doTERRA, opgericht in 2008, is gebouwd op de missie van het delen van geteste essentiële oliën met de wereld. Nadat ze zelf de ongelooflijke voordelen van het gebruik van deze kostbare middelen hadden gezien, ging een groep professionals in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven aan de slag om deze missie te verwezenlijken. Zij richtten een bedrijf op en noemden het doTERRA, een Latijnse afgeleide van ‘Geschenk van de Aarde’.

Door middel van wetenschappelijke innovatie en ongeëvenaarde kwaliteitstesten bieden zij CPTG Certified Pure Tested Grade™ essentiële oliën en andere natuurlijke oplossingen voor de hele familie.Voor de verschillende zelfmassages, maar ook wanneer je iemand anders masseert is het fijn om een olie te gebruiken van goede kwaliteit.

Al jaren geleden heb ik een cursus afgerond op het gebied van Aromatherapie. Na hier lange tijd niets mee gedaan te hebben, kwam doTerra op mijn pad. Ik ben super enthousiast over dit product en heb ervoor gekozen om met dit product te werken en het te promoten.

Een hele mooie neutrale olie om te gebruiken bij massages is bijvoorbeeld de gefractioneerde kokosolie, maar ook de essentiële oliën, de blends, rollers en andere producten zijn prachtig en krachtig.

Hieronder zie je de oliën die je bij mij kunt bestellen.

(note: ik plaats 1x per maand een bestelling voor de 15de van de maand)

Gefractioneerde kokosolie(geschikt voor borsten- en vulvamassage)

Omschrijving

doTERRA Gefractioneerde Kokosolie(115ml) is een dragerolie die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, waardoor het een ideale olie is om op de huid aan te brengen. Het vederlichte en verzachtende effect zorgt voor een kalmerende laag en werkt perfect op de probleemhuid. De huid wordt zijdezacht zonder vet aan te voelen, zoals bij andere plantaardige drageroliën. Gefractioneerde Kokosolie is volledig oplosbaar in alle essentiële oliën, is zowel kleur- als reukloos en geeft geen vlekken.

Toepassingen

  • Verdun cosmetische essentiële oliën met Gefractioneerde Kokosolie voor het aanbrengen op de huid om deze minder gevoelig te maken en de essentiële oliën beter te verdelen
  • Combineer met kalmerende oliën en masseer op de nek en schouders voor een diepere ontspanning
  • Kan gebruikt worden als een natuurlijke make-up remover; breng een paar druppels aan op een wattenstaafje en wrijf over je make-up
  • Gebruik gefractioneerde kokosolie als een moisturizer na het douchen

Gebruiksaanwijzing

Gebruik als lichte draagolie voor toepassingen van essentiële oliën op de huid. Verdun één deel essentiële olie op vijf of meer delen gefractioneerde kokosolie, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid, of zoals aangegeven op het etiket van de essentiële olie. Kan ook worden gebruikt om de gevoelige reacties van de huid op essentiële oliën te helpen minimaliseren door het direct op de aangetaste plaats aan te brengen. Alleen op de huid gebruiken

Clary Calm bij hormoon, pms- en/of menstruatieklachten

ClaryCalm is speciaal ontworpen voor vrouwen en helpt de stemming in balans te brengen en de hele maand door verhoogde emoties te verzachten. Ze geeft een verkoelende sensatie op de huid. Deze roller kan worden gebruikt om de emoties in balans te brengen.

ClaryCalm heeft een kalmerend en rustgevend effect wanneer het op de huid wordt aangebracht en brengt het humeur gedurende de maand in evenwicht. Een blend om op de huid aan te brengen van muskaatsalie, lavendel, bergamot, romeinse kamille, cederhout, ylang ylang, geranium, venkel, wortelzaad, palmarosa en vitex essentiële oliën. ClaryCalm biedt een verkoelend effect op de huid en helpt verhoogde emoties te kalmeren en in balans te brengen.

Toepassingen

  • Breng ClaryCalm aan tijdens verhitte momenten voor een verkoelend, verzachtend effect
  • Breng aan op de buik voor een verzachtende massage om verlichting te brengen
  • Breng aan onder de voeten om de emoties gedurende de maand in balans te helpen brengen
  • Bewaar in je tas of op je nachtkastje voor gemakkelijk en handig gebruik

Gebruiksaanwijzing

Uitsluitend voor gebruik op de huid. Breng aan op de huid als parfum of huidverzorging of gebruik voor een massage.

Voorzichtig

Kan een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg een arts als je zwanger bent of onder medische behandeling staat. Vermijd contact met ogen, binnenoren en gevoelige plekken. Vermijd zonlicht en UV-straling gedurende ten minste 12 uur na het aanbrengen.