Klank wordt al eeuwenlang gebruikt om te verbinden, te helen, te vieren en te rouwen.

Alles om ons heen heeft een trillingsfrequentie. Materie en non-materie. Je voelt de sfeer of vibe zeggen ze weleens. Je komt een ruimte binnen en  je voelt dat er net iets gespeeld heeft. Er hangt spanning.

Ons hele lichaam bestaat uit frequenties en ieder afzonderlijk deel/orgaan van ons lichaam heeft zijn eigen frequentie. Sommige delen kunnen uit balans zijn, door dingen die je hebt meegemaakt of door stress. Zij dragen dan een lagere frequentie, dan wanneer ze in balans zouden zijn.

Ook emoties en gedachten hebben hun eigen frequentie. Positieve gedachten en emoties dragen hogere frequenties, dan bijvoorbeeld neerslachtigheid, frustratie en boosheid.

Het is niet zo dat deze gedachten en emoties er niet mogen zijn, maar dat er balans ontstaan in beide.

Klank brengt je terug bij wie je werkelijk bent. Jouw essentie, je bron of welke naam jij eraan wilt hangen.

Met klank kun je je lichaam, emoties en gedachtes helen. Zorgen dat de frequenties verhogen en in balans komen. Je overtuigingen en patronen transformeren, zodat je niet steeds opnieuw hetzelfde liedje zingt.

Tijdens een sessie mag ik mijn lijf en stem als instrument gebruiken om jou weer te (her)verbinden met wie jij werkelijk bent. Vanuit deze energie gaat je creativiteit weer stromen en voel je meer vrijheid, ruimte, vertrouwen in liefde in jezelf, om je heen en in dat wat je doet.

Je kunt deze sessie inzetten om:

*te ontspannen

*te verbinden met wie je werkelijk bent

*helderheid te krijgen

*overtuigingen en patronen te doorbreken

*fysieke klachten aan te pakken

*beter naar je intuïtie te luisteren

*te kijken naar wat je werkelijk wilt

*je bedrijf laten groeien

 

Je investering is nu €75 i.p.v. €100,-