ONLINE REIS WAARIN JE DE YONI EI MAGIE ONTDEKT 🥚!

 

VOLG IN JE EIGEN TEMPO

DIT IS EEN ONLINE CURUS VOOR  DE BEWUSTE VROUW, DIE JE ONDERSTEUNT BIJ HET MAKEN VAN EEN INNERLIJKE REIS OM JE TE VERBINDEN MET JE LEVENSKRACHT, JEZELF TE OPENEN OM VOLUIT TE DURVEN LEVEN

 

ONTDEK IN 3 MAANDEN HOE DE KRACHT VAN HET YONI EI JE BRON VAN LEVENSKRACHT ACTIVEERT EN BIJDRAAGT AAN EEN LEVEN VANUIT VERBINDING MET JEZELF EN EEN PARTNER/S

INMIDDELS ZIJN ER AL RUIM 100!! VROUWEN DIE DEZE REIS GEMAAKT HEBBEN🔥🌈💕💃

We hebben te maken met een wereld die op dit moment op de kop staat. We worden vanuit alle kanten uitgedaagd om niet meegesleurd te worden in negativiteit en dus negatieve gevoelens. Misschien herken jij dat nu ook op dit moment.

We zitten inmiddels al heel wat jaren in een patriarchale samenleving en hebben we een hele geschiedenis doorgemaakt van onderdrukking van vrouwen, maar ook mannen hebben hier nadeel van ondervonden.

Onze samenleving is voor een overgroot gedeelte gericht op mannelijke energie. Actie en gewoon doorgaan. Hard werken, want dan presteer je wat. Dan ben je succesvol.

Veel mannen en vrouwen gaan hier aan onderdoor.

In de jaren van zelfonderzoek en de kennis die ik heb opgedaan vanuit de Tao, Tantra, mijn eigen proces en de trajecten voor vrouwen die ik geef, weet ik hoe ontzettend belangrijk het is dat wij vrouwen, weer volledig in die vrouwelijke energie kunnen staan. Dit heeft alles in mijn eigen leven veranderd. Op het gebied van mijn relatie, mijn persoonlijke ontwikkeling en ook binnen mijn bedrijf.

In deze bijzondere reis van 3 maanden neem ik je stap voor stap mee op een bijzonder avontuur.

In deze reis maak je kennis met het yoni ei. Hoe je haar kunt gebruiken, welke ‘oefeningen’ je met haar kunt doen en hoe je de energie die mogelijk vrijkomt kunt sturen door je lijf.

Je maakt kennis met krachtige rituelen en ceremonies, die je kunt doen, met of zonder yoni ei.

Dit gaat een mega bijzondere en transformerende reis worden en het zal je op een hele liefdevolle manieren openen, waardoor alles in je leven veel meer gaat stromen.

Al ruim 100 vrouwen zijn je voorgegaan!

WAAROM JE DEZE REIS ZOU MOETEN MAKEN!

Omdat je voluit wilt kunnen genieten op dit moment

Je je eigen sensualiteit wilt vergroten

Omdat je meer vrijheid in je eigen seksualiteit wilt ervaren en in samenspel met een partner/s

Omdat je minder last wilt hebben van pms- en/of menstruatieperiode

Omdat je meer connectie met jezelf wilt

Omdat je de belemmerende overtuigingen en trauma’s in je bekkengebied wilt veranderen

Omdat je meer van jezelf en dus je lichaam wilt houden

Omdat je in je eigen vrouwelijke essentie wilt zijn en levensenergie wilt versterken en inzetten voor je algehele gezondheid

Je wilt verbinden met dat grote potentieel in je

Omdat je voelt aan alles in je systeem dat het NU de tijd is!

r2a7917

Ik heb jarenlang geworsteld met mezelf. Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn. Hoe ik meer bij mezelf kon blijven. Altijd maar aanpassing aan wat er van me verwacht werd. Niet luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik wist niet eens hoe mijn gevoel klonk.

Vooral mijn puberteit was een heftige periode. Het gevoel van telkens te moeten kiezen om hier te blijven of om te gaan. Ik wist dat ik naar binnen bij mezelf moest. Daar lagen mijn antwoorden. Door middel van yoga, weten hoe energie werkt en hoe ik zelf invloed hierop kan uitoefenen, heb ik dit werkelijk kunnen veranderen. Wij hebben invloed op onze realiteit. Jij kunt dit ook!

Ik merkte vooral na de kinderen dat vooral mijn seksualiteit en het genieten van het leven veranderd was en voelde de noodzaak om dit aan te pakken. Zo is de Tao en Tantra op mijn pad gekomen en hiermee ook het yoni ei, die in deze reis in het middelpunt staat.

Deze kennis en wijsheid heeft me nog meer opengekraakt en me bevrijd van heel wat overtuigingen die ik te overwinnen had. Nog steeds ben ik bezig met een reis die leven heet en iedere keer leer ik bij, ga ik dieper en mag ik groeien.

Juist nu in deze tijd, waar we soms heen en weer geslingerd worden en de ene na de andere uitdaging verschijnt,  is het belangrijk dat wij vrouwen onze vrouwelijke essentie weer gaan belichamen. Weer terugkomen in de basis van ons bekken, waar de oorsprong van alles ligt. Alles ontstaat vanuit het donker, het niets, de baarmoeder.

Ik gun dit iedere vrouw en hoop dat iedere vrouw de kracht van het yoni ei gaat ervaren.

HOE ZIET DE REIS ERUIT?

Je ontvangt na aanmelden je inloggegevens

Deze reis is exclusief yoni ei (jade). Deze kun je hier bestellen.

Iedere week of om de week (wisselend) ontvang je 1 les met verschillende materialen (video’s, mp 3 en pdf). Voor sommige materialen heb je 2 weken de tijd nodig.

Vragen kun je stellen in een speciale groep, waarvoor je de gegevens ontvangt bij aanmelden en 1:1 begeleiding is ook mogelijk

Deze reis blijft altijd beschikbaar voor je en je kunt deze naar gelang weer herhalen

Deze reis duurt 12 weken met in de 10de week een BONUS les

Je investering is nu €497- (incl.btw.)

REVIEWS

Dankzij de yoni reis voelen mijn borsten nu als onderdeel van mijn mooie lijfje … daarvoor had ik daar toch wel ‘een oordeel’ over … terwijl tijdens de reis ben ik mijn 2 schatten enorm graag gaan zien 🥰!!

Idem met mijn yoni … heb ik meer dan 30 jaar eigenlijk een moeilijke relatie mee gehad … maar tijdens de baarmoeder healing voelde ik heel veel verdriet dat ik mocht loslaten! 🙏🏻

Wat ik ook enorm fijn vond, was de afwisseling van de oefeningen! Dat ik al een paar oefeningen ‘in place’ had vond ik een aanmoediging dat ik op het juiste pad zit!

En tenslotte ben ik je heel dankbaar voor het mooie inzicht tijdens mijn 1 op 1!

Kortom voor mij was het een hele waardevolle reis!!! ✨💖

Zoals je weet heb ik de yoni reis al aanbevolen aan andere vrouwen … en ik ga dat zeker blijven doen!!

Vanuit de grond van mijn hart: een dikke merci!!!! 🙏🏻💗

Veel liefs en warme knuffel,

*Sandra*

Allereerst, ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld voor deze reis. De reden dat ik wilde deelnemen is dat ik vaak in de emotie zit en me soort van geblokkeerd voel. Ik werd geïnspireerd tijdens jouw webinar.
Het dansen en de oefeningen gaven me weer (levens)energie.
Het voelt voor mij iets als waar ik op terug kan vallen, gewoon even lekker me-time. De groep voelde verbonden, je voelt je niet alleen maar samen. Ook al legt iedereen haar eigen pad/reis af.
Ik ben bewuster met mijn lijf bezig, plan daar ook tijd voor in om de oefeningen te doen. Het voelt alsof er iets van mijn schouders is afgevallen, ik kan anders naar situaties kijken. Het heeft een bepaalde mildheid in me teweeg gebracht. Niet vluchten, maar erin gaan..

en ja ik voel me steeds fijner in mijn lijf, veel vrijer. Ook al leven we misschien nu wel in een gekke wereld, het jaar heeft mij zoveel gebracht op meerdere vlakken.
Ik heb erg de behoefte om naar binnen te keren goed voor mezelf te zorgen en mezelf te voeden met mooie leuke dingen, waar ik blij van word en wat goed is voor mij. Ik voel me veel sterker en krachtiger in een jaar tijd, en ja daar word ik blij van 😊

En ik weet zéker dat ik hier niet zo bewust van was geweest als ik niet had deelgenomen aan jouw reis met het yoni ei. Na de reis had ik wel de behoefte om het even te laten bezinken, heb het ook een tijdje niet zoveel gebruikt. En ik woon nu alweer lekker een half jaar op mezelf en ik ervaar gewoon ook echt de rust om het te doen, maak er bewust tijd voor en dat voelt goed. Ik voel dat er steeds meer ruimte komt en het wordt allemaal ook weer veel sensueler. Bijzonder allemaal dat dit zo werkt, ja zo voelt dat nog wel voor mij. Magisch zo’n eitje

Ik heb jou als heel prettig en toegankelijk ervaren, lekker laagdrempelig. Jouw filmpjes zijn heel fijn om naar te luisteren en ik vind je ook een komisch, mooi en puur mens. Blijf vooral zoals je bent en ik blijf je zeker volgen.

*Kyra*

Toen ik begon aan de cursus zat ik erg vast in mijn bekkengebied en ervoer ik in datzelfde gebied juist ook vaak een enorme leegte. Kortom: ik wist niet zo goed wat ik daarmee aan moest.

Door de online bijeenkomsten bij te wonen en de oefeningen van de leeromgeving te doorlopen in mn eigen tijd, werd ik steeds bewuster van mijn lijf. Ik leerde mijn yoni, baarmoeder en borsten te masseren en te waarderen  om dichter bij mezelf te komen.

Deze rituelen rondom selfcare hebben ertoe geleid dat ik nu de tools heb om in het dagelijks leven mezelf te scannen, op te schonen en energieker te zijn.

En het de oefeningen over gebruik van het yoni ei helpen me ook in die zin dat het mijn yoni verzacht. Dit kan ik heel duidelijk merken tijdens het vrijen. Alles bij elkaar heeft er dus voor gezorgd dat er ( op meerdere vlakken in mijn leven) meer overgave komt en minder verkramping.

Ik heb Nathalie ervaren als: zeer prettig, altijd bereikbaar, goeie ondersteuning, inspirerende vrouw die met boeiende en aanvullende informatie het plaatje toegankelijk en compleet maakt.

Als het past bij het pad wat de vrouwen bewandelen, dan zou ik het zeker aanraden!

Bovendien krijg je waar voor je geld door de rijke leeromgeving die Nathalie gecreëerd heeft en waar je altijd uit kunt putten.

*José*

Ik had al een Yoni ei (in het nachtkasje) en had al wat dingen erover gehoord.

Een musthave voor iedere vrouw had ik gehoord…maar ja….hoe ga je er dan mee aan de slag?

Nadat ik de gratis Yoni-ei workshop van Nathalie had gevolgd voelde ik alleen maar JA JA JA. Dit wil ik en ik heb het nodig om bij de hand genomen te worden. En dat doet Nathalie, heel liefdevol met praktische uitleg en heerlijke humor

 

Daadwerkelijk aan de slag gaan met de oefeningen vraagt wel enige planning. De lessen zijn fijn opgebouwd en je kunt ze op je eigen tempo doen. De online groep is hierbij heel fijn om ervaringen te delen en vragen te stellen. Ik heb zelf  veel gehad aan de inspiratie gesprekken met Nathalie om die belemmerende overtuigingen beter te zien en ermee aan de slag te kunnen.

