In Magical Movement

 

 

Op het moment dat je je realiseert dat er iets heel belangrijks nodig is om vanuit overvloed en liefde te kunnen leven, is het belangrijk om te weten dat je jezelf bewust bent van één essentieel ding.

Alles wat ontstaan is, is ontstaan vanuit de samensmelting van yin en yang. Alles. Jij bent ontstaan uit een orgasme. Wat een heerlijk idee! Alleen wanneer je ouder wordt, gaan we hier heel krampachtig mee om. Orgasme, seks, self-pleasure vooral niet over praten.

Als kind vond ik seksualiteit reuze interessant en voelde dat er onwijs veel in mezelf gebeurde wanneer ik daarover las of hoorde. Tot het moment dat er in mijn omgeving dingen gebeurde, waaruit bleek dat seksualiteit niet oké was. Het mocht niet, het was niet goed, er mag niet over gesproken worden.

Ik merkte aan mezelf vooral nadat de kinderen werden geboren, dat ik op dit gebied stagneerde. Ik voelde me alles behalve orgastisch, deed hele mooie dingen met mijn bedrijf, maar op de één of andere manier stroomde het niet.

Ook voelde ik dat er nog veel meer te halen viel uit mijn/ons intieme/seksleven. We kunnen wanneer dingen niet gaan zoals we willen, het bij de ander gaan zoeken of de ander zoekt het bij zichzelf en denkt dat wanneer hij de perfecte killerbody heeft, de partner als een zwijmelende zeem voor hem zou vallen.  Maar in dit geval mocht ik  mijn eigen verantwoordelijkheid hierin nemen. Dat ben ik verplicht aan mezelf.

Ik ben de baas van het journaal. Ik bepaal hoe mijn realiteit eruit ziet en hoe ik wil dat mijn leven voelt. En hierin mogen we een hele fijne, diepe en krachtige  energie aanboren, die er altijd is, maar die we wegstoppen. Omdat het niet mag, niet netjes is, niet hoort, fout is…… Noem maar op. Zo is het ons aangeleerd. En zeker vrouwen mogen zich niet gedragen als seksuele wezens, want dan is ze als snel een hoer of een slet.

Ons lichaam is een waanzinnige tempel, die we mogen onderzoeken, explorieren(zoals een bijzonder mens mij ooit vertelde). Zowel mannen als vrouwen dienen dit te doen(maar niet op de conventionele manier).

Waarom denk je dat een clitoris in hemelsnaam 8000 zenuwen heeft? Om verstoppertje te blijven spelen of onder een steen te blijven slapen. Nee man! Om wakker te worden en te dansen.

Laatst schreef ik al over het laatste puzzelstukje en ik zie het gebeuren tijdens de reis met het yoni ei. Wanneer je deze poort weer open zet, komt er veel in beweging. Je komt emoties tegen, maar je voelt ook weer die natuurlijke stroming.

Je sensualiteit, seksualiteit, zachtheid, wildness (klinkt mooier als wildheid) en het is waanzinnig interessant om met deze energie te spelen, te ontdekken. Alleen en/of samen.

Ik kan je vertellen dat sinds ik mezelf hierin geopend heb ik veel meer plezier ervaar, meer geniet van alles, mijn libido vergroot is (dacht dat dit onmogelijk was), meer omzet heb gedraaid, meer bij mezelf kan blijven (ook al is het soms werkelijk een achtbaan in mijn leven), meer energie, creatiever en mijn huid ziet er nog beter uit.  Was dit alles?

Ook voel ik nu dat seks en seksualiteit door alles waar ik me in mocht verdiepen echt zoals het ooit was, één is met spiritualiteit. Het verbind je met Devine/Goddelijke. Ik heb dit meerdere keren mogen ervaren. Alleen en samen. Alleen is het belangrijk dat we ‘afleren’. Afleren hoe het ons verteld en zakken in de werkelijke kracht van seksualiteit. Je eigen seksualiteit en de diepe connectie die je hierdoor met jezelf en partner kunt ervaren. Je orgasme/ejaculatie is  niet het doel in deze.

Terwijl ik dit type, denk ik: ‘Zo Nathalie, ga je dit nu de wereld in slingeren. Toe maar!’

Ik denk dat ik in een vorige leven een roodharige Keltische seksgodin geweest ben….

De vrouwen die de afgelopen 2 maanden meegereisd zijn vonden het spannend. Niet een beetje spannend, maar retespannend, net als ik, toen ik hiermee aan de slag ging.

Maar hun en mijn verlangen was veel groter dan de angst en er is niets dat je niet aankunt, want we worden zo gesupport vanuit andere werelden.

‘Oh ja, gooi die er nu ook maar in, Nathalie. Begin ook maar even over gidsen, engelen, goden, godinnen’, zegt het stemmetje in mijn hoofd.

Weet je, ik gun jou een fantastisch mooi en orgastisch leven en wanneer je jezelf op het gebied van seksualiteit en sensualiteit bevrijd, gaan er deuren open, waarvan je niet wist dat ze bestaan.

Verbind je met dit diepste verlangen. Jij weet diep van binnen dat hierin zoveel wijsheid zit.

De wijsheid van je heilige poort/vagina, baarmoeder en bekkengebied. Echt!

Kom op vrouw, sta op!

Verander je overtuigingen en belemmeringen, die niet eens van jou zijn.

Voel je verlangen en neem verantwoordelijkheid.

Als ik het kan en de vrouwen die nu meereizen, kun jij het ook.

Is je verlangen groter dan je angst?

Vraag dan mijn gratis Minireis ‘ !’

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment