CEREMONIE  ‘THE SPIRAL OF LIFE’

Het spiraal komt overal terug en het is een eeuwenoud symbool. Het symbool brengt ons terug naar de essentie van het leven. Brengt ons terug naar het punt van stilte, naar het nul punt. In deze tijd kan het een uitdaging zijn om het nulpunt te voelen en helemaal aanwezig zijn in het nu, in je lichaam.

Door de ruis om je heen wordt je misschien heen er weer getrokken en uit balans gebracht.

Deze Ceremonie/Activatie heeft plaatsgevonden op 12-12-2021 om  Deze Activatie zal 1-1,5 uur duren. 

Het was een waanzinnig krachtige Activatie en deze is heel fijn om in de Decembermaand te doen als een intense Zuivering en je ontvankelijk te laten zijn voor het nieuwe, dat op je ligt te wachten. Het staat al voor je deur en je hoeft het alleen maar binnen te laten.

Het spiraal is een eeuwenoud symbool dat verbonden is met de oerbron, met de baarmoeder van licht. We ontstaan vanuit dit spiraal en we spiralen hier naar terug. Vanuit de bron, naar de bron.

We spiralen naar de moeder en naar de vader en zakken in het nulpunt. De Eenheid, Heelheid.

Het is de bedoeling dat ik je meeneem op de reis van het spiraal van het leven. Om je te laten ervaren hoe dit nulpunt voelt en hoe je de navelstreng, die je verbindt met de energetische moeder en vader weer kunt zuiveren. Op deze manier je essentie waarnemen, je kanalen openen. Waardoor het leven kan gaan stromen. Volledig en voluit.

Deze krachtige Activatie werkt door op dna niveau. Het is een hele herprogrammering op een diep, diep niveau. Het werkt niet alleen op individueel niveau, maar ook op collectief niveau.

Hoe fijn dat we dit samen mogen doen. 🔥

Ik neem je mee op deze reis in je eigen spiraal en mag de frequenties doorgeven om je in deze nog niet ontdekte lagen in jezelf te laten komen. Ook zullen de frequenties van de Aurora Borealis weer hun kracht laten schijnen in deze krachtige activatie.

Je investering voor jezelf en de aarde is €22,- 🌈💗

WAT KAN DEZE CEREMONIE VOOR JOU BETEKENEN?

Je ruimt je belemmerende overtuigingen en patronen op

Je komt thuis in het nulpunt in jezelf, waardoor je de veiligheid voelt in jezelf

Je ervaart meer rust, doordat je de veiligheid in jezelf voelt

Je heelt jezelf en daarmee ook voorouderlijnen en voor de generaties die na jou komen

Je ervaart weer meer levenslust

Je draagt bij aan een mooiere wereld, aan het collectief

Op dna niveau verandert er wat, zodat het werkt op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen