In Geen categorie

ZO BINNEN ZO BUITEN

We willen het allemaal…
Jij wilt het vast ook!!
Een leven vol goede gezondheid en voldoening uit werk halen. Maar hoe doe je dat nu? En vooral, hoe doe je dat 24 uur per dag…nou ja…euh….Bijna 24 uur per dag?

Ik herken het zelf maar al te goed. Dat mijn energie laag is en dat ik me niet goed voel over mezelf en wat ik doe. Vooral ongeveer 15 jaar geleden was deze periode heel heftig. Maar ik ben hier op mijn eigen kracht uitgekomen, dankzij 4 heel belangrijke pijlers.

Ik zie het steeds meer om mee heen. Mensen met burn-out. Ondernemers die het zwaar hebben en niet weten of ze wel de goede richting op gaan. Vrouwelijke ondernemers die het verschrikkelijk lastig vinden om hun werk en privé te blijven combineren. Door verschillende factoren kun je jezelf daarom uitgeblust voelen, maar door te kijken naar je 4 pijlers werk je toe naar een evenwichtig leven.

Nu wil je vast horen wat die 4 pijlers zijn. Het is niets spectaculairs, niets wat er nog niet was, maar ik heb wel mijn eigen unieke manier om hiermee om te gaan. En essentieel om er aandacht aan te besteden. En om er bewust van te worden.

De 4 belangrijke pijlers:

  1. Fysieke pijler
  2. Mentale pijler
  3. Emotionele pijler
  4. Spirituele pijler

In mijn programma noem ik dit:

  1. Magical body movement
  2. Magical mind movement
  3. Magical emotional movement
  4. Magical spiritual movement

Want door je bewust te worden van iedere pijler, ontstaat er iets magisch…..

Wanneer je op al deze gebieden in balans bent, ontstaat er evenwicht…..

Dat is toch iets waar iedereen tegenwoordig naar streeft…EVENWICHT

Ben jij je bewust van de 4 pijlers en op welke manier besteed jij aandacht aan deze 4 pijlers?

Ik hoor het graag. 🙂

 

 

Recent Posts

Leave a Comment