_MG_4454

 

IK HELP JE OM EEN  MAGICAL MOVEMENT TE CREËREN  DOOR MIDDEL VAN MANTRA’S, EIGEN SONGS, MEDITATIE, YOGA, MINDFULNESS EN ENERGIEWERK. EEN TRANSFORMATIE DIE DOORWERKT OP VERSCHILLENDE VLAKKEN

Muziek is een universele taal. Iedereen verstaat de taal van muziek. Je luistert vast wel eens naar bepaalde muziek en het doet iets met je. Je voelt je blij of juist verdrietig. Je voelt je krachtig of misschien liefdevol. Muziek heeft een helende werking. Alles is energie en energie heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Zo draagt muziek ook een bepaalde trillingsfrequentie. De energie van hard rock muziek is heel anders dan van bijvoorbeeld klassieke muziek. Muziek is zo gigantisch krachtig en ik heb ervaren wat muziek met je kan doen. De energie van muziek is in staat om je te helen. Muziek kan levens redden. Dat weet ik uit ervaring.

WIE BEN IK?

_MG_4549Mijn naam is Nathalie en als klein gevoelig meisje groeide ik op en had veel last van allerlei dingen die ik opmerkte in mijn omgeving.  Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn omgeving niet begreep wie ik was en wat ik nodig had……

Mijn puberteit heb ik dan ook als pittig ervaren. Ik ervaarde het leven als zwaar. Was onzeker, voelde me niet prettig met mezelf, was onzeker, paste me altijd aan, had depressieve gevoelens. Ik was niet blij met mezelf. Ik voelde me altijd anders. En er kwamen ook allerlei dingen op mijn pad, die het niet makkelijker maakten.

Waar ik mijn kracht uit haalde was zingen. Dit deed ik al toen ik een klein meisje was. Zingen…… Wanneer ik me niet lekker voelde, verdrietig was, dan ging ik naar mijn slaapkamer en zette de muziek aan. En ik zong mee met de mooiste nummers van Celine Dion. Ben nog steeds fan van haar. 😉

Ik voelde me lichter en blijer wanneer ik zong. En wat me telkens  opviel, wanneer ik aan het zingen was, dat de prachtige warme zonnestralen mijn kamer binnen kwamen dansen. Ik voelde dan zo ontzettend die verbinding weer met mezelf en alles om me heen. Dit gaf me kracht op momenten dat ik me niet lekker voelde.

Ik ben als 7 jarige al begonnen met muziekles en heb tot en met ongeveer mijn 13de accordeon gespeeld. Maar tijdens optredens bij de muziekvereniging wilde ik eigenlijk altijd zingen. Ik ben rond mijn 14e begonnen met zanglessen. Heerlijk vond ik dit en na de opleiding Onderwijsassistent was het mijn droom om toegelaten te worden op het conservatorium. Ik had nog niet zo heel veel jaren zanglessen gehad, maar was heel gedreven dat ik dit toelatingsexamen zou halen.

Ik heb in Tilburg toelating gedaan en ben daar aangenomen voor de vooropleiding Klassieke zang. Mijn theoretische kennis was niet voldoende, maar de docenten hoorden bij mijn auditie ‘iets’ in mijn stem, waardoor ze me toegelaten hebben. Ik was zo dankbaar. 1 jaar heb ik daar de vooropleiding gedaan, doordat ik vanwege privéomstandigheden uiteindelijk moest stoppen en Pabo ben gaan doen. Maar wat miste ik het conservatorium. De geur, het gevoel, de sfeer, de muziek en beweging…..

Maar zingen en muziek maken stroomt door mijn aderen en is ècht mijn allergrootste passie. Ik merk dat ik door mijn stem mensen in beweging kan zetten, kan raken…. Tot diep in de kern.

Op een gegeven moment ben ik ook zelf nummers gaan schrijven en deze op plekken gaan uitvoeren. En ook hierin merk ik dat het een beweging brengt…Dat het mensen dieper bij hun eigen kern brengt.

In 2015 ben ik gevraagd om op het Spirit Business Event van Dolly Heuveling-van Beek en Simone Levie de opening te doen en de kundalinimantra Ek Ong Kar te zingen. En vooral dat laatste heeft een hele grote impact gehad. Heel lang erna heb ik allemaal mooie en bijzondere reacties en ervaringen mogen ontvangen en nog steeds komt er af en toe nog weer een reactie van iemand, die de mantra nog regelmatig luistert. Pasgeleden gaf iemand een hele bijzondere reactie namelijk: Dat mijn Ek Ong Kar één van de mooiste momenten in haar leven was…
Daar word ik stil van en maakt me nederig en dienstbaar.

Ik voel dat dit mijn pad is en dat ik hierdoor heel veel mensen kan helpen.

Luister hier een kort fragment van de Ek Ong Kar.

afbeelding youtube ek ong kar

Na het Spirit Business Event  ben ik gevraagd door Debbie Bernasco(business coach) om op haar Event Continu fantastisch verdienen zonder pieken en dalen een bijdrage 6&7 april 2016 te leveren.

12967260_1102110356522315_6099212472392595336_o

 

muzieknoten Wil je ervaren wat de kracht van muziek jou kan brengen?

muzieknoten Ben je al tijden aan het worstelen en wil je in beweging komen?

muzieknoten Ben je op zoek naar rust en bezinning?

muzieknoten Wil je meer balans tussen je ratio en gevoel?

muzieknoten Wil je af van je oude overtuigingen en angsten?

muzieknoten Ben je op zoek naar iets speciaals dat een gevoel van verbinding en groei geeft?

muzieknoten Wil je weer balans in je leven ervaren en genieten van het leven?

muzieknoten Wil je nu eens antwoorden op welke richting je uit wilt?

muzieknoten Wil je de pijn die je nog met je meedraagt transformeren?

 


Mocht je zelf een evenement organiseren en je wilt de kracht van muziek en visualisatie/meditatie inzetten, dan ben je bij mij op het juiste adres.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.