In Magical Movement

‘Ik kan het niet meer’, zei ze. ‘Ik kan niet meer de standaard platte seks hebben. Ik wil meer’. Dit hoor ik zo vaak en herken het zelf ook. Op een bepaald moment gaat je lichaam op slot en wil het echt niet meer. Vanaf dat moment beland je dan vaak samen in een neerwaartse spiraal. Zeker, wanneer je het niet bespreekbaar maakt en hier samen stappen in wilt gaat zetten.

Ik had laatst een gesprek met een man, waarin ik benoemde dat intimiteit en seksualiteit over ècht, diep verbinden gaat en niet alleen de, ik noem het maar even, pornoseks of frictieseks gaat. Of voorgerecht, hoofdgerecht, slapen.

Hij vroeg toen of ik dan dacht dat het dan altijd uren moet duren, aangezien hij nu ook die ervaring kende. Nee, want dan kun je niet meer werken of je moet er een verdienmodel van gaan maken.

Maar de tools hoe je hier een fijn spel van kunt maken en afwisseling tussen de zachte en vertragende yin seks en de actie in de taxi yang seks, dat is heel fijn. Soms wissel je beide af in een urendurend samenzijn en soms kies je bewust voor de ene of de andere. Dat maakt het juist heel fijn, intens en verdiepend. En seks is niet alleen frictie seks. Het is oogcontact maken, een subtiele aanraking, fijne woorden. Het gaat om verbinden met al je zintuigen.

Vooral voor de man is het ook fijn om te leren vertragen en het doel, wat dan vaak het orgasme is los te laten. Er is geen doel. Alleen maar voelen in het moment wat je lichaam nodig heeft. Waar verlangt het naar. Dit vragen en mogen ontvangen als de ander dit oké vindt.

Wanneer je loskomt van de altijd-maar-platte-seks gebeurt er iets in je hele systeem en in de verbinding met elkaar. Je wordt als het ware geherprogrammeerd. Seksualiteit is onlosmakelijk verbonden met het Goddelijke. Het is Heilig, Heel. Maar het is besmeurd en besmet met beelden, woorden, die de kracht van seksualiteit ontkracht en misschien wel verkracht hebben. We hebben niet meegekregen hoe wel op een gezonde manier met onze seksualiteit horen om te gaan.

Hoe fijn is het als je je eigen seksualiteit en de seksualiteit die je deelt met een partner/partners als Heilig en Heel ervaart en waarin je samen in een diepere laag van vibratie komt en zelfs dit gevoel dagen mee kunt nemen in jezelf. Je innerlijke wereld verandert en je uiterlijke wereld verandert mee. Dat is het grote cadeau.

Ik kan je vertellen: Dat is heerlijk!

28 februari ga ik weer starten met een nieuwe 3 maanden reis voor vrouwen, waarin je dit allemaal gaat ontdekken met het yoni ei.

Er start ook een pilot, namelijk ‘Lovers, it’s time to Rise!’, zodat je samen met een partner/partners meer verdieping kunt gaan ervaren in je relatie.

Voor Lovers: Meld je hier aan of mail me als je eerst meer info wilt. 

Voor vrouwen: Meld je hier aan of mail me als je eerst meer info wilt.

En natuurlijk staat 21 februari de eenmalige online workshop Lingammassage gepland en op 10 maart een de-armour workshop met crystal wand voor vrouwen.

Recent Posts

Leave a Comment