Op deze pagina wil ik jou deelgenoot maken van mijn grootste angst. Ondanks dat ik fantastisch werk heb en dat het voelt als een hobby, heb ik een angst. Ondanks dat ik me goed voel en dat wat ik heb geleerd mag doorgeven, heb ik een angst. En nu is de tijd om die angst ook in de ogen te gaan kijken en hier ‘lekker’ mee aan de slag te gaan. Ik heb eerder een filmpje geplaatst over wat de functie van angst is. En ja…ook ik mag die angst onder ogen zien. Ik ben er klaar voor.

Hieronder deel ik verschillende filmpjes, waarin ik vertel wat ik onderneem en hoe dit voor mij voelt. Ik hoop dat ik ook jou kan inspireren om je dromen achterna te hollen en je angst te omarmen en dit volledig toe te laten en te laten zijn. Op deze manier kom je steeds een stukje dichter bij je droomleven. Je leven creëer je zelf door op de kruispunten in je leven te kiezen voor een afslag die misschien wat spannender en onvoorspelbaar is…..

Veel kijkplezier!

1. De mail - 22 mei 2015

2. Ik zeg ja! - 31 mei 2015

3. Het gevoel vooraf - 7 juni 2015

Voordat ik dat ga doen wat ik heel erg eng vind, vertel ik wat er in me om gaat.

4. Ik doe het! - 7 juni 2015

Mijn eerste allergrootste(tot nu toe) overwinning op mezelf.

Ik schrijf nu al best een tijdje zelf nummers. Ik voel dat ik mijn nummers wil delen, maar vind dit ook het allerengste. Vooral omdat het iets van mezelf is en bovendien vind ik het heel eng om mijzelf te begeleiden. Dit is mijn allereerste keer dat ik iets laat horen aan publiek, waarin ik mezelf begeleid op de piano…..

YES, I DID IT!

5. Wat heeft het me gebracht? - 15 juni 2015

6.Er is zo ontzettend veel gebeurd... - 20 augustus 2015

7. Na het Spirit Business Event

Na het Spirit Business Event van Simone Levie en Dolly Heuvelling van Beek

Wow!!!!!