In Magical Movement

Heb jij dat ook, dat op de laatste dagen van het oude jaar alles als een film langzaam voorbij spoelt? Terugkijken naar een misschien fijn, intens en bijzonder jaar. Misschien ook al een beetje een sneak peak voor 2022.

Ik kijk ondanks een heftig jaar terug met heel veel dankbaarheid. Ondanks dat er echt nog steeds het rauwe en donkere af en toe zichtbaar is. Het rauwe van de rouwfase van het loslaten van de vorm zoals we die heel lang kenden. 14 jaar lang als getrouwde vrouw samen met John zijn. Samen als gezin samen te zijn. Soms voel je dat het nodig is om elkaar los te laten, zodat beiden nog meer kunnen groeien en dat je ook kinderen mee mag geven dat je altijd opnieuw mag kiezen.

Ook als het om een liefdesrelatie gaat of welke verbinding dan ook. Dit vraag wel bewustzijn van beide partijen. En moed. Overtuigingen en patronen los te laten. Van jezelf en met elkaar. Wij hebben hierin samen ook een hele lange weg afgelegd.

Persoonlijk denk ik dat velen in liefdesrelaties zitten, die niet gelukmakend zijn, maar waarin een afhankelijkheid oftewel codependency ontstaan is en ongelijkwaardigheid. Maar ja, patronen sluipen er soms in.

Maar je kunt het samen aanpakken, soms wat hulp in schakelen of ervoor kiezen om elkaar los te laten. Maar nogmaals vanuit liefde is voor mij de enige manier die echt werkt.

Dit is zeker de grootste verandering en heeft de grootste impact op ons leven. Zelf weer voelen wat ikzelf prettig vindt in mijn leven. Hoe ik zelf mijn leven in mag vullen. Mijn eigen moestuin weer helemaal opnieuw inzaaien, naar het beeld wat ik heb van hoe het leven voor mij hoort te zijn. Vloeiend, stromen, een speeltuin.

Mijn dagen zelf invullen in de weken dat de jongens er niet zijn. Maar dat ik ook erken dat ik deze weken ook heel erg fijn vindt. En belangrijk voor mij om te kunnen doen wat ik te doen heb. En ik even niet de verantwoordelijkheid heb. Maar te kiezen. Iedere dag. Waar word ik dan blij van? Wat vind ik fijn om te doen? Wat heb ik hier te brengen? Welke impact mag ik maken?

Zulke kleine dingen, die grootse impact hebben in mijn leven. En ik voel dat 2022 hier nog weer een diepere laag in aangeraakt gaat worden. Waarin ik nog meer mag ontdekken, ervaren en spelen. Kom maar door met die speeltuin. Wie speelt er mee? Soms ook doodeng.

Maar ook het stoppen van mijn fysieke yogalessen, waarvoor ik een ruimte huurde, raakte mij. Al maanden liep ik tegen deze moeilijke beslissing aan, omdat ik al die lieve vrouwen niet teleur wilde stellen. Echt een vreselijke beslissing.

Ontzettend veel beweging afgelopen jaar en de beweging zet zich lekker voort.

Dankbaar voor de fijne ontmoetingen online en live. De vriendschappen die ontstaan zijn en nog een diepere laag hebben gekregen. De eerste mensen die ik hier mocht ontvangen in de sauna en de Temple of Magic.

De wandelingen en fijne avonden met vriendinnen en vrienden. Me allemaal even dierbaar. Die er zijn voor mij. Wat ik weet, maar niet altijd vraag. Leerpuntje. Hulp vragen.

Een bewogen jaar.

En nu voel ik het kriebelen om 2022 vol in het teken van overgave, speelsheid, ontdekken en ervaren te laten zijn. Op alle vlakken.

En ik hoop dat je met me mee wilt spelen en ontdekken.

Misschien al op een hele mooie gratis Online reis van 5 dagen die op je staat te wachten. ‘From Mother to Sexual Goddess’. Om je levensenergie vol te laten stromen en jezelf toe te staan om die Seksuele Godin te mogen zijn.

Dit gaat vele facetten van je leven aanraken.

Are you ready for 2022?

Meld je hieronder aan.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment