Jij wilt toch ook moeiteloos van jezelf kunnen houden….

Wat ontzettend leuk dat je de tijd neemt om op deze pagina een kijkje te nemen. Spreekt bovenstaande kop jou ook aan? Dan ben je in ieder geval bij mij op het juiste adres…

Ik zal mezelf eerst even voorstellen.

Ik  heb jaren geleden geworsteld met mezelf.  Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat  mijn talenten en kwaliteiten zijn.

En heb zelf de zwaarte van het leven ervaren. Doordat ik zelf gevoelig ben voor sferen en prikkels om me heen, is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Als klein gevoelig meisje groeide ik op en had veel last van allerlei dingen die ik opmerkte in mijn omgeving.  Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn omgeving niet begreep wie ik was en wat ik nodig had……

Mijn puberteit heb ik dan ook als pittig ervaren. Ik ervaarde het leven als zwaar. Was onzeker, voelde me niet prettig met mezelf, was onzeker, paste me altijd aan, had depressieve gevoelens. Ik was niet blij met mezelf. Ik voelde me altijd anders. En er kwamen ook allerlei dingen op mijn pad, die het niet makkelijker maakten.

Waar ik mijn kracht uit haalde was zingen. Dit deed ik al toen ik een klein meisje was. Zingen…… Wanneer ik me niet lekker voelde, verdrietig was, dan ging ik naar mijn slaapkamer en zette de muziek aan. En ik zong mee met de mooiste nummers van Celine Dion. Ik voelde me lichter en blijer wanneer ik zong. En wat me telkens  opviel, wanneer ik aan het zingen was, dat de prachtige warme zonnestralen mijn kamer binnen kwamen dansen. En mijn hart danste mee. Zelfs als het nog zo bewolkt leek. En wat voelde ik me verbonden, verbonden met dat licht en die warmte. Het gaf mij heel veel kracht.

Doordat ik heel erg vastliep ging ik op zoek naar hulp. Ik mocht aan de medicijnen, maar dit wilde ik niet. Ik wist dat er een andere oplossing was. En die moest ik gaan zoeken, in mezelf. Ik ben vervolgens verschillende opleidingen en cursussen gaan doen op het gebied van energiewerk, yoga, mediumschap e.d. In eerste instantie voor mezelf en vervolgens kwam ik vanuit mijn opleiding en werk in aanraking met kinderen die ook last hadden van al die prikkels en hectiek om hen heen. Ik ben de kinderyogadocentenopleiding gaan volgen en startte mijn eigen praktijk.

Ik heb ook geleerd dat je die zoektocht niet buiten jezelf moet beginnen, maar naar binnen mag gaan. Alle antwoorden die je zoekt, zitten ècht in jezelf! Soms onder een dikke laag modder. En dat is mijn kracht…om je dat te laten ontdekken.

Als moeder  van twee prachtige jongens van nu 8 & 6, twijfelde ik aan mijn kwaliteiten. Ben ik wel een goede moeder…het spookte regelmatig door mijn hoofd. Hoe kan ik nu zorgen dat alles perfect verloopt…..Gedachten die me heel onrustig maakten. Maar doordat ik al een hobbelige weg had afgelegd met allemaal mooie inzichten en wijsheden, sta ik nu als een heel gelukkig mens op de wereld. Met vallen en opstaan. Ik kan genieten en ja…..af en toe heb ik ook weleens een baaldag, maar dat mag.

Maar doordat ik een zoektocht ben begonnen, is het leven lichter, kan ik genieten en is het goed zoals het is.

Ik ervoer weer wat mijn grootste kracht is. Dat is mijn stem. Tijdens concerten en ceremonies mag ik mij afstemmen en worden de klanken gemaakt die nodig zijn op dat moment. Klanken komen door mij heen en de energie wordt omgezet in de klank, die op dat moment nodig is.

Soms hebben mensen hebben het gevoel dat ze reizen door de tijd. Alsof ze opnieuw geboren worden. Weer verbinden met Zelfliefde.

Je ervaart weer dat het leven door je heen stroomt en dat je kunt genieten vanuit rust en ontspanning. Vanuit Zelfliefde leer jij je eigen lied te zingen en niet meer het lied van een ander.

De oorsprong van geluk en liefde zit in jou en in mij.Ik mag  je alleen in beweging zetten om weer dit stuk in jezelf aan te raken en te voelen.

Onwijs dankbaar ben ik, dat ik dit mag doen.

Houdt onvoorwaardelijk van jezelf en dan kun je deze onvoorwaardelijke liefde ook delen met je omgeving.

Je creëert hierdoor je eigen realiteit.

Je zingt je eigen lied en niet dat van een ander.

Als ik het kan, kan jij het ook!!

Ik help jou door middel van muziek, klank, yoga, mindfulness, meditatie en energiewerk om meer evenwicht te krijgen tussen je werk en privé en weer te verbinden met wie jij in de essentie bent. Je ervaart weer de magie van het leven en vanuit die verbinding kun jij zelf je leven klank geven.

Heb nog  vragen voor mij, neem dan gerust contact op.

Contactgegevens: 

Nathalie van Os
Brinkstraat 36
Denekamp
0541-355277/06-11129076
nathalie@magicalmovement.nl