In Magical Movement

guido-weijers-9

Laatst las ik een mooi bericht van Jeroen Kortekaas, waarin hij het had over mensen die zeggen dat iemand goed is in manifesteren. Hoezo kun je daar goed in zijn? Het is er toch allemaal al?

Dat inspireerde mij voor dit miniblog.

We kunnen het allemaal. Iedereen manifesteert. Je hele leven is een manifestatie, ook al zijn veel mensen zich hier niet bewust van. Alles wat in mijn leven is, heb ik zelf gemanifesteerd, door middel van mijn eigen energie. En zo manifesteer jij jouw leven vanuit jouw eigen unieke energie. Op het moment dat er dingen in je leven gebeuren die je als onprettig ervaart. Dit kunnen onprettige personen zijn in je leven, mensen waarvan je het gevoel hebben dat ze energie zuigen, dan is het goed om eens te kijken wat jij uitstraalt. Hoe zit jij in je vel?Welke energie straal jij uit?

Ik merk dat veel mensen verwijderd zijn van hun ware essentie en doordat ze de verbinding met dit deel, deze kern missen komen er soms dingen op hun pad, die ze misschien niet willen. Maar toch ontstaat alles vanuit je hele zijn. Je energie dat bestaat uit het lichamelijk, mentale, emotionele en spirituele aspect in verbinding met de energie van het universum.  En wat is het belangrijk dat de vier aspecten in balans blijven. Besteed aandacht aan al deze aspecten. Dit zorgt ervoor dat je evenwicht voelt in je leven.

En tegenwoordig kun je het dus ook leren, maar je hoeft het niet te leren, want alles wat je ervaart is een manifestatie. Dat scheelt ook weer in je portomonee 😉 Je hoeft je alleen maar bewuster te worden.

It’s the magic, the sparkling inside your heart

It’s the magic the sparkling, just open up your eyes

Alles is er al, alles is verbonden. Alles is trilling en het zo belangrijk om weer terug te gaan naar de basis van wie jij bent. Zonder je belemmerende overtuigingen en patronen.

Afgelopen week heb ik naar aanleiding van de 4 aspecten ook een webinar gegeven. Mijn allereerste webinar. Het smaakt naar meer.

Ik zou graag workshops willen geven via dit medium. Het lijkt me in ieder geval mooi om over elk aspect een workshop te geven.

Heb jij nog vragen of ideeën, geef het aan. Waar heb jij behoefte aan?

Recent Posts

Leave a Comment