In Magical Movement

 

Herinner je je dat je het als kind fijn vond, wanneer je jezelf aanraakte, daar van onderen. 😲

Misschien maakte het je rustig of kreeg je er tintelingen en een fijn gevoel van in je lijf. Of voelde je dat je in een andere sfeer terecht kwam. Totdat je door de buitenwereld opgelegd kreeg dat het vies was, niet oké was, niet netjes is en dat het niet mocht. Maar hoe kan iets, wat fijn voelt niet mogen. 🤔

Als leerkracht zag ik regelmatig een kleuterhand verdwijnen achter de kleding, maar ik maakte er nooit een issue van en zei zeker niet dat het vies was. Maar als het even duurde een kleine opmerking van: ‘Heb jij je handen weggetoverd?’ En dan kwamen ze vanzelf weer terug. Tadaa!!!

Het ontdekken en ervaren van jezelf hoort erbij. Het is een fase, zeggen ze dan en fases gaan weer over.

Maar deze fase hoort niet over te gaan, omdat het je onwijs veel kan brengen. We zijn groot gebracht met de beelden vanuit onder andere de porno industrie over hoe masturbatie eruit hoort te zien, wat je dan moet doen en hoe je moet bewegen. Het beeld en gevoel wat we erbij hebben is bepaald door cultuur en religie.

Maar weet je dat masturbatie veel dieper gaat en dat veel diepere lagen in jezelf en in je bewustzijn aanraakt, wanneer je je openstelt voor het oneindige. Wanneer je dat wat je geleerd hebt, ontleert en dieper in jezelf zakt. Je het vuur in jezelf aanzet en verbinding maakt met je bron.

Onanisme, zoals het zo mooi wordt beschreven in een trouwboekje van mijn overgrootoma is een grote zonde. Onanisme, je raadt het misschien al, betekent masturbatie.

En heel expliciet wordt hierover gezegd:

  1. Een daad van laffe en brutale zelfzucht
  2. Een der zwaarste zonden van ontucht
  3. Een der zwaarste zonden tegen de liefde jegens elkanders onsterfelijke ziel
  4. Het vermoordt den zielevrede
  5. Het verleidt tot heiligschennende biechten en communiën
  6. Het leidt tot verzwakking en afval van het heilige geloof
  7. Het neemt den eerbied en de achting voor elkander weg
  8. Het voert dikwijls tot echtelijke ontrouw
  9. Het maakt niet zelden zenuwziek
  10. Het ondermijnt de volkskracht

Nooit en te nimmer kan daarom deze handelwijze, die op hemeltergende manier in Gods bestel ingrijpt en zijne heiligste wetten verkracht, geoorloofd of slechts kleine zonde zijn.

Dit zijn nogal woorden, die nog steeds na resoneren bij velen van ons. Vaak niet eens zozeer bewust, maar diep verscholen in ons onderbewuste. Ken je de ijsberg van Freud?

Ga bij jezelf maar na. Wat gebeurt er in je, wanneer je denkt dat je jezelf bij je geslacht aanraakt, je borsten masseert, streelt. Voelt het als iets dat oké is, waar je van mag genieten? Of voelt het als iets stiekems, voel je schaamte, het gevoel dat het niet mag en niet hoort.

Het instituut kerk, het geloof zijn zich bewust wat de kracht van seksualiteit en seksuele energie is en mijns inziens, is dit bewust voor ons verborgen. Maar zoals alles in deze tijd, komen alle diepe wijsheden weer boven de oppervlakte en ook zo, de Heilige Seksualiteit. ☯🔥💃

Ze wisten wat de kracht van masturbatie is, hoe je door middel van masturbatie de spirituele connectie weer kunt voelen en echt in een waanzinnige trance kan komen, waarin je mooie en heldere inzichten mag ontvangen. Bij vrouwen is de clitoris verbonden met de pijnappelklier en deze klier is energetisch ontzettend belangrijk in ons ascentieproces. Je kunt deze fysiek en energetisch vergroten, waardoor je je bewustzijn verruimt en je meerdere realiteiten kunt gaan waarnemen. Waardoor je het Goddelijke in jezelf gaat ervaren!

Door masturbatie en seks te beleven, niet zoals het ons aangeleerd is, maar vanuit die diepere connectie/meditatie geeft ons zoveel kracht. Dan reclaimen we werkelijk onze kracht, die we ooit weg hebben gegeven. Zonder te blikken of te blozen. We geloofden wat er verteld werd. We geloofden wat er ons werd laten zien. Dit was de waarheid. Nu gaan we op zoek naar onze eigen waarheid en die vinden we in onszelf. En we vergeven.

De punten zoals hierboven uit dit trouwboekje van 1931 liegen er niet om. Velen zijn zich heel erg bewust wat de impact van de kerk vroeger was en echt, dit zit nog steeds in onze systemen en velen zijn dit aan het transformeren. Ik merk het aan de gesprekken die ik met andere vrouwen heb op mijn lessen, reizen en trajecten.

Ik heb de keuze gemaakt om in ieder geval niet meer de last mee te dragen, omdat het me  heeft belemmerd om daadwerkelijk te leven, open te staan voor het leven. Te ontvangen.

Masturbatie/Self-Pleasure is wanneer je het met een liefdevolle en bewuste, zuivere intentie doet, een daad van zelfliefde, eigenwaarde, open staan voor het leven en zelfzorg. Weet dat de energieën die vrij komen er zijn om je gezond, vitaal en jong te houden. Verdiep je maar eens in de leer van de Tao.

Wanneer je Self-Pleasure als meditatie gaat doen en bewust focust op bijvoorbeeld je pijnappelklier, dan ervaar je de meest mooie beelden. Hier kan geen geestverruimend middel tegenop. 😱🔥☯

Maar we mogen onszelf eerste vrijmaken van de boete, schuld en schaamte.

Daar gebruik ik onder andere het yoni ei en krachtige oefeningen voor. Dit heb ik voor mezelf gedaan en nu geef ik het door aan de vrouwen met wie ik mee mag reizen op dit pad.

En is dit je ooit verteld? Door je ouders, vrienden, vriendinnen, school, whatever?!

Het is tijd om je vrij te maken van de boete, schuld en schaamte, die er op dit thema zit, want dit gaat je helpen om nog meer verbinding met je lijf te krijgen, connectie met je ziel, met wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt en het helpt je om hetgeen je hier te doen hebt makkelijker te kunnen manifesteren. 🌈🔥💎🌳

Want seksuele energie= creatiekracht!

Are you ready to break the old chains?

 

Recent Posts

Leave a Comment