• 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

MEDITATIE ‘THE SPIRAL OF LIFE’

Het spiraal komt overal terug en het is een eeuwenoud symbool. Het symbool brengt ons terug naar de essentie van het leven. Brengt ons terug naar het punt van stilte, naar het nul punt. In deze tijd kan het een uitdaging zijn om het nulpunt te voelen en helemaal aanwezig zijn in het nu, in je lichaam.

Door de ruis om je heen wordt je misschien heen er weer getrokken en uit balans gebracht.

Het spiraal is een eeuwenoud symbool dat verbonden is met de oerbron, met de baarmoeder van licht. We ontstaan vanuit dit spiraal en we spiralen hier naar terug. Vanuit de bron, naar de bron.

We spiralen naar de moeder en naar de vader en zakken in het nulpunt. De Eenheid, Heelheid.

Het is de bedoeling dat ik je meeneem op de reis van het spiraal van het leven. Om je te laten ervaren hoe dit nulpunt voelt en hoe je de navelstreng, die je verbindt met de energetische moeder en vader weer kunt zuiveren. Op deze manier je essentie waarnemen, je kanalen openen. Waardoor het leven kan gaan stromen. Volledig en voluit.

Deze meditatie werkt door op dna niveau. Het is een hele herprogrammering op een diep, diep niveau. Het werkt niet alleen op individueel niveau, maar ook op collectief niveau.

Hoe fijn dat we dit samen mogen doen. 🔥

Ik neem je mee op deze reis in je eigen spiraal en mag de frequenties doorgeven om je in deze nog niet ontdekte lagen in jezelf te laten komen. Ook zullen de frequenties van de Aurora Borealis weer hun kracht laten schijnen in deze krachtige meditatie.

Deze meditatie vindt plaats op 12-12-2021 om 20.00 uur. Deze meditatie zal 1-1,5 uur duren. 

Je investering voor jezelf en de aarde is €22,- 🌈💗