In Magical MovementWellicht ga ik nu heel veel mensen tegen de haren instrijken, maar toch wil ik het heel graag uitspreken. Want wat ik nu ga zeggen voelt heel erg kloppend voor mij en wellicht kan het jou inspireren om dingen anders te gaan zien en voelen.

De afgelopen maanden heb ik rigoreuze beslissingen genomen. Ben mezelf gaan herprogrammeren. Kan dat? Ja, dat kan. Je kunt jezelf herprogrammeren.

Voelende dat het tijd was om dat wat mij blokkeerde om voluit te durven leven vrij te laten. Ik realiseerde me dat ik alleen maar hoefde te kiezen. Simpel zoals het is. Kiezen voor het LEVEN. Voluit.

Wil je werkelijk gelukkig zijn en wil je jezelf heel voelen, dan hoef je niet meer te graven in het verleden, niet meer terug naar de trauma’s en geen licht meer op je schaduwkanten te laten schijnen.

Veel te veel mensen blijven hangen in hun trauma’s en pijnen en gaan weer terug naar de trauma’s en pijnen en blijven in die tijdlijn hangen en in hun realiteit verandert er niks, nada, noppes.

Maar hard werken, met allemaal verschillende technieken en tools. En sommige dragen bij en andere weer minder en sommige niet, nada, noppes.

We leven in een multi-dimensionale wereld. Hallo!
Maar dit zijn we met z’n allen behoorlijk vergeten en weet je wat je in deze multi- dimensionale wereld kunt. Je eigen creatiekracht gebruiken. Jij kunt toveren.

Daar hoef je niet hard voor te werken. Je hoeft er alleen maar voor te kiezen. Te kiezen voor de heelheid in jezelf.

Ik wil je namelijk niet vertellen dat je bepaalde dingen aan en in jezelf moet veranderen om de beste versie van jezelf te zijn. Weet je, jij bent al heel en compleet en laat je niks wijsmaken door anderen.

Het enige wat je hoeft te doen is kiezen. Kiezen voor de heelheid en compleetheid die jij bent en dan……stroomt het LEVEN door alles wie je bent en komen de meest bijzondere wonderen op je pad. Das echt!

Ik ga je vanaf september meenemen op een waar experiment. Een experiment van 3 maanden. Een reis die we maken van Chasing naar Choosing naar Living, want ik ben ervan overtuigd dat we hier niet zijn om hard te werken aan onszelf, aan ons bedrijf, onze baan, onze relatie, onze vriendschappen. In overvloed stroomt alles. Dat is de natuurlijke stroom van het leven.

Wat we gaan doen is een verrassing, maar in 3 maanden neem ik je mee in een ware shift. Waarin Ceremonies en rituelen de leidraad gaan voeren en ons meenemen in ons onderbewustzijn en op dna niveau verandering brengen.

Quantum Leaps, Voicehealingen en werken met je eigen Levenskracht zijn key.
Ik ga je meenemen in de kracht van je eigen Levenskracht. De stroom van het LEVEN in jou.

Mijn wens? Om zoveel mogelijk mensen op deze journey mee te nemen. Want hoe meer wij onze heelheid belichamen en uitdragen hoe mooier onze wereld eruit komt te zien.

Het is een Experience van 3 maanden die op 25 september Online gaat starten.

Dit is voor jou als je voelt dat je klaar bent met het harde werken aan jezelf en gewoon je volle potentie moeiteloos en stromend vanuit overgave wilt leven.

Ik daag je uit om te springen op basis van bovenstaande informatie. Nu voor €111,-. Dit bedrag totdat ik weer nieuwe informatie ga delen over deze 3 maanden.

Een aantal hebben zich al aangemeld, omdat ik het al in mijn netwerk gedeeld heb. Iedere maand deel ik meer informatie en dat betekent dat iedere maand de investering hoger wordt tot uiteindelijk €888,-.

Ik daag je uit om te springen op basis van je gevoel, je onderbuikgevoel.

Only if you are ready to jump fully met je bakkes erin!


Meld je aan via deze link.

Recent Posts

Leave a Comment