Nathalie is een fijne en warme reisleidster. Haar humor is heerlijk relativerend en maakt dat je kunt lachen om de struggles die we allemaal kennen als vrouw.

Al met al een heel waardevolle cursus. Ik waardeer mijn lijf weer om wat het allemaal voor me doet en heeft gedaan ipv mezelf af te wijzen. Ik voel beter wat ik nodig heb. Hierdoor kan ik beter zorgen voor mezelf en de mensen om me heen. Ik ben meer in contact gekomen met het spirituele en de wijsheid die ik in me heb. De ceremonies heb ik als prachtig en magisch ervaren. Zo krachtig om dit met andere vrouwen samen te ervaren en elkaar hierin te kunnen ondersteunen.

Eigenlijk voelt dit voor mij als het begin, er is nog zoveel meer wat ik kan leren van Nathalie en andere vrouwen.

Dus ik wil zeker mee naar level 2!

De term Magical Movement en Woman It’s time te rise, dat is precies wat ik heb ervaren

Dank je wel Nathalie!

Veel liefs,

*Bianca*

Ik heb al meerdere fantastische reizen bij én met Nathalie mogen ervaren. Maar deze reis voelt intenser en transformerend in het kwadraat. De oefeningen,de begeleiding en de verbinding met de andere vrouwen in de groep voelt vertrouwd, liefdevol waarin elke ervaring en/of gevoel oké is. Het is een prachtige avontuurlijke reis waarin je tijd maakt voor jezelf. Ik ben trots op mijzelf dat ik deze reis ben gaan maken en op mijn eigen tempo mag ontdekken. Dit gun ik iedere vrouw!

*Miron*

Mijn inzichten tot zover:

Door deze reis herinner ik mij weer, mag ik weer zijn wie ik ben, leven vanuit authenticiteit. Ik voel de kundalini energie weer stromen en ik voel me blij, moedig, krachtig, opener en lichter. Ik ga weer steeds meer dansend door het leven.

*Marloes*

De yoni reis is ontzettend fijn! Dat is het eerste wat ik graag wil delen. De tijd die Nathalie investeert voor en tijdens de reis voelen als veilig en warm aan, ze maakt tijd en ruimte vrij om alle vragen te beantwoorden. Dat maakte dat ik diep kon zakken in de weken dat de reis plaats vond.

Ik vond het heel spannend om te starten omdat ik al voelde dat ik nog dieper in mezelf ging zakken maar ik was zo toe aan die verbinding en de levensenergie te voelen stromen in mezelf. Het vraagt om een commitment met jezelf, ik heb het niet geleerd eerst te luisteren naar wat mijn behoeftes zijn en wat mijn lichaam mij verteld maar Nathalie liet me voelen hoe fijn het is weer helemaal in verbinding te komen met mijn lichaam en haar wijsheid!

Ze nam ons mee tijdens fijne online bijeenkomsten waarin we hele fijne oefeningen deden, alles mocht er zijn! Het voelde veilig, warm, ik voelde me gezien en gehoord en er was echt tijd en ruimte voor mij!

Ik zou deze reis aanraden aan anderen vrouwen omdat ik geloof dat het allerbelangrijkste om je fijn te voelen, energiek, blij allemaal begint in je lichaam. Daar speelt alles zich af. Iets wat ik nooit geleerd heb maar mijn grootste sleutel is naar alles waar ik naar verlang.

*Danya*

Inmiddels een maand onderweg met een groep prachtige vrouwen en reisleidster Nathalie. Door het werken met diepe ontspanning, visualisatie oefeningen, bekkenbodem, baarmoeder en yoni- oefeningen, ademhalingsoefeningen, stem en klank, zit mijn lichaam nu al vol kracht, plezier en intense vreugde (blij ei)  Ik mag voelen, onderzoeken, beweging ervaren zodat ik kan omarmen of loslaten. Vertrouwen in mijn lichaam voelen in dat wat ik nodig heb.

Deze reis sterkt  mij in mijn vrouw-zijn. Brengt mij steeds weer in contact met mijn krachtbron, mijn levensenergie/ seksuele energie. In het dagelijks leven kan ik het blijven voelen: ‘Ik Ben’.

Luisteren naar je yoni en baarmoeder is een 1e stap naar vol in je krachtcentrum/vrouwenpower te gaan staan.

Ik gun deze reis aan alle vrouwen! Een ontmoeting met jezelf…in alle zachtheid..

Women, It is time to rise!!

*Liefs Petra*

JAZEKER! zou ik het andere vrouwen aanraden. Het is zó bevrijdend! Het geeft zoveel ruimte en nieuwe inzichten. Mogelijkheden en ook komt er veel ‘oud zeer’ naar boven. Dat kan dan mooi de ruimte krijgen. Ik zei vanmorgen nog tegen mijn man, het voelt al her-programmeren, waar ik nu mee bezig ben.

Welke inzichten heeft het gegeven en welke effecten in mijn lichaam, en/of emotioneel, mentaal en seksueel? Oeps, dat is veel…..

– Hieruit voortvloeiend komt er: “hou je maar stil!” Dit vind ook z’n doorwerking in mijn werk (Dru yoga/meditatie) Ook daarin merk ik dat ik het spannend vind me volledig te laten zien/horen. Bijzonder!

– Het inzicht dat ik sensueel mag zijn voor mezelf. Dat niemand daar iets mee hoeft.

– De synchroniciteit is zo merkbaar. Alles ‘klopt’, loopt zoals het moet lopen. Zo ook bv bij de reading die ‘opeens’ in het eerste chakra slierten van misbruik laat zien. Heel bijzonder!

– Dat het contact met baarmoeder en vagina weer gemaakt kan worden. En ontdek dat het heel onbekend is geweest. En op sommige momenten nog.

– Ik ben liever voor mijn lijf geworden, kan er (meestal) met meer compassie naar kijken en het aanraken. Waarderen zonder meteen een oordeel te vellen. Zachter ook.

– Meer aandacht voor mijn lijf

– Kwetsbaar voelen geregeld. Dat is oké. Erbij blijven als er iets gevoeld wil worden. En ook de neiging tot erbij weg willen gaan voelen.

– Het wel ‘aangaan’. Zoals bv het gesprek met mijn man over wat er speelt bij me. (dat deden we altijd al wel) maar het gaat ook nu door. Ook intieme dingen die ik eerder misschien niet voelde of meer voor mezelf hield, komen nu eruit. Zoals bv nog duidelijker aangeven wat ik fijn vind. Dat natuurlijk ook omdat ik dat zelf duidelijker voel. Dingen in het dagelijks leven en ook op seksueel gebied. (merk toch enige schroom om het over seksualiteit te hebben)

*Angelien*

Ik heb Nathalie ontmoet tijdens mijn deelname aan het prachtige traject ‘The sacred feminine wisdom experience. Nathalie heeft een warme, sprankelende, open persoonlijkheid die mij een veilig en geborgen gevoel gaf; een plek om volledig te zijn en te delen zonder oordeel.

In combinatie met haar bijzondere, krachtige en mooie stem als instrument die altijd datgene deed wat op dat moment nodig was, zorgde dit ervoor dat ik oprecht geraakt werd tot in het diepste van mijn zijn waardoor ik diepe rust en ontspanning mocht ervaren wat weer zorgde voor nieuwe inzichten. Een traject wat ik iedere vrouw gun!

*Sonja*