In Magical Movement

JE KUNT HET NOOIT MEER OPNIEUW DOEN

Ook al staat mijn bedrijf op een laag pitje, toch zie ik nog steeds veel om me heen gebeuren in de ondernemerswereld. Voornamelijk online.  Zelf volg ik voornamelijk de vrouwelijke ondernemers.

Van dromen naar grootser dromen

Van impact naar wereldwijde impact

Van manifestaties naar meeslepende manifestaties

Van omzet naar miljoenenomzet

Sommigen doen het anders. Inspirerend. Zo’n vrouw is o.a. Aurélie van Soulworkx, om er één te noemen hier.

Ik ken ook het grootser en meer willen ambiëren, maar ook doordat ik voel dat er nog veel meer potentie in mezelf zit. Grootse dromen zag ik en zie ik. Zelf heb ik duizenden euro’s geïnvesteerd in businesscoaches en programma’s, die dit propagandeerden. Deze stappen zet je en dan heb je dit.

Daar gelaten dat ik ook veel uit deze programma’s heb geleerd, zijn de gouden bergen die zij beloofden en belangrijk vinden niet kloppend bij mijn eigen kernwaarden. Ook waardevol om te ontdekken.

Naast ondernemer ben ik leerkracht, maar bovenal moeder. De tijd die ik invul met mijn kinderen, met mijn gezin kan ik nooit meer opnieuw doen. De mooie en diepe gesprekken, de worstelingen bespreken en er zijn voor mezelf en hen.

De keuze om de kinderen na school thuis te laten komen i.p.v. elders onder te brengen. Te kiezen om er te zijn i.p.v. altijd aan het werk. Wat ook voor de vader van de jongens geldt, die hierin hele belangrijke keuzes heeft gemaakt, die ook nu zo zijn vruchten afwerpt.

Ook nu, in het onderwijs werkende in combinatie met mijn bedrijf, zoeken naar wat fijn voelt voor mij. Wat mij balans geeft en wat bij mij kernwaarden past. Bij mijn zielsverlangen. Waar ga ik van ‘aan’?

Herinneringen maken, is iets waar ik ontzettend veel waarde aan hecht. Dat onze kinderen later zeggen: ‘ Weet je nog, dat was gezellig!, Weet je nog, hoe fijn dit moment was?, Wat fijn dat je er was voor mij toen het lastig was’.

Kan het niet naast elkaar staan?

Groots impact en gezin?

Groots dromen en gezin?

Grootse manifestaties en gezin?

Grootse omzet en gezin?

Ja! Dat geloof ik zeker! Maar de tijdsinvestering met je gezin kun je nooit meer opnieuw doen.

Besef heel goed hoeveel impact je maakt, wanneer je jezelf committeert aan het moederschap. Wanneer je innerlijk werk doet om te herinneren dat je heel bent.

Besef je hoe groots dit is?

Voor jezelf en de generaties na je?

Alles mag er zijn in dit speelveld, maar jij voelt wat kloppend is voor jou.

In de eenvoud rust de impact

In de basis, funderen dromen

In het zijn groeien manifestaties

In het genieten en liefhebben zit de overvloed

Je kunt het nooit meer opnieuw doen.

Recent Posts

Leave a Comment