggegevens( vanaf 1 november vertrekken we )

Deze reis is exclusief yoni ei(jade). Deze kun je hier bestellen.

Iedere week of om de week(wisselend)ontvang je 1 les met verschillende materialen(video’s, mp 3 en pdf)

Vragen kun je stellen in een speciale groep, waarvoor je de gegevens ontvangt bij aanmelden en 1:1 begeleiding is ook mogelijk

Deze reis blijft altijd beschikbaar voor je en je kunt deze naar gelang weer herhalen

Iedere maand 1 Masterclass ter verdieping. Deze komt vervolgens in de Leeromgeving.

Deze reis duurt 12 weken met in de 10de week een BONUS les

VERTREK
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

REVIEWS

Toen ik begon aan de cursus zat ik erg vast in mijn bekkengebied en ervoer ik in datzelfde gebied juist ook vaak een enorme leegte. Kortom: ik wist niet zo goed wat ik daarmee aan moest.

Door de online bijeenkomsten bij te wonen en de oefeningen van de leeromgeving te doorlopen in mn eigen tijd, werd ik steeds bewuster van mijn lijf. Ik leerde mijn yoni, baarmoeder en borsten te masseren en te waarderen  om dichter bij mezelf te komen.

Deze rituelen rondom selfcare hebben ertoe geleid dat ik nu de tools heb om in het dagelijks leven mezelf te scannen, op te schonen en energieker te zijn.

En het de oefeningen over gebruik van het yoni ei helpen me ook in die zin dat het mijn yoni verzacht. Dit kan ik heel duidelijk merken tijdens het vrijen. Alles bij elkaar heeft er dus voor gezorgd dat er ( op meerdere vlakken in mijn leven) meer overgave komt en minder verkramping.

Ik heb Nathalie ervaren als: zeer prettig, altijd bereikbaar, goeie ondersteuning, inspirerende vrouw die met boeiende en aanvullende informatie het plaatje toegankelijk en compleet maakt.

Als het past bij het pad wat de vrouwen bewandelen, dan zou ik het zeker aanraden!

Bovendien krijg je waar voor je geld door de rijke leeromgeving die Nathalie gecreëerd heeft en waar je altijd uit kunt putten.

*José*

Ik heb al meerdere fantastische reizen bij én met Nathalie mogen ervaren. Maar deze reis voelt intenser en transformerend in het kwadraat. De oefeningen,de begeleiding en de verbinding met de andere vrouwen in de groep voelt vertrouwd, liefdevol waarin elke ervaring en/of gevoel oké is. Het is een prachtige avontuurlijke reis waarin je tijd maakt voor jezelf. Ik ben trots op mijzelf dat ik deze reis ben gaan maken en op mijn eigen tempo mag ontdekken. Dit gun ik iedere vrouw!

*Miron*

Mijn inzichten tot zover:

Door deze reis herinner ik mij weer, mag ik weer zijn wie ik ben, leven vanuit authenticiteit. Ik voel de kundalini energie weer stromen en ik voel me blij, moedig, krachtig, opener en lichter. Ik ga weer steeds meer dansend door het leven.

*Marloes*

Inmiddels een maand onderweg met een groep prachtige vrouwen en reisleidster Nathalie. Door het werken met diepe ontspanning, visualisatie oefeningen, bekkenbodem, baarmoeder en yoni- oefeningen, ademhalingsoefeningen, stem en klank, zit mijn lichaam nu al vol kracht, plezier en intense vreugde (blij ei)  Ik mag voelen, onderzoeken, beweging ervaren zodat ik kan omarmen of loslaten. Vertrouwen in mijn lichaam voelen in dat wat ik nodig heb.

Deze reis sterkt  mij in mijn vrouw-zijn. Brengt mij steeds weer in contact met mijn krachtbron, mijn levensenergie/ seksuele energie. In het dagelijks leven kan ik het blijven voelen: ‘Ik Ben’.

Luisteren naar je yoni en baarmoeder is een 1e stap naar vol in je krachtcentrum/vrouwenpower te gaan staan.

Ik gun deze reis aan alle vrouwen! Een ontmoeting met jezelf…in alle zachtheid..

Women, It is time to rise!!

*Liefs Petra*

JAZEKER! zou ik het andere vrouwen aanraden. Het is zó bevrijdend! Het geeft zoveel ruimte en nieuwe inzichten. Mogelijkheden en ook komt er veel ‘oud zeer’ naar boven. Dat kan dan mooi de ruimte krijgen. Ik zei vanmorgen nog tegen mijn man, het voelt al her-programmeren, waar ik nu mee bezig ben.

Welke inzichten heeft het gegeven en welke effecten in mijn lichaam, en/of emotioneel, mentaal en seksueel? Oeps, dat is veel…..

– Hieruit voortvloeiend komt er: “hou je maar stil!” Dit vind ook z’n doorwerking in mijn werk (Dru yoga/meditatie) Ook daarin merk ik dat ik het spannend vind me volledig te laten zien/horen. Bijzonder!

– Het inzicht dat ik sensueel mag zijn voor mezelf. Dat niemand daar iets mee hoeft.

– De synchroniciteit is zo merkbaar. Alles ‘klopt’, loopt zoals het moet lopen. Zo ook bv bij de reading die ‘opeens’ in het eerste chakra slierten van misbruik laat zien. Heel bijzonder!

– Dat het contact met baarmoeder en vagina weer gemaakt kan worden. En ontdek dat het heel onbekend is geweest. En op sommige momenten nog.

– Ik ben liever voor mijn lijf geworden, kan er (meestal) met meer compassie naar kijken en het aanraken. Waarderen zonder meteen een oordeel te vellen. Zachter ook.

– Meer aandacht voor mijn lijf

– Kwetsbaar voelen geregeld. Dat is oké. Erbij blijven als er iets gevoeld wil worden. En ook de neiging tot erbij weg willen gaan voelen.

– Het wel ‘aangaan’. Zoals bv het gesprek met mijn man over wat er speelt bij me. (dat deden we altijd al wel) maar het gaat ook nu door. Ook intieme dingen die ik eerder misschien niet voelde of meer voor mezelf hield, komen nu eruit. Zoals bv nog duidelijker aangeven wat ik fijn vind. Dat natuurlijk ook omdat ik dat zelf duidelijker voel. Dingen in het dagelijks leven en ook op seksueel gebied. (merk toch enige schroom om het over seksualiteit te hebben)

*Angelien*