In Magical Movement

Onze baarmoeder en yoni hebben een geheugen en van generatie op generatie slaan we in onze baarmoeder, baarmoedermond en yoni deze energieën op. Hier zitten niet alleen de fijne, liefdevolle ervaringen opgeslagen.
Van leven op leven slaan we deze energie op in deze plek die bedoeld is voor creatie en het voortbrengen van leven. Van ideeën. Van alles wat geboren mag worden.
Hier huist de immense kracht van de vrouw!

Maar we kunnen deze kracht alleen volledig benutten, wanneer we ons bevrijden van de troep die we hebben opgeslagen in ons seksuele centrum.

Wij zijn seksuele en orgastische wezen, maar oh jee…..wat rust hier een taboe op. We voelen schaamte, schuld en hier praat je toch niet over. Doe normaal.
Nu we toch bezig zijn om dingen die niet normaal zijn, normaal te maken(ik doe hier niet aan mee 😉 ), kunnen we net zo goed dit taboe ook doorbreken. 😉

Realiseer je jezelf dat duizenden jaren geleden seksualiteit één was met spiritualiteit. Met het Goddelijke. Niks meer, niks minder.
Maar dat er mensen(lees: mannen:Patriarch) zijn geweest die het verhaal zijn gaan herschrijven en hun macht misbruikten.
Ken je ze nog? De heksen die verketterd en verbrand werden.

De 205 Kathaarse mannen en vrouwen die zich vrijwillig overgaven aan de vlammen van de brandstapel, omdat zij zich niet wilden bekeren tot de machtwellustelingen.

Maria Magdalena die in de 6de eeuw als hoer werd weggezet door door paus Gregorius, in de grofste versie die er maar is. Ondanks dat dit herstelt is, blijft dit nog bij veel mensen in het geheugen zitten.
Godinnen die van tafel geveegd zijn of in een kwaad daglicht zijn gezet. Denk onder andere aan godin Tanfana, die verbonden is met de streek waar ik woon.

Veel vrouwen voelen zich verbonden met de godinnen, Maria Magdalena, heksen en priesteressen. And they are ready to rise again!

Wist je trouwens dat het helemaal niet nodig is om pms- en/of menstruatieproblemen te hebben. Of om niet te kunnen genieten van seks of zelfs pijn hebben bij de seks.

Er zijn ook veel vrouwen die niet volledig zichzelf durven te zijn en zich niet ècht te durven uitspreken en te laten zien.
Ik zie ontzettend veel vrouwen die zichzelf inhouden.

Zich bescheiden opstellen en niet hun hele ZIJN, dus ook je eigen seksualiteit en sensualiteit omarmen. Dit is gewoon je LEVENSKRACHT je LEVENSENERGIE.
Niets meer niet minder.
Zonder dit hadden we niet bestaan, lieve mensen!
Veel vrouwen leven verharde mannelijke krachten.
Sorry mannen, maar ook jullie hebben werk te doen op jullie bekkengebied.

Het is nu de tijd om alle shit uit je baarmoeder op te ruimen. Het hart(baarmoedermond) en yoni te helen. Het pantser te verwijderen, want alleen dan kom jij bij je ware potentieel en dit is waar zoveel vrouwen en mannen bang voor zijn. Want vrouwe, wat zit er een onmeunige kracht in jou zeg!

Met deze grootsheid en kracht in jezelf, schep jij je eigen realiteit. Be the creator you truly are!

Daarom reis ik mee met vrouwen, die kennis maken met het yoni ei en prachtige Taoïstische oefening, die seksualiteit naar een hoger level brengen. Je ervaringen die intenser zijn.
Eerst opruimen, ruimte maken, versterken en expanderen.
Je leert deze seksuele energie om te zetten voor je algehele gezondheid en spiritualiteit en daar is je seksualiteit in de oorsprong voor bedoeld. Oh yeah!!

Ook de vrouwen die meereizen leren me dat dit werk zo nodig is en vooral in deze tijd, waarin we op een kantelpunt staan. Voel jij het ook?

Je kunt hiervoor ook de superkrachtige Baarmoederhealing Ceremonie doen, om de ballast vrij te laten.

?

 

 

Recent Posts

Leave a Comment