In Geen categorie

IMG_18393654342490

Ik doe samen met John(mijn man) mee aan de Magic Business Challenge van Simone Levie en Dolly Heuveling-van Beek. Ontzettend gaaf om te doen en eigenlijk is het ook voor niet ondernemers aan te raden, want willen we allemaal niet weten wat onze bezieling is en leven vanuit ons hart.  De opdracht vandaag luidde als volgt: Je kan je bezieling voor je houden. Of je kan je licht groot laten schijnen. Ga uit je comfort zone. Deel je ervaring en vertel meteen je wonder van de week.

De bedoeling is om je kwetsbaarheid te laten zien, je bezieling te voelen en vooral ook te uiten. Uit mijn comfortzone stappen en op deze manier groeien…..Ik doe met deze challenge mee, omdat ik het ondernemen een uitdaging vind en omdat ik ontzettend graag wil blijven groeien en me blijven ontwikkelen. Door mijn hebben en houden te delen met anderen(mensen die ook meedoen aan de challenge en met jou) stap ik ook uit mijn comfortzone.

Ik ben uit mijn comfortzone gestapt door mijn ‘over mij’ pagina aan te passen en dit online te zetten. Naast dat het mijn passie is om mensen bewust te maken dat het allemaal in jezelf zit. Alle antwoorden, alle oplossingen….. is mijn allergrootste passie muziek maken. Zingen en schrijven van muziek is mijn allergrootste passie, maar oh zo eng om jezelf kwetsbaar neer te zetten. Maar bij deze ga ik jullie één van mijn eerste geschreven nummer laten horen en ja….ik vind het doodeng en ja….ik ga compleet uit mijn comfortzone en ja……ik doe het toch……Wat zou ik het gaaf vinden wanneer ik meer zou kunnen schrijven en vooral ook delen met de anderen. In muziek laat je het diepste van je ziel horen.Muziek verbindt mensen met elkaar. Welke taal je ook spreekt, we verstaan allemaal de taal van muziek. En bovendien muziek heelt. Vaak onbewust, maar het heelt….Ik voeg er maar meteen een video bij…..om het ‘uit-mijn-comfortzone-stappen-gevoel’ maar even compleet te maken.

Het grootste wonder van deze week is,dat mijn man ook meedoet aan de challenge, zoals ik in het begin al aangaf. Heel vaak heb ik geprobeerd te stimuleren om het van binnenuit te gaan doorvoelen.Dit is de weg naar een bezield en succesvolle onderneming en een bezield en succesvol leven. Maar er moet van binnenuit een licht aangaat en je vertellen, dat het tijd is voor verandering.

Ik ben trots op hem,dat hij nu deze challenge aangaat en voor zichzelf durft te kiezen en durft te voelen wat zijn passie en bezieling is. Op dit moment staat hij weer voor moeilijke beslissingen,maar het enige wat ik wil is dat hij zijn hart gaat volgen en gaat doen waar hij ècht gelukkig van wordt.Ik vind het dapper dat hij deze challenge is aangegaan en iederedag de opdrachten luistert. Na de meditatie van Dolly,heeft hij voor het eerst sinds jaren echt goed geslapen. Dat is al heel wat waard. Ik ben dankbaar dat we dit met elkaar mogen delen en samen mogen groeien. Bedankt Simone en Dolly en ik ben alleen maar dankbaar!<3

Het is zo ontzettend belangrijk om te kunnen leven vanuit je hart. Echt iedereen zou zijn/haar passie en bezieling mogen voelen en leven!

 

 

Recent Posts