Steeds vaker spreek ik vrouwen, die problemen hebben met hun cyclus. Specifieke klachten, zoals pijnlijke borsten, stemmingswisselingen, hoofdpijn of migraine in de laatste fase van de cyclus. Dit wordt ook wel bestempeld als pms-klachten.

En er is ook een groep vrouwen, die veel last heeft tijdens de menstruatie, de eerste fase van de cyclus. Pijnlijke krampen en heel veel bloedverlies, zijn veel voorkomende problemen.

Er is een groep die beide klachten ervaart.

De klachten kunnen je in je dagelijks leven heel erg belemmeren. Rekening houden met wat je wanneer wel en niet kunt doen, welke kleding je wel of niet aan kunt trekken, welke activiteiten je wel of niet moet doen etc.

Ook ik ervaarde deze klachten. Pijnlijke borsten, hoofdpijn, soms zelfs kruipend van de pijn over de badkamervloer en met partner toen machteloos toekijkend en vragend of hij iets voor me kon doen.

Het yoni ei/energie ei samen met essentiële oefeningen integreren in mijn dagelijks leven heeft alles veranderd.

Ik ben klachtenvrij.

Nadat ik moeder mocht worden, merkte ik dat mijn eigen seksualiteit helemaal ingedut was en mijn libido -10. Ik wist dat er meer in zat, maar wist ook dat de sleutel in mezelf zat. Op dit vlak is alles veranderd.

Het heeft me op vele vlakken bevrijd van oude overtuigingen en patronen. In de jaren van zelfonderzoek en de kennis die ik heb opgedaan vanuit de Tao, Tantra, mijn eigen proces en de trajecten voor vrouwen die ik geef, weet ik hoe ontzettend belangrijk het is dat wij vrouwen, weer volledig in die vrouwelijke energie kunnen staan. Dit heeft alles in mijn eigen leven veranderd. Op het gebied van mijn relatie, mijn persoonlijke ontwikkeling en ook binnen mijn bedrijf.

In deze reis van een maand maak je kennis met het yoni ei. Hoe je haar kunt gebruiken, welke ‘oefeningen’ je met haar kunt doen en hoe je de energie die mogelijk vrijkomt kunt sturen door je lijf.

WAAROM ZOU IK DIT DOEN?

Je wilt echt kunnen genieten van kleine en grote dingen

Je wilt geen last hebben van pms- en/of menstruatieklachten

Je wilt meer van minder en minder van meer

Je wilt je energieker voelen

Je wilt de verbinding met je lijf weer voelen

Je wilt liever zijn voor jezelf

Je wilt je ontspannen voelen

r2a7917

Ik heb jaren geleden geworsteld met mezelf. Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn.

En heb zelf de zwaarte van het leven ervaren. Doordat ik zelf gevoelig ben voor sferen en prikkels om me heen, is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Vooral mijn puberteit was een heftige periode. Ik koos voor de weg naar binnen. Door antwoorden in mezelf te vinden, zodat ik me weer gelukkig zou kunnen gaan voelen. Door middel van yoga, weten hoe energie werkt en hoe ik zelf invloed hierop kan uitoefenen. Wij hebben invloed op onze realiteit.

Ik merkte vooral na het krijgen van mijn kinderen dat mijn seksualiteit veranderd was en voelde de noodzaak om dit aan te pakken. Zo zijn de Tao en Tantra op mijn pad gekomen.en hiermee ook het yoni ei, die in deze reis in het middelpunt staat.

Deze kennis en wijsheid heeft me nog meer opengekraakt en me bevrijd van heel wat overtuigingen die ik te overwinnen had. Mijn reis is nog lang niet ten einde, maar ik voel dat het nu de tijd is om te delen. Het heeft me zo erg bevrijd om meerdere vlakken. Iedere keer helpt het me om me weer terug te brengen naar mijn basis.

Juist nu in deze tijd is het belangrijk dat wij vrouwen onze vrouwelijke essentie weer gaan belichamen.

Omdat ik zelf weet hoe krachtig dit is, gun ik jou dat ook zo erg.

HOE ZIET DE REIS ERUIT?

Je ontvangt na aanmelden je inloggegevens

Je ontvangt 4 weken lang eenles met verschillende materialen (video’s, mp 3 en pdf)

Vragen kun je stellen in een speciale groep, waarvoor je gegevens ontvangt bij aanmelden. 1:1 begeleiding is ook mogelijk.  Daarvoor ontvang je een link in de mails die je ontvangt.

De reis duurt in totaal 4 weken

Je investering voor de reis is €117,- , maar nu kun je de reis tijdelijk aanschaffen voor maar €77,-!!

Je houdt altijd toegang tot je materialen!🌹