In Magical Movement

In dit artikel ga ik even wat informatie uiteenzetten, die je wellicht nieuw in de oren klinkt of waarmee je je als een vis in het water voelt. Of neutraal. Dat is natuurlijk ook altijd een optie. Lekker veilig!

Als eerste wil ik eerst even een soort check doen. Als je nu even uit je situatie/leven stapt en hier als een torenvalk boven gaat hangen. Beetje circuleren, focussen op datgene wat je ziet. Observeer. onder oordeel.

Hoe typeer je dan je huidige staat van zijn? Ervaar je heel veel rust of merk je dat er op verschillende vlakken heel veel in beweging is. In jezelf en om je heen. Hoe ziet de huidige realiteit eruit? Is dat een realiteit waar je blij van wordt en hoe voel je je op dit moment in deze realiteit?

Het kan namelijk zijn, dat je op dit moment van alles voelt bewegen in en om je heen. Misschien heb je zelfs wel het gevoel dat er ‘iets in de lucht hangt’. Ik kijk omhoog en zie een spierwit vliegtuig afsteken tegen de blauwe lucht. Er hangt ook letterlijk even iets in de lucht. Leuke synchroniciteit. Bedankt universum!

We zitten al een behoorlijke tijd in een soort van overgangsfase en het voelt alsof we nu door een heel groots en belangrijk portaal gaan stappen. Hé, maar alleen als je denkt: ‘Ik heb wel zin in een level-up feestje!’ Een soort van:  ‘ Ik word opnieuw geboren feestje, met de herinnering aan alle wijsheid die er ooit was, maar ons afgenomen is’. Zo’n feestje dus. Heb je je gordel vastgemaakt inmiddels?

Er zijn verschillende bewustzijnslagen en de één is niet beter of goeierderderder dan de ander. Het is een aanwezigheid van bewustzijn, energie waarin je kunt ZIJN. “In deze tijd wordt er veel gesproken over van 3d naar 5d, maar in de Kosmische wereld hebben ze het hier niet over, maar die ‘gekke’ mensen, moeten overal een naam aangeven, omdat ze het anders niet begrijpen met hun kleine hoofd. Maar er zijn nog veel meer lagen, maar hier mogen de aardelingen zelf achter komen.”

Wij dus.

Mijn bewustzijnslaag is anders dan die van jou. Wij kunnen naast elkaar in dezelfde fysieke realiteit zijn, bijvoorbeeld op een terras, maar jouw ervaring kan totaal verschillend zijn als die van mij. Jouw uiterlijke wereld kan zelfs anders zijn, dan die van mij. Omdat mijn bewustzijnslaag een andere frequentie heeft dan die van jou. Mijn ziel heeft andere thema’s te helen, dan jij, dus ziet mijn realiteit er ook anders uit.

Juist in deze tijd, waarin de frequentie van de aarde omhoog gaat. En dit gebeurt al een behoorlijk aantal jaren is het ook onze taak om onze frequentie te verhogen. Door innerlijk aan de slag te gaan. Jezelf helen, van hetgeen je denkt te zijn. Door je innerlijke wereld te veranderen, verander je de wereld. En de wereld zit nu middenin een hele grote transformatie. Niet bang zijn! Het komt goed schatje!

Het is tijd voor onvoorwaardelijke liefde en gelijkwaardigheid en werkelijk samen vanuit verbinding. Word je er bewust van dat jij verbonden bent met je buurman of je buurvrouw en wanneer jij je innerlijke wereld zuivert, dit ook effect heeft op de ander. Het steentje dat je op het water ketst. De kringen reiken tot kilometers en kilometers verder.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om een nieuwe wereld te creëren?

Hallo!!! Dat is waarom je hier bent gekomen, schatje!

JIJ HEBT GEKOZEN!

******************************************************************************************************8

VRAAG EEN GRATIS INSPIRATIEGESPREK AAN EN/OF SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS MINIREIS ‘VERSTERK JE LEVENSKRACHT EN VROUWELIJKE ENERGIE!’IK ONTVANG HEEL GRAAG DE GRATIS MINIREIS~VERSTERK JE LEVENSENERGIE EN VROUWELIJKE KRACHT!

Marketing door

 

Recent Posts

Leave a Comment